Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Tukholma - Vancouver

Lähtölentokentän IATA-koodi STO
Kohdelentokentän IATA-koodi YVR

Lennot Tukholma–Vancouver

Oletko suuntaamassa kohteeseen Vancouver? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Tukholma–Vancouver löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Vancouver on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Tukholma–Vancouver – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Tukholma–Vancouver etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Tukholma kohteeseen Vancouver saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Tukholma–Vancouver ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Vancouver?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Vancouver, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Vancouver nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Tukholma–Vancouver

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Tukholma–Vancouver maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Tukholma – Vancouver

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tukholma ja Vancouver välisille lennoille?

Haluatko tietää hieman lisää matkastasi kohteiden Tukholma ja Vancouver välillä? Kuten lähtö- ja kohdekenttien nimet? Lähtökenttäsi on mitä todennäköisemmin Tukholma (ARN-Arlanda) ja saapumiskenttäsi Vancouver, BC (YVR-Vancouverin kansainvälinen lentoasema).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Tukholma ja Vancouver välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Huippuluokan palvelu, ylimääräinen jalkatila ja luotettavuus ovat muutamia lentoyhtiöt toisistaan erottavia asioita. Vaikka monet lentoyhtiöt lentävät reitillä Tukholma – Vancouver, tässä ovat niistä parhaimmat:

  • Air Canada, 31 lentoa kuussa
  • South African Airways, 30 lentoa kuussa
  • Finnair, 30 lentoa kuussa
  • American Airlines, 30 lentoa kuussa
  • British Airways, 30 lentoa kuussa
  • Iberia, 17 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Tukholma ja Vancouver välillä on?

2 päivittäistä lentoa reitillä Tukholma – Vancouver takaavat, että loma kohteessa Vancouver käy helposti.

Varatuimmat hotellit Vancouver

Näytä kaikki 1 052 majoitusliikettä kohteessa Vancouver
254 €
Fairmont Vancouver Airport In-Terminal Hotel

Fairmont Vancouver Airport In-Terminal Hotel

4.5 kautta 5.0 3111 Grant McConachie Way, Richmond, BC
Fairmont Vancouver Airport In-Terminal Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Richmond Night Market sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 386 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille syvät kylpyammeet ja LCD-televisiot.
224 €
Pan Pacific Vancouver

Pan Pacific Vancouver

4.5 kautta 5.0 999 Canada Pl, Vancouver, BC
Pan Pacific Vancouver on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Vancouverin rantakatu on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 503 huonetta 23 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille pillowtop-patjat ja LCD-televisiot.
85 €
Lonsdale Quay Hotel

Lonsdale Quay Hotel

3.5 kautta 5.0 123 Carrie Cates Crt, North Vancouver, BC
Lonsdale Quay Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Lonsdale Quay Market on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 kahvilaa ja ravintolan. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 70 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.