Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
3.4. - 5.4.
Ensi viikonloppuna
10.4. - 12.4.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Opa Lockan lentoasema

Hae hinnat
Viihtyisä Studio Lähellä Hard Rock -stadionia ja 9. 3 Mailin Päässä Aventurasta

Viihtyisä Studio Lähellä Hard Rock -stadionia ja 9. 3 Mailin Päässä Aventurasta

3610 NW 171st St, Miami Gardens, FL
Tämä huoneistohotelli on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Hard Rock Stadium. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Sexy Studio Lähellä Hard Rock -stadionia

Sexy Studio Lähellä Hard Rock -stadionia

2750 NW 169th Terrace, Miami Gardens, FL
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Hard Rock Stadium. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television ja mikroaaltouunin.
Hae hinnat
Miami Gardensin Koti .

Miami Gardensin Koti .

2750 NW 169th Terrace, Miami Gardens, FL
Tämä loma-asunto on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Hard Rock Stadium. Loma-asunto tarjoaa kahvinkeittimen.
Hae hinnat
Kaunis ja Kodikas 1 Makuuhuoneen Huoneisto

Kaunis ja Kodikas 1 Makuuhuoneen Huoneisto

8027 W 14th Ave, Hialeah, FL
Kaunis ja Kodikas 1 Makuuhuoneen Huoneisto sijaitsee lähellä kohdetta Westland Mall. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja television.
Hae hinnat
Miami Gardens Koti 3miles 4rm Dolphin Statduim

Miami Gardens Koti 3miles 4rm Dolphin Statduim

16200 NW 19th Ave, Miami Gardens, FL
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Hard Rock Stadium. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television.
Hae hinnat
Rivitalo 15 Minuutin Päässä Kovasta Kivi-stadionista

Rivitalo 15 Minuutin Päässä Kovasta Kivi-stadionista

6934 NW 166th Terrace, Miami Lakes, FL
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Westland Mall. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Miami-puolueystävällinen 2/1 Budjetista

Miami-puolueystävällinen 2/1 Budjetista

6120 NW 110th Terrace, Left Side Apartment, Hialeah, FL
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Westland Mall. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille keittiön ja parvekkeen.
Hae hinnat
Miami Lakes Hotel and Golf

Miami Lakes Hotel and Golf

3.5 kautta 5.0 7601 Miami Lakes Drive, Miami Lakes, FL
Miami Lakes Hotel and Golf on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Westland Mall. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 86 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
121 €
Shula's Hotel & Golf Club

Shula's Hotel & Golf Club

3.5 kautta 5.0 6842 Main Street, Miami Lakes, FL
Shula's Hotel & Golf Club on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, ja Westland Mall sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 3,5 tähden lomakeskuksessa on 205 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

Lentokenttähotellit Opa Lockan lentoasema

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Opa Lockan lentoasema läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Opa Lockan lentoasema edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Opa Lockan lentoasema voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Opa Lockan lentoasema, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Opa Lockan lentoasema läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Opa Lockan lentoasema ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Opa Lockan lentoasema ajoissa

Tarjoukset lentokentän Opa Lockan lentoasema hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Opa Lockan lentoasema hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Opa Lockan lentoasema ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Opa Lockan lentoasema hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeksi varatut Miami Hotellit

Viimeisimmät hotelliarvostelut Miami

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.