Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 320,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.9. - 29.9.
Ensi viikonloppuna
4.10. - 6.10.

Suosituimmat Prati hotellit

Atlante Garden Hotel 208 €
Atlante Garden Hotel

Atlante Garden Hotel

Via Crescenzio 78, Rooma, RM
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Atlante Garden Hotel on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castel Sant'Angelo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä 4 tähden hotellissa on 70 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.

  111 Guest House 89 €
  111 Guest House

  111 Guest House

  Via Cola Di Rienzo 111, Rooma, RM
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   111 Guest House sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Cola di Rienzo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä majatalossa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

   Vatican Places House Hae hinnat
   Vatican Places House

   Vatican Places House

     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Vatican Places House on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatikaanin museot. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä aamiaismajoituksessa on 8 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.

    A Roma San Pietro Best Bed 100 €
    A Roma San Pietro Best Bed

    A Roma San Pietro Best Bed

    Via Crescenzio,85, Rooma, RM
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     A Roma San Pietro Best Bed on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castel Sant'Angelo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä kaupunkipientalossa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

     Affittacamere Glatimia 114 €
     Affittacamere Glatimia

     Affittacamere Glatimia

     Via Caio Mario 14/a, Rooma
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Affittacamere Glatimia sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Cola di Rienzo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 2008 rakennetussa kaupunkipientalossa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

      Ai Senatori 56 €
      Ai Senatori

      Ai Senatori

      Via Caio Mario, 8, Rooma, RM
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Ai Senatori on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatikaanin museot. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2014 rakennetussa aamiaismajoituksessa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

       Annette 85 €
       Annette

       Annette

       Via Crescenzio 19, Rooma, RM
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Annette on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castel Sant'Angelo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja valet-pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä aamiaismajoituksessa on 3 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.

        Art Atelier Accomodation Hae hinnat
        Art Atelier Accomodation

        Art Atelier Accomodation

        Via Crescenzio 82, Rooma
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Art Atelier Accomodation sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarinaukio. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja kahvila. Tässä aamiaismajoituksessa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

         Viimeksi varatut Prati Hotellit

         Viimeisimmät Prati hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.