Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Sendai

37 €
APA Villa Hotel Sendaieki-Itsutsubashi

APA Villa Hotel Sendaieki-Itsutsubashi

3.0 kautta 5.0 3-1-1 Itsutsubashi, Wakabayashi-ku, Sendai, Miyagi
APA Villa Hotel Sendaieki-Itsutsubashi on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Zuihoden Mausoleum on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2008 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 610 huonetta 20 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
62 €
Hotel Vista Sendai

Hotel Vista Sendai

3.0 kautta 5.0 1-7-3 Tsutsujigaoka, Miyagino-ku, Sendai, Miyagi-ken
Hotel Vista Sendai on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sendai Anpanmanin lasten museo & ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 238 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
45 €
Hotel Monterey Sendai

Hotel Monterey Sendai

3.5 kautta 5.0 4-1-8 Chuo, Aoba-ku, Sendai, Miyagi-ken
Hotel Monterey Sendai on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zuihoden Mausoleum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 206 huonetta 18 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
197 €
The Westin Sendai

The Westin Sendai

4.5 kautta 5.0 1-9-1 Ichiban-cho, Aoba-ku, Sendai, Miyagi-ken
The Westin Sendai on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tohokun yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 292 huonetta 37 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
63 €
Mitsui Garden Hotel Sendai

Mitsui Garden Hotel Sendai

3.5 kautta 5.0 2-4-6 Honcho, Aoba-ku, Sendai, Miyagi-ken
Mitsui Garden Hotel Sendai on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zuihoden Mausoleum. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 224 huonetta 17 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
134 €
Sendai Royal Park Hotel

Sendai Royal Park Hotel

4.0 kautta 5.0 6-2-1 Teraoka, Izumi-ku, Sendai, Miyagi-ken
Sendai Royal Park Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sendai-Izumin Premium Outlets. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä 4 tähden hotellissa on 110 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
110 €
Hotel Metropolitan Sendai

Hotel Metropolitan Sendai

4.0 kautta 5.0 1-1-1 Chuo, Aoba-ku, Sendai, Miyagi-ken
Hotel Metropolitan Sendai on saanut loistavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Zuihoden Mausoleum on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 5 ravintolaa ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 295 huonetta 21 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
62 €
Dormy Inn Express Sendai Seaside

Dormy Inn Express Sendai Seaside

3.0 kautta 5.0 3-4-9 Nakano, Miyagino-ku, Sendai, Miyagi-ken
Dormy Inn Express Sendai Seaside on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mitsui Sendaiko -outletostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 183 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
64 €
Dormy Inn Sendai ANNEX Natural Hot Spring

Dormy Inn Sendai ANNEX Natural Hot Spring

3.0 kautta 5.0 2-11-26, Chuo, Aoba-ku, Sendai, Miyagi-ken
Dormy Inn Sendai ANNEX Natural Hot Spring on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zuihoden Mausoleum. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 168 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
59 €
APA Hotel TKP Sendai-Ekikita

APA Hotel TKP Sendai-Ekikita

3.0 kautta 5.0 201-1 Nakakecho, Miyagino-ku, Sendai, Miyagi
APA Hotel TKP Sendai-Ekikita on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sendai Anpanmanin lasten museo & ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja business centerin. Tässä 3 tähden hotellissa on 306 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
26 €
Sendai Business Hotel Ekimae

Sendai Business Hotel Ekimae

3.0 kautta 5.0 4-8-7, Chuo, Aoba-ku, Sendai, Miyagi
Sendai Business Hotel Ekimae on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zuihoden Mausoleum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1973 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 250 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
69 €
Sendai Washington Hotel

Sendai Washington Hotel

3.5 kautta 5.0 4-10-8 Chuo, Aoba-Ku, Sendai, Miyagi-ken
Sendai Washington Hotel on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zuihoden Mausoleum. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 223 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
50 €
Daiwa Roynet Hotel Sendai

Daiwa Roynet Hotel Sendai

3.0 kautta 5.0 1-2-37 Tsutsujigaoka Miyagino-ku, Sendai, Miyagi-ken
Daiwa Roynet Hotel Sendai on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sendai Anpanmanin lasten museo & ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja baarin. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 270 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
58 €
Holiday Inn ANA Sendai

Holiday Inn ANA Sendai

3.5 kautta 5.0 1-4-1 Shintera Wakabayasi Ku, Sendai, Miyagi-ken
Holiday Inn ANA Sendai on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zuihoden Mausoleum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 165 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
44 €
Almont Hotel Sendai

Almont Hotel Sendai

4.0 kautta 5.0 3-4-10 Chuo, Aoba, Sendai, Miyagi
Almont Hotel Sendai on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zuihoden Mausoleum. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 141 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Sendai

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Sendai

Näytä kaikki

Kohteen Sendai hotellit


Harkitsetko retkeä kohteeseen Sendai? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka on nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 97 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Sendai löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.


Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Sendai, perhelomalle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Sendai tarjoaa runsaasti erilaisia majoituspaikkoja, jotta sinä löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 3 halpaa hotellia
 • 22 lapsiystävällistä hotellia
 • 2 luksushotellia
 • 2 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Sendai


Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Sendai, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.


Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Sendai niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hotel Route-Inn Sendai Nagamachi Inter
 • Toyoko Inn Sendai Nishi-guchi Hirose-dori
 • Comfort Hotel Sendai West

Nämä kohteen Sendai hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Oshu Akiu Onsen Rantei
 • Lala Resort Hotel Green Green
 • Yudukushi salon Ichinobo

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Sendai pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Hotel Metropolitan Sendai East
 • The Westin Sendai

Kohteeseen Sendai tutustuminen


Sendai on tunnettu kuumista lähteistä ja ostosmahdollisuuksistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Sendai ja sen lähellä kuuluu:

 • Sendain tähtitieteellinen observatorio
 • Daikanmitsuji-temppeli
 • Serizawa Keisuken taide- ja käsityötieteiden museo
 • Sendai-Izumin Premium Outlets
 • Osaki Hachimanin pyhäkkö
 • Naritasan Sendai Bunin
 • Rairai-kyo-rotko

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Sendai, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Sendai (SDJ). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Sendai?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Sendai, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Sendai, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä helmikuu ja tammikuu. Syyskuu ja elokuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas tammikuu ja joulukuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 12°C ja öisin -3°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 160 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 24°C päivisin ja 2°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 338 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 28°C ja öisin 13°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 497 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 22°C ja -2°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 210 cm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Sendai on 1205 cm.

Viimeksi varatut hotellit Sendai

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.