Koli matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:
Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Mitkä ovat parhaat käyntikohteet Kolilla?

Pohjois-Karjalan Koli on täydellinen kohde luonnonmaisemista ja ulkoilma-aktiviteeteista pitäville ja tarjoaa monta syytä matkustaa alueelle – tässä on muutama esimerkki:

– Kolin kansallispuisto: Tämä 30 neliökilometrin kokoinen puisto on Suomen tunnetuin kansallismaisema. Nähtävyyksiin kuuluvat perinteiset kasketut kulttuuriympäristöt, koskemattomat vaarat ja hiidet sekä tietenkin Ukko-Kolin henkeäsalpaava näköalapaikka. Kolin luontokeskus Ukko tarjoaa retkeilyneuvontaa ja mahdollisuuden tutustua näyttelyihin. Keskus sijaitsee aivan huipun läheisyydessä. Ukko-Kolin hiihtokeskus tarjoaa myös hyvät mahdollisuudet lasketteluun ja lumilautailuun.

– Kolin lukuisat kävely- ja retkeilyreitit sekä luontopolut: Merkittyjen polkujen vaikeustasot vaihtelevat, ja reittien kokonaispituus on noin 80 kilometriä. Tarjolla on maisemareittejä, kuten Huippujen kierros, Kasken kierroksen ja Paimenen polun kaltaisia luontopolkuja, Mäkrän polun tyyppisiä rengasreittejä sekä paljon muuta: vaellus-, vene- ja ratsastusreittejä, melonta- ja pyöräilyreittejä sekä talvireittejä hiihtäjille ja lumikenkäilijöille.

– Kolin kylpylä: Break Sokos Hotel Koli on asiakkaiden arvostama neljän tähden kylpylähotelli keskeisellä paikalla. Mikäpä mukavampaa kuin rentoutua Koli Relax Span hemmottelu- ja maisemakylpylän porealtaassa tai ulkopaljussa päivän retkien jälkeen?

– Kolin kesä: Koli on täydellinen kesäkohde. Vai mitä sanot näistä retkiehdotuksista? Voit viettää päivän kesäkahvilakierroksella aitoja karjalanpiirakoita maistellen tai suunnata veneilemään tai melomaan Suomen neljänneksi suurimmalle järvelle Pieliselle. Kesällä voit myös tutustua Tarhapuron kauniiseen vesiputoukseen ja kuuluisaan Pirunkirkkoon. Se on valtava mystinen rakoluola, jonka seinässä on Eero Järnefeltin kirjoittama runo. Kesällä järjestetään lisäksi Vaarojen Maraton sekä Vaarojen MTB -tapahtuma maastopyöräilijöille.

Miten löydän edullisimmat Kolin pakettimatkatarjoukset?

Voit aloittaa tutustumisen Kolin matkapakettitarjouksiin ebookersin sivuilta. Löydät edulliset tarjoukset parhaiten sivun hakukoneella. Kun syötät matkasi perustiedot ja napsautat ”Hae”, saat heti eteesi laajan valikoiman edullisia matkapaketteja. Järjestä eri vaihtoehdot hinnan mukaan, niin saat paremman yleiskuvan koko tarjonnasta. Pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osien ostaminen erikseen. Yhteissummassa on mahdollista säästää jopa ! Nyrkkisääntö on, että mitä enemmän osia pakettiin lisäät, sitä enemmän säästät. Parhaimmassa tapauksessa koko lomapaketti Kolille maksaa vain .

Edullisia pakettimatkatarjouksia etsiessään kannattaa myös muistaa, että matkustusajankohta voi vaikuttaa hintaan. Tavallisesti suosituimmat kuukaudet Kolilla ovat kesäkuu, heinäkuu ja elokuu. Silloin turisteja on eniten ja lento- sekä hotellihinnat ovat tavallista korkeammat. Muina aikoina matkailijoita on yleensä vähemmän ja hinnatkin saattavat olla edullisempia. Kesäsesongin lisäksi kannattaa huomioida paikallisten loma- ja juhlapäivien sekä tärkeiden tapahtumien vaikutus. Viimeinen huomioitava tekijä on hintojen vaihtelu viikonlopun ja arkipäivien välillä. Arkena matkustaminen saattaa auttaa säästämään kokonaishinnassa jonkin verran.

Mitä kaikkea Kolin matkapakettiin kannattaa varata?

Mieti ensin, miten haluat matkustaa lomakohteeseen. Kolille voi matkustaa varaamalla lennon Joensuuhun ja taittamalla loppumatkan vuokra-autolla, Kolin kimppataksilla, bussilla tai junalla. Oman auton vuokraaminen voi kuitenkin olla kätevä valinta, koska näin voit tutustua Koliin ja sitä ympäröivään alueeseen vapaasti. Kun aloitat matkapaketin kokoamisen, sinua pyydetään valitsemaan ensiksi lennot ja sitten mieluisa majoitusvaihtoehto. Tarjolla on muun muassa hotelleja, majataloja ja loma-asuntoja. Kun olet tehnyt valintasi, voit lisätä pakettiin myös vuokra-auton, haluamiasi aktiviteetteja ja vaikkapa matkavakuutukset koko porukalle. Tämä mahdollistaa lomapaketin räätälöinnin tarkasti omien tarpeiden mukaan.

Miten voin toimia, jos Kolin pakettimatka täytyy peruuttaa?

Joskus lomavarausta joutuu muuttamaan tai se täytyy peruuttaa kokonaan. Tämän takia ebookers on tehnyt varausten muuttamisesta ja peruuttamisesta mahdollisimman helppoa. Tutustu asiakaspalvelusivuihimme: niillä on runsaasti tietoa varausten peruuttamisesta ja muuttamisesta sekä mahdollisesti matkustusolosuhteisiin vaikuttavista tekijöistä. Meihin voi myös ottaa suoraan yhteyttä peruuttamista koskevissa asioissa.

Miten löytää kohteen Koli matkat vuodelle 2022?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Koli. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Koli lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Koli pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Koli?

Juuri nyt kohteeseen Koli saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Koli itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Koli ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Koli?

Kohteen Koli suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Koli halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Koli

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Koli
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Koli

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.