Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Euroopan arktiset alueet alkaen 117 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Euroopan arktiset alueet

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Euroopan arktiset alueet olivat annetulla aikavälillä 117 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 239 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

su 13.6.
HEL
Helsinki
UME
Uumaja
117 €
SAS
su 13.6.
HEL
Helsinki
UME
Uumaja
160 €
SAS
pe 16.7. - pe 30.7.
HEL
Helsinki
KRN
Kiiruna
239 €
SAS
ma 7.6. - pe 11.6.
HEL
Helsinki
UME
Uumaja
258 €
SAS
pe 16.7. - pe 30.7.
HEL
Helsinki
KRN
Kiiruna
262 €
SAS
su 13.6.
HEL
Helsinki
UME
Uumaja
270 €
Finnair
to 13.1. - su 16.1.
HEL
Helsinki
SDL
Sundsvall
272 €
SAS
to 13.1. - su 16.1.
HEL
Helsinki
SDL
Sundsvall
287 €
SAS
to 13.1. - su 16.1.
HEL
Helsinki
SDL
Sundsvall
350 €
Finnair
to 13.1. - su 16.1.
HEL
Helsinki
SDL
Sundsvall
360 €
Finnair
su 13.6.
HEL
Helsinki
UME
Uumaja
438 €
Lufthansa
su 13.6.
HEL
Helsinki
UME
Uumaja
444 €
Lufthansa
su 13.6.
HEL
Helsinki
UME
Uumaja
457 €
Lufthansa
su 13.6.
HEL
Helsinki
UME
Uumaja
462 €
Lufthansa

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Euroopan arktiset alueet?

✔️ Lennot kohteeseen Euroopan arktiset alueet maksavat yleensä 239 €–462 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Euroopan arktiset alueet, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 117 €. Halpaa lentoa kohteeseen Euroopan arktiset alueet etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että heinäkuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Euroopan arktiset alueet?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Euroopan arktiset alueet on kesäkuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Euroopan arktiset alueet?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Euroopan arktiset alueet helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Euroopan arktiset alueet saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Euroopan arktiset alueet?

✔️ Voit muuttaa kohteen Euroopan arktiset alueet lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Euroopan arktiset alueet?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Euroopan arktiset alueet helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Euroopan arktiset alueet lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Euroopan arktiset alueet, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on SAS, Finnair, Lufthansa. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Euroopan arktiset alueet Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi AJR
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt SAS, Finnair, Lufthansa
Halvin lento 239 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Euroopan arktiset alueet?

SAS, Finnair, Lufthansa

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.