Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Kiiruna

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Kiiruna

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi KRN
Lennon hinta 211 €

Halvat lennot Helsingistä Kiirunaan

Jos napapiiri ja uljas luonto vetävät sinua puoleensa, varaa halpa lento Helsingistä Kiirunaan ja käy tutustumassa Pohjois-Ruotsin kauniisiin maisemiin, jotka eivät jätä kylmäksi. Kiirunassa sijaitsee Ruotsin korkein tunturi, Kebnekaise, joka kohoaa yli 2 100 metrin korkeuteen. Kunnassa on myös yli 6 000 järveä, joista suurin on Torniojärvi, sekä seitsemän jokea. Alueelta löytyy myös Vadvetjåkkan kaunis kansallispuisto. Majapaikan voit varata vaikka jäähotellista!

Pohjoisen tenho

Luonnonystäville Kiiruna tarjoaa unohtumattomia elämyksiä, joten kannattaa varata lento Kiirunaan, jos haluat piipahtaa napapiirillä esimerkiksi revontulia ihastelemassa. Upeat puitteet tähän tarjoaa maailmankuulu jäähotelli, Icehotel, joka sijaitsee Jukkasjärvellä, 17 kilometrin päässä Kiirunan taajamasta. Ratsastuksen ystäville on tarjolla ratsastusretkiä, ja alueeseen voi tutustua myös koko päivän pituisilla kanoottiretkillä. Uljaiden revontulien ihasteluun oiva paikka on kaukana valosaasteesta sijaitseva Aurora-kupu noin 11 kilometrin päässä Kiirunan keskustasta. Jukkasjärvellä voi perehtyä poronkasvatukseen, ja Ranch Djurgården puolestaan tarjoaa tilaisuuden nukkua siperianhuskyjen kanssa. Kävijöille järjestetään myös tutustumiskäyntejä maailman suurimpaan maanalaiseen rautamalmikaivokseen.

Helposti perille

Lento Helsingistä Kiirunaan vie nopeimmillaan karvan verran alle neljä tuntia yhdellä välilaskulla. Hinnat vaihtelevat hieman vuodenajan mukaan, mutta edullisesti alle sadalla eurolla perille pääsee esimerkiksi marras-, joulu-, huhti- ja kesäkuussa. Joulun ja uudenvuoden alla hinnat ovat hieman korkeampia, mutta silti hyvin inhimillisiä. Halpoja lentoja Helsingistä Kiirunaan tarjoavat mm. SAS ja Norwegian. Matkaan pääsee vaivattomasti Helsinki-Vantaan lentoasemalta, joka on hyvien yhteyksien päässä niin Helsingistä kuin hieman kauempaakin Suomea. Monipuolisia palveluja tarjoavalle lentoasemalle pääsee kätevästi omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä, kuten linja-autolla. Auton voi jättää kentälle lyhyt- tai pitkäaikaiseen parkkiin matkan pituuden mukaan. Helsinki-Vantaalla on hyvät digitaaliset palvelut, joiden ansiosta lähtöselvitys, matkatavaroiden ruumaan toimittaminen ja passintarkastus sujuvat rivakasti ilman turhia jonotuksia. Helsinki-Kiiruna-lennon toisessa päässä odottava Kiirunan lentokenttä sijaitsee noin yhdeksän kilometrin päässä Kiirunan keskustasta. Kentältä onnistuu autonvuokraus, mutta sieltä on myös hyvät bussiyhteydet Kiirunaan ja vaikka Norjan puolelle Narvikiin asti. Kiirunan keskusasemalle vievästä lentokenttäbussista voi ottaa jatkoyhteyden muille reiteille, mutta eri yhtiöiden tarjoamia yhteyksiä on viisasta tiedustella etukäteen. Lentokenttäbussia pyörittää paikallinen Hörvallsin linja-autoyhtiö. Ympäri vuoden kulkevat bussit lähtevät tavallisesti 30 minuuttia laskun jälkeen mahdolliset lentojen viivästymiset huomioiden. Jos tulee lisäviivästymisiä esimerkiksi hukkaan joutuneiden pakaasien takia, siitä kannattaa ilmoittaa kuljettajalle, jottei jäisi vahingossa auton matkasta. Lipun voi ostaa autosta ennen lähtöä käteisellä tai useimmilla luottokorteilla. On kuitenkin hyvä pitää mielessä, ettei Kiirunan lentoasemalla ole pankkiautomaattia, joten käteistä kannattaa varata mukaan jo matkaan lähtiessä. Kentältä Kiirunaan pääsee myös taksilla, mutta se on parasta varata etukäteen, sillä muuten odotusaika voi olla pitkä.

