Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
18.9. - 20.9.

Varatuimmat hotellit Trips

130 €
Dorint Seehotel Binz-Therme Binz/Rügen

Dorint Seehotel Binz-Therme Binz/Rügen

4.5 kautta 5.0 Strandpromenade 76, Binz, MV
Dorint Seehotel Binz-Therme Binz/Rügen on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Binzin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja 2 ravintolaa. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 242 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
76 €
Altstadt Hotel Zur Post Stralsund

Altstadt Hotel Zur Post Stralsund

3.0 kautta 5.0 Tribseer Straße 22, Stralsund
Altstadt Hotel Zur Post Stralsund on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marienkirche (kirkko). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 108 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
317 €
Hotel Vier Jahreszeiten Binz

Hotel Vier Jahreszeiten Binz

4.5 kautta 5.0 Zeppelinstrasse 8, Binz, MV
Hotel Vier Jahreszeiten Binz on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Binzin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja 3 ravintolaa. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 79 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
267 €
CERES am Meer

CERES am Meer

5.0 kautta 5.0 Strandpromenade 24, Binz, MV
CERES am Meer on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Binzin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja sisäuima-allas. Tässä 5 tähden hotellissa on 48 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat parvekkeet ja LED-televisiot.
134 €
Hotel Badehaus Goor

Hotel Badehaus Goor

Fürst-Malte-Allee 1, Lauterbach, Putbus, MV
Hotel Badehaus Goor on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Südost-Rügenin biosfäärialue. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 sisäuima-allasta ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 1818 rakennetussa hotellissa on 86 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
179 €
Dorint Strandhotel Binz/Rügen

Dorint Strandhotel Binz/Rügen

4.0 kautta 5.0 Strandpromenade 58, Binz, MV
Dorint Strandhotel Binz/Rügen on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Binzin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 62 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi LCD-television ja minibaarin.
85 €
IntercityHotel Stralsund

IntercityHotel Stralsund

3.5 kautta 5.0 Tribseer Damm 76, Stralsund, MV
IntercityHotel Stralsund on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marienkirche (kirkko). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 114 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
88 €
Precise Resort Rügen & SPLASH Erlebniswelt

Precise Resort Rügen & SPLASH Erlebniswelt

4.0 kautta 5.0 Am Taubenberg 1, Neddesitz, Sagard, MV
Precise Resort Rügen & SPLASH Erlebniswelt on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Südost-Rügenin biosfäärialue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 145 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
66 €
Centralhotel Binz

Centralhotel Binz

3.5 kautta 5.0 Hauptstraße 13, Binz, MV
Centralhotel Binz sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Binzin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 54 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
70 €
Pension & Ferienwohnungen Schneidereit

Pension & Ferienwohnungen Schneidereit

3.0 kautta 5.0 Hermann-Bebert-Straße 11, Sassnitz
Pension & Ferienwohnungen Schneidereit sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jasmundin kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden majatalossa on 11 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
155 €
Villa Sanssouci in Binz auf Rügen

Villa Sanssouci in Binz auf Rügen

3.5 kautta 5.0 Bahnhofstraße 1, Binz, MV
Villa Sanssouci in Binz auf Rügen sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Binzin uimaranta. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 15 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
73 €
IFA Rügen Hotel & Ferienpark

IFA Rügen Hotel & Ferienpark

3.5 kautta 5.0 Strandpromenade 74, Binz, MV
IFA Rügen Hotel & Ferienpark on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Binzin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja 4 ravintolaa. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 550 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
153 €
Arkona Strandhotel & Strandresidenzen

Arkona Strandhotel & Strandresidenzen

4.5 kautta 5.0 Strandpromenade 59, Binz, MV
Arkona Strandhotel & Strandresidenzen on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Binzin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 196 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
171 €
Rugard Thermal Strandhotel

Rugard Thermal Strandhotel

4.5 kautta 5.0 Strandpromenade 62, Binz, MV
Rugard Thermal Strandhotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Binzin uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja kuntokeskuksen. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 231 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
80 €
Parkhotel Rügen

Parkhotel Rügen

4.0 kautta 5.0 Stralsunder Chaussee 1, Bergen auf Ruegen, MV
Parkhotel Rügen on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Islands of the Baltic Sea. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 154 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Kohteen Trips hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Trips? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä.


Kohteeseen Trips tutustuminen


Trips tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Trips ja sen lähellä kuuluu:

  • Ruegen
  • Südost-Rügenin biosfäärialue
  • Ernst-Moritz-Arndt-Turm
  • Inselrodelbahn
  • Naturerbe Zentrumin kulttuuriperintökeskus
  • Naturerbe-Zentrum Rügen
  • Benedix-Haus

Viimeksi varatut hotellit Trips

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.