Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
29.5. - 31.5.
Ensi viikonloppuna
5.6. - 7.6.

Suositut Mökit Norrbottenin lääni

62 €
Aurora Borealis Northern Light Glass Igloo

Aurora Borealis Northern Light Glass Igloo

3.5 kautta 5.0 25 Klockarvägen, Jokkmokk
Aurora Borealis Northern Light Glass Igloo sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lappkyrka (kirkko). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden mökissä on 2 mökkiä. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
83 €
Aurora Camp

Aurora Camp

3.0 kautta 5.0 Uddenvägen 11, Kiiruna
Aurora Camp on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Luossabacken. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden mökissä on 11 mökkiä.
Hae hinnat
Arctic Island

Arctic Island

2.0 kautta 5.0 Lehtisaari Laxforsen, Kiiruna
Arctic Island sijaitsee lähellä kohdetta Luossabacken. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden mökissä on 3 mökkiä. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa takan ja mikroaaltouunin.
275 €
Jävregården

Jävregården

2.5 kautta 5.0 Bunäsuddvägen 5, Jävrebyn, Norrbotten
Jävregården tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä pyykinpesutilat. Tässä 2,5 tähden mökissä on 16 mökkiä. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa kalustetun pation ja taulutelevision.
Hae hinnat
Brändön Lodge

Brändön Lodge

3.0 kautta 5.0 Brändö Kvarnväg 133, Luulaja
Tämä mökki tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden mökissä on 15 mökkiä. Mökki tarjoaa asiakkaille keittiön ja parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Camp Adventure

Camp Adventure

2.5 kautta 5.0 Poikkijärvivägen 55, Jukkasjärvi, Norrbotten
Camp Adventure on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliikkeessä on saatavilla lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden mökissä on 7 mökkiä. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja mikroaaltouunin.
Hae hinnat
Camp Caroli

Camp Caroli

3.0 kautta 5.0 Paksuniemivägen 225, Jukkasjärvi
Tämä mökki tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden mökissä on 2 mökkiä. Mökki tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Moosecamp-Jutis

Moosecamp-Jutis

1.0 kautta 5.0 Jutis 13, Arjeplog
Tämä mökki tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 1 tähden mökissä on 3 mökkiä. Mökki tarjoaa lieden.
Hae hinnat
Myrkulla Lodge

Myrkulla Lodge

2.5 kautta 5.0 Myrkulla, Arvidsjaur, Norrbotten
Tämä mökki tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 2,5 tähden mökissä on 4 mökkiä. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittonurkkauksen ja pation.

Kohteen Norrbottenin lääni Mökit sijaitsevat luonnon helmassa

Jätä taaksesi arkipäivän kiireet sekä autoja ja ihmisiä kuhisevat kadut. Majoittuminen mökkiin kohteessa Norrbottenin lääni on hieno tapa päästä viettämään aikaa luonnon ympäröimänä.

Mökit sijaitsevat yleensä kohteen Norrbottenin lääni hieman syrjäisemmillä seuduilla. Näillä alueilla ei yleensä liiku paljoa matkailijoita, mikä tekee ympäristöstä rauhallisen. Miltä kuulostaisi esimerkiksi oma piilopirtti kansallispuistossa tai viihtyisä mökki keskellä vihreitä niittyjä? Majoittuminen mökkiin sopii erityisesti matkailijoille, jotka pitävät ulkoilmaelämästä ja haluavat nauttia luonnon rauhasta.

Löydä parhaat kohteen Norrbottenin lääni Mökit helposti. Käytä apuna ebookersin karttatoimintoa, jonka avulla myös syrjemmässä olevien mökkien etsiminen käy kätevästi. Vaihtoehtoja on runsaasti, joten eteen saattaa tulla valinnan vaikeus.

Mökit kohteessa Norrbottenin lääni – vietä erilainen perheloma

Kohteen Norrbottenin lääni Mökit ovat erityisen suosittuja lapsiperheiden keskuudessa, ja ne tarjoavat mahdollisuuden yhdessäolosta ja ulkoilmaelämästä nauttimiseen. Näiden majoituspaikkojen yhteydessä on yleensä ruonlaittotilat, viihtyisiä oleskelualueita ja terasseja, grillausmahdollisuus ja laajat piha-alueet. Niissä majoittuvien käytössä on usein myös muita, etenkin lapsille suunnattuja aktiviteetteja, kuten leikkikenttiä ja pelihuoneita.

Kohteen Norrbottenin lääni Mökit soveltuvat monenlaisten matkailijoiden tarpeisiin. Pienemmät mökit sopivat erityisesti pariskunnille romanttisen loman viettoon. Isompiin mökkeihin voi puolestaan majoittua suurempikin porukka, jos makuuhuoneita on useampi. Mökeissä on usein myös kerrossänkyjä, jotka ovat etenkin lasten mieleen. Perheen kesken vietetty loma kohteessa Norrbottenin lääni vaikkapa metsän tai järven läheisyydessä saa varmasti arkipäivän kiireet unohtumaan.

Löydä ebookersin avulla parhaimmat kohteen Norrbottenin lääni Mökit

Jos haluat viettää loman perheesi tai kumppanisi kanssa luonnon keskellä, löydät ebookersilta runsaasti tähän sopivia majapaikkoja. Voit tutkia vaihtoehtoja yksitellen tai käyttää apuna kätevää hakukonettamme vaihtoehtojen rajaamiseen toiveidesi mukaan. Jos olet jo päättänyt matkakohteesi, tällöin apuna kannattaa käyttää karttatoimintoamme. Se sisältää kaikki kohteen Norrbottenin lääni Mökit, ja näet sen avulla helposti, missä majoituspaikat sijaitsevat.

Suosituimmat hotellit Norrbottenin lääni

Näytä kaikki 137 majoitusliikettä kohteessa Norrbottenin lääni
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.