Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
29.5. - 31.5.

Varatuimmat hotellit Trips

Hae hinnat
Loev Hotel & Spa

Loev Hotel & Spa

4.0 kautta 5.0 Hauptstraße 20-22, Binz, MV
Loev Hotel & Spa on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Südost-Rügenin biosfäärialue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi kuntokeskuksen, pyykinpesutilat ja kylpyläpalvelut. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaiset hygieniatuotteet ja tallelokeron.
131 €
Dorint Seehotel Binz-Therme Binz/Rügen

Dorint Seehotel Binz-Therme Binz/Rügen

4.5 kautta 5.0 Strandpromenade 76, Binz, MV
Dorint Seehotel Binz-Therme Binz/Rügen on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Südost-Rügenin biosfäärialue. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja 2 ravintolaa. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 242 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
214 €
Dorint Strandhotel Binz/Rügen

Dorint Strandhotel Binz/Rügen

4.0 kautta 5.0 Strandpromenade 58, Binz, MV
Dorint Strandhotel Binz/Rügen on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Südost-Rügenin biosfäärialue. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 62 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi LCD-television ja minibaarin.
Hae hinnat
Strandhotel Binz

Strandhotel Binz

4.0 kautta 5.0 Strandpromenade 33, Binz, MV
Strandhotel Binz on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Südost-Rügenin biosfäärialue on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 54 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
IFA Rügen Hotel & Ferienpark

IFA Rügen Hotel & Ferienpark

3.5 kautta 5.0 Strandpromenade 74, Binz, MV
IFA Rügen Hotel & Ferienpark on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Südost-Rügenin biosfäärialue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja 4 ravintolaa. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 550 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
328 €
Cerês am Meer

Cerês am Meer

5.0 kautta 5.0 Strandpromenade 24, Binz, MV
Cerês am Meer on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Südost-Rügenin biosfäärialue. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja sisäuima-allas. Tässä 5 tähden hotellissa on 48 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat parvekkeet ja LED-televisiot.
135 €
Kapitäns-Häuser Breege

Kapitäns-Häuser Breege

3.0 kautta 5.0 Am Hafen 1-3, Breege, MV
Kapitäns-Häuser Breege on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Islands of the Baltic Sea. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja ravintola. Tässä 3 tähden hotellissa on 78 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
112 €
Park Hotel Sellin

Park Hotel Sellin

3.0 kautta 5.0 Ostbahnstraße 20, Sellin, MV
Park Hotel Sellin on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Südost-Rügenin biosfäärialue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset rantakuljetukset ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä vuonna 1994 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 50 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
201 €
AQUAMARIS Strandresidenz Rügen

AQUAMARIS Strandresidenz Rügen

4.0 kautta 5.0 Wittower Strasse 4, Breege, MV
AQUAMARIS Strandresidenz Rügen on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Islands of the Baltic Sea. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 1996 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 263 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Kohteen Trips hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Trips? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä.


Kohteeseen Trips tutustuminen


Trips tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Trips ja sen lähellä kuuluu:

  • Ruegen
  • Südost-Rügenin biosfäärialue
  • Ernst-Moritz-Arndt-Turm
  • Inselrodelbahn
  • Naturerbe Zentrumin kulttuuriperintökeskus
  • Naturerbe-Zentrum Rügen
  • Benedix-Haus

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Trips

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.