Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit Ferenc Liszt Intl.

100 €
ibis Styles Budapest Airport

ibis Styles Budapest Airport

3.5 kautta 5.0 Vecses, Budapest
Ibis Styles Budapest Airport on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 145 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
48 €
Sarokház Panzió

Sarokház Panzió

3.0 kautta 5.0
Sarokház Panzió on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 60 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
99 €
Airport Hotel Budapest

Airport Hotel Budapest

4.5 kautta 5.0
Airport Hotel Budapest on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 110 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
32 €
Microstore Airport Panzio

Microstore Airport Panzio

3.5 kautta 5.0
Microstore Airport Panzio on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 8 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
Hae hinnat
Hotel Ferihegy

Hotel Ferihegy

3.0 kautta 5.0 809/b Ulloi Road, Budapest
Hotel Ferihegy on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 24 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
40 €
Airport16 B&B

Airport16 B&B

3.5 kautta 5.0
Airport16 B&B tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
109 €
Budapest Airport Hotel Stáció Wellness & Conference

Budapest Airport Hotel Stáció Wellness & Conference

4.5 kautta 5.0
Budapest Airport Hotel Stáció Wellness & Conference on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 75 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
Hae hinnat
Uusi Ylellinen Huvila Rauhallisella, Rauhallisella Alueella

Uusi Ylellinen Huvila Rauhallisella, Rauhallisella Alueella

Szilárd u., 78, Budapest, Pest County
Tämä loma-asunto tarjoaa asiakkaille esimerkiksi aamiaisen (lisämaksusta). Loma-asunto tarjoaa asiakkaille keittiön ja 3 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Kicike Penzion

Kicike Penzion

Damjanich utca, 8, Budapest, Pest County
Kicike Penzion tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 15 huonetta.
Hae hinnat
Stylish Loft Danubeview, Central Location

Stylish Loft Danubeview, Central Location

Tinódi 1., A 3/7, Budapest, Pest County
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Hungexpo Budapest. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille keittiön ja parvekkeen.
Hae hinnat
Standard Apartment by Hi5 - Madách Imre 1

Standard Apartment by Hi5 - Madách Imre 1

3.0 kautta 5.0 Madách Imre út 1., Budapest
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Hungexpo Budapest. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
26 €
Hotel Timon

Hotel Timon

3.0 kautta 5.0 Ulloi ut 329, Budapest
Hotel Timon sijaitsee lähellä kohdetta Hungexpo Budapest. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 3 tähden aamiaismajoituksessa on 34 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.
Hae hinnat
Seni Studium

Seni Studium

Harmat Utca, 129, Budapest, Pest County
Seni Studium sijaitsee lähellä kohdetta Hungexpo Budapest. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 77 huonetta.
32 €
Hotel Chesscom

Hotel Chesscom

3.0 kautta 5.0 Bartok Bela u. 5, Budapest
Hotel Chesscom on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Suuri kauppahalli. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 42 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
85 €
Apollo 1 Apartman

Apollo 1 Apartman

3.0 kautta 5.0 Vaskapu u. 10-14. B épület, Budapest
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Hungexpo Budapest. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi valet-pysäköinnin (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Lentokenttähotellit Ferenc Liszt Intl.

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Ferenc Liszt Intl. läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Ferenc Liszt Intl. edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Ferenc Liszt Intl. voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Ferenc Liszt Intl., niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Ferenc Liszt Intl. läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Ferenc Liszt Intl. ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Ferenc Liszt Intl. ajoissa

Tarjoukset lentokentän Ferenc Liszt Intl. hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Ferenc Liszt Intl. hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Ferenc Liszt Intl. ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Ferenc Liszt Intl. hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät Budapest hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.