Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
17.7. - 19.7.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Opa Lockan lentoasema

Hae hinnat
Feel Like Your OWN House

Feel Like Your OWN House

16320 NW 40th Ct, Miami Gardens, FL
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Hard Rock Stadium. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Viihtyisä Studio Lähellä Hard Rock -stadionia ja 9. 3 Mailin Päässä Aventurasta

Viihtyisä Studio Lähellä Hard Rock -stadionia ja 9. 3 Mailin Päässä Aventurasta

3610 NW 171st St, Miami Gardens, FL
Tämä huoneistohotelli on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Hard Rock Stadium. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja pation.
153 €
Sexy Studio Lähellä Hard Rock -stadionia

Sexy Studio Lähellä Hard Rock -stadionia

2750 NW 169th Terrace, Miami Gardens, FL
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Hard Rock Stadium. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi vesipuiston. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television ja jääkaapin.
260 €
Miami Gardensin Koti .

Miami Gardensin Koti .

2750 NW 169th Terrace, Miami Gardens, FL
Tämä loma-asunto on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Hard Rock Stadium. Loma-asunto tarjoaa kahvinkeittimen.
Hae hinnat
Kaunis ja Kodikas 1 Makuuhuoneen Huoneisto

Kaunis ja Kodikas 1 Makuuhuoneen Huoneisto

8027 W 14th Ave, Hialeah, FL
Tämä majatalo sijaitsee lähellä kohdetta 49th Street Shopping Area (ostoskeskus). Majoitustila tarjoaa asiakkaille keittiön ja television.
Hae hinnat
Rivitalo 15 minuutin päässä kovasta kivi-stadionista

Rivitalo 15 minuutin päässä kovasta kivi-stadionista

6934 NW 166th Terrace, Miami Lakes, FL
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta NW 57th Avenue Shopping Area (ostoskeskus). Loma-asunto tarjoaa asiakkaille keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
220 €
Hidden Hard Rock Hide Away 7 Minutes From Hard Rock

Hidden Hard Rock Hide Away 7 Minutes From Hard Rock

19205 NW 47th Ave, Miami Gardens, FL
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Miami Gardens Shopping Plaza (ostoskeskus). Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käytettäväksi 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Valtava Klubitila Hard Hard -stadionilla 4/4

Valtava Klubitila Hard Hard -stadionilla 4/4

17450 NW 20th Ave, Club 2, Miami Gardens, FL
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Hard Rock Stadium. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille 4 kylpyhuonetta ja jääkaapin.
95 €
Shula's Hotel & Golf Club

Shula's Hotel & Golf Club

3.5 kautta 5.0 6842 Main Street, Miami Lakes, FL
Shula's Hotel & Golf Club on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, ja Palmetto General Hospital sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 3,5 tähden lomakylässä on 205 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

Lentokenttähotellit Opa Lockan lentoasema

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Opa Lockan lentoasema läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Opa Lockan lentoasema edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Opa Lockan lentoasema voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Opa Lockan lentoasema, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Opa Lockan lentoasema läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Opa Lockan lentoasema ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Opa Lockan lentoasema ajoissa

Tarjoukset lentokentän Opa Lockan lentoasema hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Opa Lockan lentoasema hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Opa Lockan lentoasema ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Opa Lockan lentoasema hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.