Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit Parc Asterix

185 €
Hotel des Trois Hiboux

Hotel des Trois Hiboux

3.0 kautta 5.0 Parc Asterix BP8, Plailly
Hotel des Trois Hiboux on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oise-Pays de France Regional Natural Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 150 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
205 €
La Cite suspendue

La Cite suspendue

Parc Asterix, Plailly, Oise
La Cite suspendue on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Oise-Pays de France Regional Natural Park on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa hotellissa on 150 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
315 €
Tiara Chateau Hotel Mont Royal

Tiara Chateau Hotel Mont Royal

5.0 kautta 5.0
Tiara Chateau Hotel Mont Royal on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oise-Pays de France Regional Natural Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1908 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 108 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
The Private Apartment Roissy Parc Asterix

The Private Apartment Roissy Parc Asterix

842 rue de Paris, La Chapelle-en-Serval, Hauts-de-France
The Private Apartment Roissy Parc Asterix sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oise-Pays de France Regional Natural Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisätenniskentän.
Hae hinnat
Chambre et Verdure - Plailly

Chambre et Verdure - Plailly

10 rue des Oeillets, Plailly, Oise
Chambre et Verdure - Plailly sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oise-Pays de France Regional Natural Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen. Tässä vuonna 2010 rakennetussa majatalossa on 2 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
La Chasse Royale

La Chasse Royale

19 rue du Docteur Laporte, Plailly
La Chasse Royale sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oise-Pays de France Regional Natural Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä mökissä on 2 mökkiä. Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
98 €
Logis de France - Hotel Relais D'Aumale

Logis de France - Hotel Relais D'Aumale

3.0 kautta 5.0 37, Place des Fêtes Henri Delaunay, Orry-la-Ville
Logis de France - Hotel Relais D'Aumale on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oise-Pays de France Regional Natural Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä vuonna 1985 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 24 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
Hae hinnat
Hotel La Nonette

Hotel La Nonette

Hotel La Nonette sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oise-Pays de France Regional Natural Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 30 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision.
89 €
Golden Tulip Roissy Saint Witz

Golden Tulip Roissy Saint Witz

4.0 kautta 5.0 1 Rue du Petit Marais, Saint-Witz, Val-d'Oise
Golden Tulip Roissy Saint Witz on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Parc Asterix (huvipuisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1974 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 118 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
Hae hinnat
Survilliers House Lähellä CDG // Parc Asterix

Survilliers House Lähellä CDG // Parc Asterix

46 Bis rue de la liberté, Survilliers, Ile-de-France
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oise-Pays de France Regional Natural Park. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi kuivausrummun.
49 €
Premiere Classe Roissy Saint Witz

Premiere Classe Roissy Saint Witz

2.0 kautta 5.0 Zone Hoteliere Du Petit Marais, Saint-Witz, Val-d'Oise
Premiere Classe Roissy Saint Witz on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Parc Asterix (huvipuisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 2 tähden hotellissa on 88 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
59 €
Campanile ROISSY -Saint Witz

Campanile ROISSY -Saint Witz

3.0 kautta 5.0 2 Rue Jean Moulin, Saint-Witz, Val-d'Oise
Campanile ROISSY -Saint Witz on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Parc Asterix (huvipuisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 59 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
98 €
Novotel Roissy Saint-Witz

Novotel Roissy Saint-Witz

4.0 kautta 5.0 Route de Survilliers, Saint-Witz, Val-d'Oise
Novotel Roissy Saint-Witz on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Oise-Pays de France Regional Natural Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 79 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
B&B Hotel Saint-Witz

B&B Hotel Saint-Witz

Site Hôtelier, Rue Jean Moulin, Saint-Witz, Val-d'Oise
B&B Hotel Saint-Witz on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Parc Asterix (huvipuisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 42 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Mukava Huoneisto Omakotitalossa, Jossa on Puutarha

Mukava Huoneisto Omakotitalossa, Jossa on Puutarha

Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oise-Pays de France Regional Natural Park. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja 2 kylpyhuonetta.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Parc Asterix läheltä

Haluaisitko, että Parc Asterix olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Parc Asterix sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Parc Asterix ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Plailly hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.