Kiirunan siirto

Kiiruna on Ruotsin pohjoisin kunta ja alueeltaan valtava. Jos Kiiruna laskettaisiin vielä kaupungiksi, se olisi pinta-alaltaan maailman suurin. Asukkaita on vain 1,2 neliökilometriä kohti, mutta koska valtaosa väestöstä asuu Kiirunan taajamassa, suurin osa kunnasta on todella harvaan asuttua. Suomensukuisen asutuksen historia alueella on pitkä, mikä näkyy hyvin esimerkiksi paikannimistä. Suomella, saamella ja meänkielellä onkin virallinen vähemmistökielen asema. Pääelinkeino alueella on kaivostoiminta, mikä näkyy jo kadunnimistäkin: Malmvägen, Gruvvägen, Malmbergsgatan... Rautamalmikaivoksen läsnäolo näkyy kaikkialla. Se on myös syy siihen, miksi kiirunalaisilla on muutto edessä. Kiiruna nimittäin vajoaa. Jos mitään ei tehdä, se sortuu kaivosmonttuun. Ratkaisu ongelmaan on radikaali: koko Kiirunan taajama lastataan kuorma-autoihin ja siirretään noin kolme kilometriä idemmäksi. Siirtotyöt on jo aloitettu, joskin niiden päätökseen saattamiseen menee vielä vuosia. Kunnianhimoinen projekti on kerännyt kansainvälistä huomiota. Älä epäröi, vaan varaa lento ja lähde kiiruusti kiehtovaan Kiirunaan!

Helsinki - Kiiruna Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Kiiruna?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Kiiruna on 212 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Kiiruna. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Kiiruna on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Kiiruna on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Kiiruna on tarjolla 26 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Kiiruna?

  reitillä Helsinki -- Kiiruna liikennöi 4 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Kiiruna -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Kiiruna: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Kiruna (KRN), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Kiiruna.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Kiiruna?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Kiiruna hintaan 212 €! Reitillä Helsinki -- Kiiruna 4 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Kiiruna (KRN)\n * Scandinavian Airlines\n * Finnair\n * Norwegian Air Shuttle\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Kiiruna useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Kiiruna (KRN)\n * Scandinavian Airlines -- 11 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- KRN\n \n\n * Finnair -- 9 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- KRN\n \n\n * Norwegian Air Shuttle -- 4 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- KRN\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Kiiruna joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Scandinavian Airlines, liikennöivät viikoittain 11 lentoa reitillä Helsinki -- Kiiruna. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 26 lentoa kohteeseen Kiiruna (KRN).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Kiiruna tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Kiiruna ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 3 tuntia, 10 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 1 317,77 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 8 tuntia, 30 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 5 tuntia, 40 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Kiiruna?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Kiiruna (KRN)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.15\n * Aikaisin saapumisaika: 09.55\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 21.00\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.50\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Kiiruna?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Varatuimmat hotellit Kiiruna

Näytä kaikki 45 majoitusliikettä kohteessa Kiiruna
212 €
Icehotel

Icehotel

3.5 kautta 5.0 Marknadsvagen 63, Jukkasjärvi
Icehotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 137 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.
71 €
SPiS Hotell & Hostel

SPiS Hotell & Hostel

2.5 kautta 5.0 Bergmästaregatan 7, Kiiruna
SPiS Hotell & Hostel on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kiirunan kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 26 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
137 €
Best Western Hotel Arctic Eden

Best Western Hotel Arctic Eden

3.5 kautta 5.0 Foraregatan 18, Kiiruna, Norrbotten
Best Western Hotel Arctic Eden on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kaupungintalo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 39 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.