Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Varatuimmat hotellit Trips

Hae hinnat
Travel Charme Kurhaus Binz

Travel Charme Kurhaus Binz

Strandpromenade 27, Binz, MV
Travel Charme Kurhaus Binz on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Binzin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1908 rakennetussa hotellissa on 137 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneen.
Hae hinnat
Precise Resort Rügen & SPLASH Erlebniswelt

Precise Resort Rügen & SPLASH Erlebniswelt

4.0 kautta 5.0 Am Taubenberg 1, Neddesitz, Sagard, MV
Precise Resort Rügen & SPLASH Erlebniswelt on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Südost-Rügenin biosfäärialue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 145 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
IFA Rügen Hotel & Ferienpark

IFA Rügen Hotel & Ferienpark

3.5 kautta 5.0 Strandpromenade 74, Binz, MV
IFA Rügen Hotel & Ferienpark on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Binzin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja 4 ravintolaa. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 550 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Dorint Seehotel Binz-Therme Binz/Rügen

Dorint Seehotel Binz-Therme Binz/Rügen

4.5 kautta 5.0 Strandpromenade 76, Binz, MV
Dorint Seehotel Binz-Therme Binz/Rügen on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Binzin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja täyden palvelun kylpylän. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Grand Hotel Binz

Grand Hotel Binz

5.0 kautta 5.0 Strandpromenade 7, Binz, MV
Grand Hotel Binz on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Binzin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 127 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Strandhotel Dranske

Strandhotel Dranske

4.0 kautta 5.0 Hafenstraße 4, Dranske
Strandhotel Dranske on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Islands of the Baltic Sea. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
77 €
Sandstrand Ostseeperle

Sandstrand Ostseeperle

3.5 kautta 5.0 Hauptstraße 42, Glowe, MV
Sandstrand Ostseeperle on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Südost-Rügenin biosfäärialue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
DORMERO Strandhotel Rügen

DORMERO Strandhotel Rügen

4.0 kautta 5.0 Südstrand 108, Prora, Binz, Mecklenburg - Länsi-Pommer
DORMERO Strandhotel Rügen on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Binzin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
Hae hinnat
Hotel Vier Jahreszeiten Binz

Hotel Vier Jahreszeiten Binz

4.5 kautta 5.0 Zeppelinstrasse 8, Binz, MV
Hotel Vier Jahreszeiten Binz on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Binzin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja 3 ravintolaa. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 79 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
moenchgut living & spa

moenchgut living & spa

Am Hafen 10, Gager, MV
Moenchgut living & spa on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Südost-Rügenin biosfäärialue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Suite Hotel Binz Familienhotel Rügen

Suite Hotel Binz Familienhotel Rügen

4.0 kautta 5.0 Zeppelinstr. 7, Binz, MV
Suite Hotel Binz Familienhotel Rügen on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Binzin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja täyden palvelun kylpylä. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
134 €
Dorint Strandhotel Binz/Rügen

Dorint Strandhotel Binz/Rügen

4.0 kautta 5.0 Strandpromenade 58, Binz, MV
Dorint Strandhotel Binz/Rügen on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Binzin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 62 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi LCD-television ja minibaarin.
104 €
Strandhotel Binz

Strandhotel Binz

4.0 kautta 5.0 Strandpromenade 33, Binz, MV
Strandhotel Binz on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Binzin uimaranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
87 €
Kapitäns-Häuser Breege

Kapitäns-Häuser Breege

3.0 kautta 5.0 Am Hafen 1-3, Breege, MV
Kapitäns-Häuser Breege on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Islands of the Baltic Sea. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja ravintola. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
114 €
Hotel Bernstein

Hotel Bernstein

4.5 kautta 5.0 Hochuferpromenade 8, Sellin, MV
Hotel Bernstein on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Südost-Rügenin biosfäärialue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarit.

Kohteen Trips hotellit

Trips on loistava vierailukohde, mutta jos majoituksen löytäminen täältä on vaikeaa ja sinun tarvitsee löytää jokin toinen vaihtoehto, tämä lähellä sijaitseva kaupunki saattaa tarjota sopivia vaihtoehtoja.

 • 3 hotellia kohteessa Dalkvitz

Kohteeseen Trips tutustuminen

Trips tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Trips ja sen lähellä kuuluu:

 • Südost-Rügenin biosfäärialue
 • Islands of the Baltic Sea
 • Binzin uimaranta
 • Jasmundin kansallispuisto
 • Inselrodelbahn
 • Naturerbe-Zentrum Rügen
 • Koloss von Prora -rakennus

Kun järjestät lomaa kohteeseen Trips, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Peenemünde (PEF). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Trips?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Trips, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Trips, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Heinäkuu ja elokuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas helmikuu ja maaliskuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 10 °C ja öisin -1 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 103 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 24 °C päivisin ja 3 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 142 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 26 °C ja öisin 7 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 190 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 14 °C ja 0 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 128 mm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Trips on 563 cm.

Viimeksi varatut hotellit Trips

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.