Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
15.11. - 17.11.
Ensi viikonloppuna
22.11. - 24.11.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Jyväskylä

Hotelli Verso 113 €
Arvosteltu 27.10.2019
Katso tiedot
 
Hotelli Verso

Hotelli Verso

Kauppakatu 35, Jyväskylä
   
  4,5/5
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Sijainti loistava, samoin aamiainen. Wc-tilojen äänieristys onneton.

  Scandic Laajavuori 97 €
  Arvosteltu 14.7.2019
  Katso tiedot
   
  Scandic Laajavuori

  Scandic Laajavuori

  Laajavuorentie 30, Jyväskylä
    
   3,9/5
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Pidin erityisesti kylpylästä ja sen monista saunoista!

   Spa Hotel Peurunka 89 €
   Arvosteltu 10.11.2019
   Katso tiedot
    
   Spa Hotel Peurunka

   Spa Hotel Peurunka

   Peurungantie 85, Laukaa
     
    3,7/5
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Kylpylä oli oikein hyvä, illan keikka erinomainen. Huone oli puhdas ja hiljainen

    Omena Hotel Jyväskylä 52 €
    Arvosteltu 2.11.2019
    Katso tiedot
     
    Omena Hotel Jyväskylä

    Omena Hotel Jyväskylä

    Vapaudenkatu 57, Jyväskylä
      
     3,6/5
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     olin iloisesti yllättynyt, ettei kumminkaan tarvinnut lähteä kahvikupposen takia minnekään. pitkä päivä takana, iloisia asioita edessä, joten lepo tarpeen. heräsin yöllä muutaman kerran käytävän kovaääniseen puheeseen, mutta hyvin nukuin silti. henkilökunnan puute tuntui aavemaiselta, mutta ehkä ...

     Hotelli Vuolake 95 €
     Hotelli Vuolake

     Hotelli Vuolake

     Suolahdentie 84, Laukaa
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hotelli Vuolake sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Laukaan kirkkomuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 27 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

      Varjola Holiday Center Hae hinnat
      Varjola Holiday Center

      Varjola Holiday Center

      Vilppulantie 51, Laukaa, Keski-Suomi
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Varjola Holiday Center sijaitsee lähellä kohdetta Laukaan Peurunkagolf. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä hotellissa on 20 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

       Local Nordic Apartments - Calm Stork Hae hinnat
       Local Nordic Apartments - Calm Stork

       Local Nordic Apartments - Calm Stork

       Taulumäentie 53 B26, Jyväskylä
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Jyväskylän taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

        Villa Malfatto Hae hinnat
        Villa Malfatto

        Villa Malfatto

        Nojosniementie 61b, Laukaa, Keski-Suomi
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Villa Malfatto tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Jokainen mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

         Lentokenttähotellit Jyväskylä

         Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Jyväskylä läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

         Varaa kohteesta Jyväskylä edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

          

         Lentokenttähotelli kohteessa Jyväskylä voi säästää rahaa

         Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Jyväskylä, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

         Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Jyväskylä läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

         Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Jyväskylä ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

          

         Varaa hotelli lentokentältä Jyväskylä ajoissa

         Tarjoukset lentokentän Jyväskylä hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

         Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Jyväskylä hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Jyväskylä ei ole itsestäänselvyys.

         Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

         Tarkista lentokentän Jyväskylä hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

         Viimeisimmät hotelliarvostelut Jyväskylä

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.