Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Lontoo - Amsterdam

Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 17 minuuttia

Lennot Lontoo–Amsterdam

Oletko suuntaamassa kohteeseen Amsterdam? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Lontoo–Amsterdam löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Amsterdam on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Lontoo–Amsterdam – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Lontoo–Amsterdam etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Lontoo kohteeseen Amsterdam saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Lontoo–Amsterdam ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Amsterdam?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Amsterdam, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Amsterdam nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Lontoo–Amsterdam

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Lontoo–Amsterdam maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lontoo - Amsterdam Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Lontoo – Amsterdam?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Lontoo -- Amsterdam on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Amsterdam. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Lontoo -- Amsterdam on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Lontoo – Amsterdam on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Lontoo -- Amsterdam on tarjolla 284 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Lontoo – Amsterdam?

  reitillä Lontoo -- Amsterdam liikennöi 8 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Lontoo – Amsterdam -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Lontoo ovat:\n\n* Gatwick (LGW)\n* Heathrow (LHR)\n* London City (LCY)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Amsterdam.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Lontoo – Amsterdam?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Lontoo -- Amsterdam hintaan ! Reitillä Lontoo -- Amsterdam 8 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Lontoo liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Lontoo (LHR) -- Amsterdam (AMS)\n * British Airways\n * KLM\n * Brussels Airlines\n\n\n\n* Lennot reitillä Lontoo (LCY) -- Amsterdam (AMS)\n * KLM\n * British Airways\n * Flybe\n\n\n\n* Lennot reitillä Lontoo (LGW) -- Amsterdam (AMS)\n * easyJet\n * British Airways\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Lontoo – Amsterdam useimmin?

  * Lontoo (LHR) -- Amsterdam (AMS)\n * British Airways -- 66 viikoittaista lentoa reitillä LHR -- AMS\n \n\n * KLM -- 57 viikoittaista lentoa reitillä LHR -- AMS\n \n\n * Brussels Airlines -- 14 viikoittaista lentoa reitillä LHR -- AMS\n\n\n\n* Lontoo (LCY) -- Amsterdam (AMS)\n * KLM -- 41 viikoittaista lentoa reitillä LCY -- AMS\n \n\n * British Airways -- 38 viikoittaista lentoa reitillä LCY -- AMS\n \n\n * Flybe -- 11 viikoittaista lentoa reitillä LCY -- AMS\n\n\n\n* Lontoo (LGW) -- Amsterdam (AMS)\n * easyJet -- 30 viikoittaista lentoa reitillä LGW -- AMS\n \n\n * British Airways -- 9 viikoittaista lentoa reitillä LGW -- AMS\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Lontoo lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Amsterdam joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten British Airways, liikennöivät viikoittain 66 lentoa reitillä Lontoo -- Amsterdam. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Lontoo (LHR) liikennöidään viikoittain 155 lentoa kohteeseen Amsterdam (AMS).\n* Lentoasemalta Lontoo (LCY) liikennöidään viikoittain 90 lentoa kohteeseen Amsterdam (AMS).\n* Lentoasemalta Lontoo (LGW) liikennöidään viikoittain 39 lentoa kohteeseen Amsterdam (AMS).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Lontoo – Amsterdam?

  Suora lento reitillä Lontoo -- Amsterdam kestää yleensä noin 1 tunti, 5 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 336,28 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 1 tunti, 30 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 1 tunti, 16 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Lontoo – Amsterdam?

  * Lento reitillä Lontoo (LHR) -- Amsterdam (AMS)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.30\n * Aikaisin saapumisaika: 09.00\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.55\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.05\n\n\n\n* Lento reitillä Lontoo (LCY) -- Amsterdam (AMS)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.15\n * Aikaisin saapumisaika: 09.20\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.45\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.55\n\n\n\n* Lento reitillä Lontoo (LGW) -- Amsterdam (AMS)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.00\n * Aikaisin saapumisaika: 08.25\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.00\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.20\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Lontoo – Amsterdam liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Lontoo -- Amsterdam liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-------------------|---------------|\n| British Airways | Airbus A319 |\n| KLM | Airbus A319 |\n| Brussels Airlines | Airbus A319 |\n| Lufthansa | Airbus A319 |\n| Xiamen Airlines | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Lontoo – Amsterdam?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Amsterdam

Näytä kaikki 1 543 majoitusliikettä kohteessa Amsterdam
citizenM Schiphol Airport Hotel

citizenM Schiphol Airport Hotel

Jan Plezierweg 2, Schiphol
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (43 arvostelua)

  RijksMuseum Amsterdam Schiphol (museo) on 0,8 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Van Goghin museo ja Amsterdam RAI (kokous ...

  citizenM Schiphol Airport Hotel89 €

  citizenM Schiphol Airport Hotel89 €
  Movenpick Hotel Amsterdam City Centre

  Movenpick Hotel Amsterdam City Centre

  Piet Heinkade 11, Amsterdam
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,2/5 (136 arvostelua)

   Muziekgebouw aan 't IJ (konserttisali) ja Amsterdamin matkustajaterminaali (PTA) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Alankomaiden ...

   Movenpick Hotel Amsterdam City Centre125 €

   Movenpick Hotel Amsterdam City Centre125 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.