Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
28.2. - 1.3.
Ensi viikonloppuna
6.3. - 8.3.

Varatuimmat hotellit Trips

67 €
Hotel Baltic Stralsund

Hotel Baltic Stralsund

4.0 kautta 5.0 Frankendamm 22, Stralsund, MV
Hotel Baltic Stralsund on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stralsund Stadthafen. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä 4 tähden hotellissa on 132 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
97 €
Dorint Seehotel Binz-Therme Binz / Rügen

Dorint Seehotel Binz-Therme Binz / Rügen

4.5 kautta 5.0 Strandpromenade 76, Binz, MV
Dorint Seehotel Binz-Therme Binz/Rügen on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Südost-Rügenin biosfäärialue. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja 2 ravintolaa. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 242 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.
130 €
Dorint Strandhotel Binz/Rügen

Dorint Strandhotel Binz/Rügen

4.0 kautta 5.0 Strandpromenade 58, Binz, MV
Dorint Strandhotel Binz/Rügen on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Südost-Rügenin biosfäärialue. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 62 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
109 €
Hotel Vier Jahreszeiten Binz

Hotel Vier Jahreszeiten Binz

4.5 kautta 5.0 Zeppelinstrasse 8, Binz, MV
Hotel Vier Jahreszeiten Binz on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Südost-Rügenin biosfäärialue. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja 3 ravintolaa. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 79 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
57 €
IFA Rügen Hotel & Ferienpark

IFA Rügen Hotel & Ferienpark

3.5 kautta 5.0 Strandpromenade 74, Binz, MV
IFA Rügen Hotel & Ferienpark on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Südost-Rügenin biosfäärialue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja 4 ravintolaa. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 550 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
89 €
Suite Hotel Binz Familienhotel Rügen

Suite Hotel Binz Familienhotel Rügen

4.0 kautta 5.0 Zeppelinstr. 7, Binz, MV
Suite Hotel Binz Familienhotel Rügen on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Südost-Rügenin biosfäärialue. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 24 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
92 €
Precise Resort Rügen & SPLASH Erlebniswelt

Precise Resort Rügen & SPLASH Erlebniswelt

4.0 kautta 5.0 Am Taubenberg 1, Neddesitz, Sagard, MV
Precise Resort Rügen & SPLASH Erlebniswelt on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Südost-Rügenin biosfäärialue. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 145 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
51 €
Altstadt Hotel Zur Post Stralsund

Altstadt Hotel Zur Post Stralsund

3.0 kautta 5.0 Tribseer Straße 22, Stralsund
Altstadt Hotel Zur Post Stralsund on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marienkirche (kirkko). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 108 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
104 €
Arkona Strandhotel

Arkona Strandhotel

4.5 kautta 5.0 Strandpromenade 59, Binz, MV
Arkona Strandhotel & Strandresidenzen on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Südost-Rügenin biosfäärialue. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 196 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Kohteen Trips hotellit


Harkitsetko lomaa kohteeseen Trips? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä.


Kohteeseen Trips tutustuminen


Trips tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Trips ja sen lähellä kuuluu:

  • Ruegen
  • Südost-Rügenin biosfäärialue
  • Ernst-Moritz-Arndt-Turm
  • Inselrodelbahn
  • Naturerbe Zentrumin kulttuuriperintökeskus
  • Naturerbe-Zentrum Rügen
  • Benedix-Haus

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Trips

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.