Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
10.7. - 12.7.
Ensi viikonloppuna
17.7. - 19.7.

Suosituimmat 4 tähden hotellit Spandau

85 €
Hotel Riu Plaza Berlin

Hotel Riu Plaza Berlin

4.0 kautta 5.0 Martin Luther Strasse 1, Berliini, Berlin
Hotel Riu Plaza Berlin on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 357 huonetta 18 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
78 €
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

4.5 kautta 5.0 Lützowplatz 17, Berliini, BE
Hotel Berlin, Berlin on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1958 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 701 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
79 €
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

4.5 kautta 5.0 Alexanderplatz 7, Berliini, BE
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Alexanderplatz on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 1028 huonetta 37 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
63 €
NH Berlin Kurfürstendamm

NH Berlin Kurfürstendamm

4.0 kautta 5.0 Grolmanstr. 41-43, Berliini, BE
NH Berlin Kurfürstendamm on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kurfürstendamm-ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 167 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
79 €
NH Collection Berlin Mitte am Checkpoint Charlie

NH Collection Berlin Mitte am Checkpoint Charlie

4.5 kautta 5.0 Leipziger Str. 106-111, Berliini, BE
NH Collection Berlin Mitte am Checkpoint Charlie on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Friedrichstraße. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 392 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
83 €
NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse

NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse

4.5 kautta 5.0 Friedrichstraße 96, Berliini, BE
NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Friedrichstraße. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 268 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
133 €
The Mandala Suites Berlin

The Mandala Suites Berlin

4.0 kautta 5.0 Friedrichstr.185-190, Berliini, BE
The Mandala Suites Berlin on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Friedrichstraße. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 80 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
69 €
pentahotel Berlin-Köpenick

pentahotel Berlin-Köpenick

4.0 kautta 5.0 Gruenauer Str. 1, Berliini, BE
Pentahotel Berlin-Köpenick on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Köpenickin palatsi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaiset hotellinjohtajan kutsut sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 190 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
67 €
nhow Berlin

nhow Berlin

4.0 kautta 5.0 Stralauer Allee 3, Berliini, BE
Nhow Berlin on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta East Side Gallery. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 304 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Viimeisimmät Spandau hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.