Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Suosituimmat hotellit Pedregalejo

35 €
Hotel Domus

Hotel Domus

1.0 kautta 5.0
Hotel Domus on saanut hyvää palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Pedregalejo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
38 €
La Moraga De Poniente Málaga Hostel

La Moraga De Poniente Málaga Hostel

2.0 kautta 5.0
La Moraga De Poniente Málaga Hostel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Acaciasin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja aamiaisen (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja sadesuihkupäät.
28 €
Hostal Moscatel

Hostal Moscatel

2.0 kautta 5.0
Hostal Moscatel on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Acaciasin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
39 €
Hotel Elcano

Hotel Elcano

2.0 kautta 5.0
Hotel Elcano on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Pedregalejo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
39 €
El Nogal Home

El Nogal Home

2.0 kautta 5.0
El Nogal Home sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Pedregalejo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja alueelliset kuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
241 €
Acacias-puutarha

Acacias-puutarha

Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Pedregalejo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ulkotenniskenttä. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja television.
Hae hinnat
Pedregalejo Rantahuoneisto

Pedregalejo Rantahuoneisto

Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Pedregalejo. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja vuodesohvan.
Hae hinnat
Kaupunkitalo Málagassa

Kaupunkitalo Málagassa

Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Pedregalejo. Loma-asunto tarjoaa keittiön ja pation.
Hae hinnat
Pedregalejo Sun & Relax

Pedregalejo Sun & Relax

3.5 kautta 5.0
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Pedregalejo. Majoitusliikkeessä on saatavilla omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Letmalaga Pedregalejo Painter

Letmalaga Pedregalejo Painter

4.0 kautta 5.0
Letmalaga Pedregalejo Painter sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Pedregalejo. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Málaga Living Apartments

Málaga Living Apartments

3.5 kautta 5.0
Málaga Living Apartments sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Pedregalejo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
52 €
Villa Angelita

Villa Angelita

3.0 kautta 5.0
Villa Angelita on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Pedregalejo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Awesome Studio with Terrace by La Recepción

Awesome Studio with Terrace by La Recepción

3.5 kautta 5.0
Tämä huoneisto on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Acaciasin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
43 €
Las Acacias Hostal Restaurante

Las Acacias Hostal Restaurante

3.0 kautta 5.0
Las Acacias Hostal Restaurante on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Pedregalejo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pation.
Hae hinnat
Yksityinen Puutarha ja Parveke. 3 min Rannalle, 15 Keskustaan

Yksityinen Puutarha ja Parveke. 3 min Rannalle, 15 Keskustaan

Tämä huoneisto on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Pedregalejo. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja parvekkeen.

Majoitus kohteessa Pedregalejo

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Pedregalejo, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Pedregalejo hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Pedregalejo suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Pedregalejo

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Pedregalejo. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Pedregalejo on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Pedregalejo ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Pedregalejo

Kohteessa Pedregalejo riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Pedregalejo parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Pedregalejo.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Pedregalejo

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.