Pääosion alkuosa

Suositut Asunnot – Vari-Voula-Vouliagmeni

Vouliagmeni Stylish Homes by BluPine 41 €
Vouliagmeni Stylish Homes by BluPine

Vouliagmeni Stylish Homes by BluPine

12B Thalias Street, Vari-Voula-Vouliagmeni
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Vouliagmeni Stylish Homes by BluPine on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vouliagmenin kylpyläjärvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi 3 rantabaaria ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 1967 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

  Voula, Modern, Minimal and Stylish Apartment 79 €
  Voula, Modern, Minimal and Stylish Apartment

  Voula, Modern, Minimal and Stylish Apartment

  26 Athinaidos street, Vari-Voula-Vouliagmeni
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Tämä huoneisto on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Glyfadan uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

   Panorama Penthouse & Studios 45 €
   Panorama Penthouse & Studios

   Panorama Penthouse & Studios

   Themistokleous 20, Vari-Voula-Vouliagmeni, Attica
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Panorama Penthouse & Studios on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Glyfadan uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

    Voula Lofts 152 €
    Voula Lofts

    Voula Lofts

    Vasileos Pavlou 90, Vari-Voula-Vouliagmeni
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Voula Lofts on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Voulan uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2019 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen porealtaan.

     Stylish 2 Bedroom Apartment Spectacular Sea View Hae hinnat
     Stylish 2 Bedroom Apartment Spectacular Sea View

     Stylish 2 Bedroom Apartment Spectacular Sea View

     13 Dafnis, Vari-Voula-Vouliagmeni
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vouliagmenin kylpyläjärvi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

      Beachside Bungalows Hae hinnat
      Beachside Bungalows

      Beachside Bungalows

      12, Thalias St., Vouliagmeni, Vari-Voula-Vouliagmeni, Attiki
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Beachside Bungalows on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vouliagmenin kylpyläjärvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 6 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

       Alexandros Grand Residence Hae hinnat
       Alexandros Grand Residence

       Alexandros Grand Residence

       4, Iasonos str. Vouliagmeni, Vari-Voula-Vouliagmeni
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vouliagmenin kylpyläjärvi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 rantabaaria ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

        Seaside Secret by BluPine 42 €
        Seaside Secret by BluPine

        Seaside Secret by BluPine

        4, Iasonos str. Vouliagmeni, Vari-Voula-Vouliagmeni
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vouliagmenin kylpyläjärvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi 3 rantabaaria ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

         Seafront Elegant Flat Hae hinnat
         Seafront Elegant Flat

         Seafront Elegant Flat

         Iasonos 4, Vari-Voula-Vouliagmeni
           
          3.5 kautta 5.0 Tähteä

          Tämä huoneisto on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vouliagmenin kylpyläjärvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi 3 rantabaaria ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

          Sea & City Apartment in Voula 167 €
          Sea & City Apartment in Voula

          Sea & City Apartment in Voula

          135 Leoforos Konstantinou Karamanli, Vari-Voula-Vouliagmeni
            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kavouri Beach (ranta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

           Tilava Merinäköala Vouliagmeni 5: n Kävelymatka Merelle Hae hinnat
           Tilava Merinäköala Vouliagmeni 5: n Kävelymatka Merelle

           Tilava Merinäköala Vouliagmeni 5: n Kävelymatka Merelle

           6 Arethousis, Vari-Voula-Vouliagmeni, Attica
             
            0.0 kautta 5.0 Tähteä

            Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kavouri Beach (ranta). Huoneisto tarjoaa keittiön ja parvekkeen.

            Top Studio-huoneisto Voulassa Hae hinnat
            Top Studio-huoneisto Voulassa

            Top Studio-huoneisto Voulassa

            2 Efesou, Vari-Voula-Vouliagmeni, Attica
              
             2.5 kautta 5.0 Tähteä

             Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Voulan uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi 4 rantabaaria. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittonurkkauksen ja parvekkeen.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Vari-Voula-Vouliagmeni, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Vari-Voula-Vouliagmeni todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Vari-Voula-Vouliagmeni – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Vari-Voula-Vouliagmeni, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Vari-Voula-Vouliagmeni nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Vari-Voula-Vouliagmeni sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Vari-Voula-Vouliagmeni nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Vari-Voula-Vouliagmeni Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Vari-Voula-Vouliagmeni hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Vari-Voula-Vouliagmeni

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Vari-Voula-Vouliagmeni, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Vari-Voula-Vouliagmeni parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Löydä parhaat Asunnot kohteessa Vari-Voula-Vouliagmeni, ja säästä selvää rahaa!

             Tiesitkö, että voit majoittua kohteessa Vari-Voula-Vouliagmeni todella vaivattomasti myös tilavaan ja täysin varusteltuun huoneistoon? Saat huoneiston usein huomattavasti hotellihuonetta edullisemmin. Lisäksi oma huoneisto tuo lomailuun aimo annoksen vapautta ja joustavuutta. Voit esimerkiksi ostaa ruokaa matkakohteesi toreilta ja kaupoista, ja loihtia niistä maittavia aterioita huoneistosi keittiössä. Myös paikallisiin viineihin tutustuminen on helppoa ja edullista, kun voit maistella niitä ravintolan sijaan huoneistosi parvekkeella.

