Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat Mökit Norrbottenin lääni

136 €
Aurora Camp

Aurora Camp

3.0 kautta 5.0 Uddenvägen 11, Kiiruna
Aurora Camp on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Luossabacken. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Kaikki mökkien tarjoavat liedet.
Hae hinnat
Brändön Lodge

Brändön Lodge

3.0 kautta 5.0 Brändö Kvarnväg 133, Luulaja
Tämä mökki tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Mökki tarjoaa asiakkaille keittiön ja parvekkeen/pation.
283 €
Jävregården

Jävregården

2.5 kautta 5.0 Bunäsuddvägen 5, Jävrebyn, Norrbotten
Jävregården tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä pyykinpesutilat. Tässä 2,5 tähden mökissä on 16 mökkiä. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa kalustetun pation ja taulutelevision.
414 €
Aurora Borealis Northern Light Glass Igloo

Aurora Borealis Northern Light Glass Igloo

3.5 kautta 5.0 25 Klockarvägen, Jokkmokk
Tämä mökki sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Lappkyrka (kirkko). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Arctic Island

Arctic Island

2.0 kautta 5.0 Lehtisaari Laxforsen, Kiiruna
Arctic Island sijaitsee lähellä kohdetta Luossabacken. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa takan ja mikroaaltouunin.
Hae hinnat
Myrkulla Lodge

Myrkulla Lodge

2.5 kautta 5.0 Myrkulla, Arvidsjaur, Norrbotten
Tämä mökki tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja baarin. Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittonurkkauksen ja pation.
Hae hinnat
Camp Caroli

Camp Caroli

3.0 kautta 5.0 Paksuniemivägen 225, Jukkasjärvi
Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Jukkasjärvi Church. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Mökki tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Lapland Snow Cabin

Lapland Snow Cabin

3.0 kautta 5.0 Masugnsbyn 5053, Vittangi, Norrbottens län
Tämä mökki tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Mökki tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Villa Tall

Villa Tall

3.5 kautta 5.0 Tallvägen 10, Vidsel, Norrbotten
Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Storforsensin luonnonsuojelualue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Camp Adventure

Camp Adventure

2.5 kautta 5.0 Poikkijärvivägen 55, Jukkasjärvi, Norrbotten
Camp Adventure on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Jukkasjärvi Church. Majoitusliikkeessä on saatavilla lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja mikroaaltouunin.
Hae hinnat
Villa Mia

Villa Mia

3.0 kautta 5.0 Majringen 44, Vidsel, Norrbottenin lääni
Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Storforsensin luonnonsuojelualue. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Mökki tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Blåfjell Stugby

Blåfjell Stugby

3.0 kautta 5.0 Kåbdalis, 96205 Kåbdalis, Sweden, Kåbdalis
Storforsensin luonnonsuojelualue on 41,3 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta mökistä.
Hae hinnat
Villa Elsy

Villa Elsy

3.5 kautta 5.0 10 Majringen, Vidsel, Norrbottens län
Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Storforsensin luonnonsuojelualue. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Villa Josie

Villa Josie

3.5 kautta 5.0 Alstigen 9, Vidsel
Tämä mökki on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Storforsensin luonnonsuojelualue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Villa Gården

Villa Gården

3.5 kautta 5.0 Villagatan 9, Vidsel, Norrbotten
Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Storforsensin luonnonsuojelualue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Mökki tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Kohteen Norrbottenin lääni Mökit sijaitsevat luonnon helmassa

Jätä taaksesi arkipäivän kiireet sekä autoja ja ihmisiä kuhisevat kadut. Majoittuminen mökkiin kohteessa Norrbottenin lääni on hieno tapa päästä viettämään aikaa luonnon ympäröimänä.

Mökit sijaitsevat yleensä kohteen Norrbottenin lääni hieman syrjäisemmillä seuduilla. Näillä alueilla ei yleensä liiku paljoa matkailijoita, mikä tekee ympäristöstä rauhallisen. Miltä kuulostaisi esimerkiksi oma piilopirtti kansallispuistossa tai viihtyisä mökki keskellä vihreitä niittyjä? Majoittuminen mökkiin sopii erityisesti matkailijoille, jotka pitävät ulkoilmaelämästä ja haluavat nauttia luonnon rauhasta.

Löydä parhaat kohteen Norrbottenin lääni Mökit helposti. Käytä apuna ebookersin karttatoimintoa, jonka avulla myös syrjemmässä olevien mökkien etsiminen käy kätevästi. Vaihtoehtoja on runsaasti, joten eteen saattaa tulla valinnan vaikeus.

Mökit kohteessa Norrbottenin lääni – vietä erilainen perheloma

Kohteen Norrbottenin lääni Mökit ovat erityisen suosittuja lapsiperheiden keskuudessa, ja ne tarjoavat mahdollisuuden yhdessäolosta ja ulkoilmaelämästä nauttimiseen. Näiden majoituspaikkojen yhteydessä on yleensä ruonlaittotilat, viihtyisiä oleskelualueita ja terasseja, grillausmahdollisuus ja laajat piha-alueet. Niissä majoittuvien käytössä on usein myös muita, etenkin lapsille suunnattuja aktiviteetteja, kuten leikkikenttiä ja pelihuoneita.

Kohteen Norrbottenin lääni Mökit soveltuvat monenlaisten matkailijoiden tarpeisiin. Pienemmät mökit sopivat erityisesti pariskunnille romanttisen loman viettoon. Isompiin mökkeihin voi puolestaan majoittua suurempikin porukka, jos makuuhuoneita on useampi. Mökeissä on usein myös kerrossänkyjä, jotka ovat etenkin lasten mieleen. Perheen kesken vietetty loma kohteessa Norrbottenin lääni vaikkapa metsän tai järven läheisyydessä saa varmasti arkipäivän kiireet unohtumaan.

Löydä ebookersin avulla parhaimmat kohteen Norrbottenin lääni Mökit

Jos haluat viettää loman perheesi tai kumppanisi kanssa luonnon keskellä, löydät ebookersilta runsaasti tähän sopivia majapaikkoja. Voit tutkia vaihtoehtoja yksitellen tai käyttää apuna kätevää hakukonettamme vaihtoehtojen rajaamiseen toiveidesi mukaan. Jos olet jo päättänyt matkakohteesi, tällöin apuna kannattaa käyttää karttatoimintoamme. Se sisältää kaikki kohteen Norrbottenin lääni Mökit, ja näet sen avulla helposti, missä majoituspaikat sijaitsevat.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.