Pääosion alkuosa

Suositut Huvilat – Pa Klok

Anantara Mai Khao Phuket Villas 315 €
Anantara Mai Khao Phuket Villas

Anantara Mai Khao Phuket Villas

888 Moo 3, Thalang, Mai Khao, Phuket
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Anantara Mai Khao Phuket Villas on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mai Khaon ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen valet-pysäköinti. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden huvilassa on 92 huvilaa 1 kerroksessa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

  Sri Panwa Phuket Luxury Pool Villa Hotel 335 €
  Sri Panwa Phuket Luxury Pool Villa Hotel

  Sri Panwa Phuket Luxury Pool Villa Hotel

  88 Moo 8, Sakdidej Road, Muang, Wichit, Phuket
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Sri Panwa Phuket Luxury Pool Villa Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Phuketin akvaario. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 5 tähden huvilassa on 89 huvilaa 3 kerroksessa. Kaikki huvilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.

   Anantara Layan Phuket Resort 204 €
   Anantara Layan Phuket Resort

   Anantara Layan Phuket Resort

     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Anantara Layan Phuket Resort on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bang Taon ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden huvilassa on 81 huvilaa 1 kerroksessa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

    The Pavilions Phuket 144 €
    The Pavilions Phuket

    The Pavilions Phuket

      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     The Pavilions Phuket on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Bang Taon ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 5 tähden huvilassa on 93 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

     The Naka Phuket 258 €
     The Naka Phuket

     The Naka Phuket

     1/18, 1/20 Moo 6, Kamala, Phuket
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      The Naka Phuket on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Kamalan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden huvilassa on 94 huvilaa 5 kerroksessa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi syvän kylpyammeen ja ilmaiset minibaarituotteet.

      SALA Phuket Mai Khao Beach Resort 129 €
      SALA Phuket Mai Khao Beach Resort

      SALA Phuket Mai Khao Beach Resort

      333 Moo 3, Thalang District, Mai Khao, Phuket
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       SALA Phuket Mai Khao Beach Resort on saanut loistavaa palautetta huviloiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mai Khaon ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden huvilassa on 79 huvilaa 2 kerroksessa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

       The Bell Pool Villa Resort Phuket 147 €
       The Bell Pool Villa Resort Phuket

       The Bell Pool Villa Resort Phuket

       41/31 Moo 5, Baan Hua Khuan, Kamala, Phuket
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        The Bell Pool Villa Resort Phuket on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Phuket Fantasea -teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden huvilassa on 16 huvilaa 1 kerroksessa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

        The Village Coconut Island 92 €
        The Village Coconut Island

        The Village Coconut Island

        51/7 M.6 T.Koh Kaew, A.Muang, Mapraon saari, Phuket
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         The Village Coconut Island on saanut hyvää palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laem Hinin laituri. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden huvilassa on 236 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja täysikokoisen jääkaapin/pakastimen.

         Himmapana Luxury Villas Hae hinnat
         Himmapana Luxury Villas

         Himmapana Luxury Villas

         28/52 Bang Hwan Road, Moo 1, Kamala, Kathu, Kamala
           
          4.5 kautta 5.0 Tähteä

          Himmapana Luxury Villas on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kamalan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, ilmaiset rantakuljetukset ja täyden palvelun kylpylä. Tässä 4,5 tähden huvilassa on 2 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

          DoublePool Villas by Banyan Tree 447 €
          DoublePool Villas by Banyan Tree

          DoublePool Villas by Banyan Tree

            
           5.0 kautta 5.0 Tähteä

           DoublePool Villas by Banyan Tree on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laguna Phuket Golf Club. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 5 tähden huvilassa on 24 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.

           The Kiri Villas Resort 40 €
           The Kiri Villas Resort

           The Kiri Villas Resort

             
            4.5 kautta 5.0 Tähteä

            The Kiri Villas Resort on saanut loistavaa palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Bang Taon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 4,5 tähden huvilassa on 20 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

            Ayara Hilltops Boutique Resort & Spa Adults & Young Adults 16+ only 140 €
            Ayara Hilltops Boutique Resort & Spa Adults & Young Adults 16+ only

            Ayara Hilltops Boutique Resort & Spa Adults & Young Adults 16+ only

              
             4.5 kautta 5.0 Tähteä

             Ayara Hilltops Boutique Resort & Spa Adults & Young Adults 16+ only on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Surinin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Tässä 4,5 tähden huvilassa on 48 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

             Kohteen Pa Klok Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

             Jos etsit kohteen Pa Klok parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

             Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

             Kohteen Pa Klok Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

             Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

             Kohteen Pa Klok Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

             Kohteen Pa Klok Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Pa Klok näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

             Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Pa Klok

             Kohteen Pa Klok Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Pa Klok Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

             Kohteen Pa Klok Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

             Jos etsit kohteen Pa Klok parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

             Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

             Kohteen Pa Klok Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

             Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

             Kohteen Pa Klok Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

             Kohteen Pa Klok Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Pa Klok näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

             Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Pa Klok

             Kohteen Pa Klok Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Pa Klok Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Pa Klok

             Näytä kaikki 4 232 majoitusliikettä kohteessa Pa Klok
             The Naka Island, A Luxury Collection Resort and Spa, Phuket 162 €
             The Naka Island, A Luxury Collection Resort and Spa, Phuket

             The Naka Island, A Luxury Collection Resort and Spa, Phuket

               
              5.0 kautta 5.0 Tähteä

              Ao Pon ranta on 4,6 kilometrin päässä tästä lomakeskuksesta. Bang Rongin laituri ja Phuketin elefanttien suojelualue sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Ao Po Grand Marinan huvivenesatama ja Ao Phang-ngan kansallispuisto ovat myös 20 kilometrin päässä.

              COMO Point Yamu, Phuket 237 €
              COMO Point Yamu, Phuket

              COMO Point Yamu, Phuket

                
               5.0 kautta 5.0 Tähteä

               Cape Yamu on 0,1 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä rantaa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Kahden sankarittaren muistomerkki ja Wat Si Sunthonin luostari sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Phuketin elefanttien suojelualue ja Gibbonien kuntoutusprojekti ovat myös 15 kilometrin päässä.

               Chandara Villas Resort 94 €
               Chandara Villas Resort

               Chandara Villas Resort

                 
                4.5 kautta 5.0 Tähteä

                Ao Po Grand Marinan huvivenesatama on 0,9 kilometrin päässä tästä lomakeskuksesta. Bang Rongin laituri ja Bang Paen vesiputous sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Phuketin elefanttien suojelualue ja Ao Phang-ngan kansallispuisto ovat myös 20 kilometrin päässä.

                Supalai Resort And Spa Phuket 64 €
                Supalai Resort And Spa Phuket

                Supalai Resort And Spa Phuket

                  
                 3.5 kautta 5.0 Tähteä

                 Ao Pon ranta on 3,1 kilometrin ja Ao Po Grand Marinan huvivenesatama on 3,8 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa ostoskeskuksen yhteydessä sijaitsevasta lomakeskuksesta. Bang Rongin laituri ja Khao Phra Thaeon kansallispuisto ovat myös 10 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.