             Asunnot kohteessa Vari-Voula-Vouliagmeni – vaihtoehtoja joka makuun

             Jos suunnittelet romanttista matkaa kohteeseen Vari-Voula-Vouliagmeni, sinulle voisi sopia esimerkiksi kaupungin keskustasta löytyvä moderni ja tunnelmallinen kaksio. Lasten kanssa reissaaville sivustoltamme löytyy puolestaan myös huomattavasti tilavampia vaihtoehtoja. Monet niistä sijaitsevat kävelyetäisyydellä kohteen Vari-Voula-Vouliagmeni nähtävyyksiltä, mikä helpottaa lomailua huomattavasti. Kun huoneistolle pääsee melkeinpä hetkessä, sen suojiin voi palata milloin vain esimerkiksi lounaalle, välipalalle tai vaikka torkuille. Myös yöelämän sykkeessä viihtyville ebookersin Asunnot sopivat paremmin kuin hyvin.

             Vari-Voula-Vouliagmeni sopii yhtä hyvin päivien kuin viikkojenkin mittaiseen lomailuun. Koska alueen Asunnot tarjoavat majoitusta todella moneen makuun, niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Vietettyäsi pitkän päivän kohteen Vari-Voula-Vouliagmeni nähtävyyksiä kierrellen, kunnon unet tekevät taatusti eetvarttia. Jos haluat nukkua niin rauhassa kuin suinkin mahdollista, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan omaan huoneistoon. Toisin kuin hotellissa, huoneistossa ei aamiaisaikoja tunneta, joten voit nousta ylös vasta silloin, kun siltä tuntuu. Aamupala-ainekset voi ostaa valmiiksi huoneiston jääkaappiin, niin murkinan valmistus onnistuu käden käänteessä huoneiston liedellä.

             Vapauden ja joustavuuden ohella kohteen Vari-Voula-Vouliagmeni Asunnot ovat myös koko lailla edullisia. Etenkin kohteen Vari-Voula-Vouliagmeni hotelleihin verrattuna sivustoltamme löytyvät Asunnot ovat suorastaan polkuhintaisia. Hintaero näkyy selvimmin hieman suurempien huoneistojen kohdalla, sillä niihin majoittuu helposti vaikka kolmen hotellihuoneen verran väkeä. Kun varaat hotellihuoneen tai -huoneiden sijaan tilavan huoneiston, sinulle jää huomattavasti enemmän rahaa reissusi olennaisimpiin kuluihin, eli retkiin, nähtävyyksiin ja hauskanpitoon!

             ebookersilta löydät kaikki parhaat Asunnot kohteessa Vari-Voula-Vouliagmeni

             Sivustollamme on tarkka kartta kohteesta Vari-Voula-Vouliagmeni, jonka avulla löydät helposti kaikki sen ja lähialueen parhaat Asunnot. Vaihtoehtoja löytyy sekä tärkeimpien nähtävyyksien liepeiltä että vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolelta. Valitse aluksi haluamasi kaupunginosa tai alue, ja etsi sen jälkeen hakusuodattimien ja karttatyökalun avulla itsellesi parhaiten sopivat Asunnot. Halutessasi voit majoittua esimerkiksi keskelle parasta ostos- tai ravintolatarjontaa tai aivan kaupungin historialliseen keskustaan – valinta on sinun!

             Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi kätevään hakutyökaluumme, niin saat välittömästi eteesi kaikki kohteen Vari-Voula-Vouliagmeni parhaat Asunnot! Sivustollemme lisätään jatkuvasti uusia majapaikkoja. joten joka haulla ruutuun voi ilmestyä myös täysin uusia vaihtoehtoja.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Vari-Voula-Vouliagmeni

             Näytä kaikki 136 majoitusliikettä kohteessa Vari-Voula-Vouliagmeni
             The Margi 162 €
             The Margi

             The Margi

             11 Litous, Vouliagmeni, Vari-Voula-Vouliagmeni, Attiki
               
              5.0 kautta 5.0 Tähteä

              Astir-ranta ja Kavouri Beach (ranta) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Vouliagmenin kylpyläjärvi ja Voulan uimaranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

              Divani Apollon Palace & Thalasso 136 €
              Divani Apollon Palace & Thalasso

              Divani Apollon Palace & Thalasso

              10 Ag. Nikolaou & Iliou Str., Kavouri, Vouliagmeni, Vari-Voula-Vouliagmeni, Attiki
                
               5.0 kautta 5.0 Tähteä

               Kavouri Beach (ranta), Astir-ranta ja Vouliagmenin kylpyläjärvi sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä lomakeskuksesta. Voulan uimaranta ja Glyfadan ostosalue ovat myös 5 kilometrin päässä.

               Four Seasons Astir Palace Hotel Athens 431 €
               Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

               Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

               40 Apollonos Street, Vouliagmeni, Vari-Voula-Vouliagmeni, Attica
                 
                5.0 kautta 5.0 Tähteä

                Astir-ranta ja Vouliagmenin kylpyläjärvi sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Glyfadan ostosalue ja Glyfada Golf Club of Athens ovat myös 15 kilometrin päässä.

                Vouliagmeni Suites 90 €
                Vouliagmeni Suites

                Vouliagmeni Suites

                8, Panos and Chlois Street, Vouliagmeni, Vari-Voula-Vouliagmeni, Attiki
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Vouliagmenin kylpyläjärvi ja Astir-ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kavouri Beach (ranta) sijaitsee 2,3 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.