Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suositut Majatalot Ecuador

37 €
DC Suites Aeropuerto

DC Suites Aeropuerto

3.0 kautta 5.0 Ciudadela Simon Bolivar mz 5 Villa 56, Guayaquil
DC Suites Aeropuerto on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mall del Sol. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden majatalossa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
22 €
Chez Elena Guesthouse

Chez Elena Guesthouse

2.5 kautta 5.0 Calle Gonzalo Escudero S1-412, Urbanización Las Orquídeas, Quito, Pichincha
Chez Elena Guesthouse on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Concentración Deportiva de Pichinchan urheiluseura. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 2,5 tähden majatalossa on 16 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.
27 €
Casa Serena

Casa Serena

2.5 kautta 5.0 SEXTO CALLEJON 14 NE, Guayaquil
Casa Serena on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mall del Sol. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden majatalossa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
23 €
Casa de las Rosas

Casa de las Rosas

3.0 kautta 5.0 Manuel Vega 12-57 entre, Sangurima y Munoz Vega, Cuenca, Azuay
Casa de las Rosas on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parque San Blas. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle ja ravintolan. Tässä 3 tähden majatalossa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
384 €
Villa Escalesia

Villa Escalesia

3.5 kautta 5.0 Seymour Ave, Facing The Ocean, Puerto Ayora, Galápagossaaret
Villa Escalesia sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Galapagosin kansallispuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ulkouima-allas. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
14 €
Villa Celeste - VC

Villa Celeste - VC

2.5 kautta 5.0 Tegucigalpa, # 507 y Buenos Aires, Guayaquil, Guayas
Villa Celeste - VC sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Civic Center (historiallinen alue). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle (lisämaksusta) ja rantakuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 1975 rakennetussa 2,5 tähden majatalossa on 5 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut patiot.
168 €
Cormorant Beach House

Cormorant Beach House

2.5 kautta 5.0 Av. Antonio Gil Y Calle Los Pingüinos Av, Isla Isabela, Puerto Villamil, Galápagossaaret
Cormorant Beach House sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Galapagosin kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja alueelliset kuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden majatalossa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja sadesuihkupään.
15 €
Casa Familiar Gye

Casa Familiar Gye

2.0 kautta 5.0 Alborada 11 ava. etapa MZ 15 V 5, 6to.Pje.2 NE, frente a la Academia Tesla, Guayaquil, Guayas
Casa Familiar Gye sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta City Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2 tähden majatalossa on 2 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja sadesuihkupään.
38 €
Casa el Morro Ecuador

Casa el Morro Ecuador

3.0 kautta 5.0 Calle Primera, Barrio la Granada, Atacames, Esmeraldas
Casa el Morro Ecuador sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Atacames Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden majatalossa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

Löydä kohteen Ecuador halvimmat Majatalot

Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Ecuador Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

Kohteen Ecuador Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Ecuador Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Ecuador

Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Ecuador Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

Suosituimmat hotellit Ecuador

Näytä kaikki 2 104 majoitusliikettä kohteessa Ecuador
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.