Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit Kungsholmen

93 €
Clarion Hotel Amaranten

Clarion Hotel Amaranten

4.0 kautta 5.0 Kungsholmsgatan 31, Tukholma
Clarion Hotel Amaranten on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stockholm Waterfront -kongressikeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi 2 ravintolaa, kuntokeskuksen ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 461 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja minibaarin.
51 €
Connect Hotel City

Connect Hotel City

3.0 kautta 5.0 Alstromergatan 39, Tukholma
Connect Hotel City on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 135 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
72 €
Best Western Hotel Fridhemsplan

Best Western Hotel Fridhemsplan

3.5 kautta 5.0 St Eriksgatan 20, Kungsholmen, Tukholma, Stockholm
Best Western Hotel Fridhemsplan on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rålambshovin puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 222 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
80 €
Courtyard by Marriott Stockholm Kungsholmen

Courtyard by Marriott Stockholm Kungsholmen

4.0 kautta 5.0 Rålambshovsleden 50, Tukholma
Courtyard by Marriott Stockholm Kungsholmen on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stockholm Waterfront -kongressikeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 282 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
102 €
Sky Hotel Apartments Stockholm

Sky Hotel Apartments Stockholm

3.5 kautta 5.0 Lindhagensgatan 90, Tukholma
Sky Hotel Apartments Stockholm sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stockholm Waterfront -kongressikeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuntokeskuksen. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 143 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
91 €
Niro Hotel Apartments

Niro Hotel Apartments

3.0 kautta 5.0 Mariebergsgatan, Tukholma
Niro Hotel Apartments on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stockholm Waterfront -kongressikeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelun. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 19 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
54 €
Stockholm Hostel

Stockholm Hostel

2.0 kautta 5.0 Alströmergatan 15, Tukholma
Stockholm Hostel on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stockholm Waterfront -kongressikeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 33 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Företagsbostäder Norr Mälarstrand

Företagsbostäder Norr Mälarstrand

4.0 kautta 5.0 Norr Mälarstrand 76, Tukholma
Företagsbostäder Norr Mälarstrand sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi pyykinpesutilat. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 30 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
56 €
City Hostel

City Hostel

2.0 kautta 5.0 Fleminggatan 19, Tukholma
City Hostel on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stockholm Waterfront -kongressikeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 2 tähden hostellissa on 21 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneet/kuivausrummut.
99 €
Stay in City

Stay in City

2.0 kautta 5.0 Fridhemsgatan 41, Tukholma
Stay in City sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Karoliininen instituutti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 6 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Lodge32 - Hostel

Lodge32 - Hostel

1.0 kautta 5.0 Hantverkargatan 32, Tukholma
Lodge32 - Hostel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tukholman kuninkaanlinna. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 1 tähden hostellissa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneet/kuivausrummut.
Hae hinnat
Hotel M/S Monika

Hotel M/S Monika

3.0 kautta 5.0 Kaj vid Kungsholms Strand 133, Tukholma
Hotel M/S Monika on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stockholm Waterfront -kongressikeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kirjaston. Tässä 3 tähden hotellissa on 4 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
3 star hostel

3 star hostel

2.0 kautta 5.0 Kungsholmsgatan 13- 13A, Tukholma
3 star hostel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stockholm Waterfront -kongressikeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 11 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.
110 €
Hotel Fridhem

Hotel Fridhem

3.0 kautta 5.0 Sankt Eriksgatan 38, Tukholma
Hotel Fridhem on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stockholm Waterfront -kongressikeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja kahvilan. Tässä vuonna 1944 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 25 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Forenom Serviced Apartments Thorildsplan

Forenom Serviced Apartments Thorildsplan

4.0 kautta 5.0 Drottningholmsvägen 78, Tukholma
Forenom Serviced Apartments Thorildsplan sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stockholm Waterfront -kongressikeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä pyykinpesutilat ja Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa (lisämaksusta). Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 30 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Majoitus kohteessa Kungsholmen

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Kungsholmen, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Kungsholmen hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Kungsholmen suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Kungsholmen

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Kungsholmen. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Kungsholmen on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Kungsholmen ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Kungsholmen

Kohteessa Kungsholmen riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Kungsholmen parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Kungsholmen.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.