Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
10.4. - 12.4.
Ensi viikonloppuna
17.4. - 19.4.

Suosituimmat Marlins Park hotellit

Hae hinnat
..........................

..........................

Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marlins Park (puisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi concierge-palvelut. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Miguen Tiny Miami -kylpylä

Miguen Tiny Miami -kylpylä

1361 NW 4th St, #6, Miami, FL
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marlins Park (puisto). Huoneisto tarjoaa keittiön ja pesukoneen/kuivausrummun.
Hae hinnat
Little Havana Executive 11

Little Havana Executive 11

1361 NW 4th St, #11, Miami, FL
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marlins Park (puisto). Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja kaapeli.
Hae hinnat
Havana Rooster 7, Miami

Havana Rooster 7, Miami

1361 NW 4th St, #7, Miami, FL
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marlins Park (puisto). Huoneisto tarjoaa keittiön ja mikroaaltouunin.
Hae hinnat
Piano Rooster by Stadium 2 Makuuhuone

Piano Rooster by Stadium 2 Makuuhuone

1361 NW 4th St, #2, Miami, FL
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marlins Park (puisto).
Hae hinnat
1bd Little Havanadowntown 1361-3

1bd Little Havanadowntown 1361-3

1361 NW 4th St, #3, Miami, FL
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marlins Park (puisto). Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Marlins Roosters Terrace 1361-4

Marlins Roosters Terrace 1361-4

1361 NW 4th St, #4, Miami, FL
Marlins Roosters Terrace 1361-4 sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marlins Park (puisto).
105 €
Kaunis ja Suuri Makuuhuone B & Exquiste Tropical Home ~ Keskeisellä Paikalla

Kaunis ja Suuri Makuuhuone B & Exquiste Tropical Home ~ Keskeisellä Paikalla

802 Northwest 14th Court, Miami, FL
Tämä loma-asunto on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marlins Park (puisto). Loma-asunto tarjoaa keittiön ja takan.
111 €
Kaunis Kodikas Makuuhuone iso B & B Historiallinen Koti ~ Lähellä Kaupungin Keskustaa

Kaunis Kodikas Makuuhuone iso B & B Historiallinen Koti ~ Lähellä Kaupungin Keskustaa

802 Northwest 14th Court, Miami, FL
Tämä loma-asunto on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marlins Park (puisto). Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja takan.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Marlins Park läheltä

Haluaisitko, että Marlins Park olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Marlins Park sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Marlins Park ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeksi varatut Miami Hotellit

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.