Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.10. - 27.10.
Ensi viikonloppuna
1.11. - 3.11.

Suosituimmat Museokortteli hotellit

Max Brown Hotel Museum Square 114 €
Max Brown Hotel Museum Square

Max Brown Hotel Museum Square

Jan Luykenstraat, 44, Amsterdam
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Max Brown Hotel Museum Square on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Van Goghin museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 64 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

  Catalonia Vondel Amsterdam 92 €
  Catalonia Vondel Amsterdam

  Catalonia Vondel Amsterdam

  Vondelstraat 26, Amsterdam
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Catalonia Vondel Amsterdam on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vondelpark (puisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 86 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.

   Hotel Weber Hae hinnat
   Hotel Weber

   Hotel Weber

   Marnixstraat 397, Amsterdam
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hotel Weber on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Leidseplein. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 8 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

    Conservatorium Hotel - The Leading Hotels of the World 404 €
    Conservatorium Hotel - The Leading Hotels of the World

    Conservatorium Hotel - The Leading Hotels of the World

    Van Baerlestraat 27, Amsterdam
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Conservatorium Hotel - The Leading Hotels of the World on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Van Goghin museo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1901 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 129 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

     View Bed & Breakfast Hae hinnat
     View Bed & Breakfast

     View Bed & Breakfast

     Leidsekade 73, Amsterdam
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      View Bed & Breakfast sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Leidseplein. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä 4 tähden aamiaismajoituksessa on 2 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.

      Hotel JL No76 81 €
      Hotel JL No76

      Hotel JL No76

      Jan Luijkenstraat 76, Amsterdam
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hotel JL No76 on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Van Goghin museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 39 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

       Museum Suites Hae hinnat
       Museum Suites

       Museum Suites

       Willemsparkweg 113, Amsterdam, Pohjois-Hollanti
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Museum Suites on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stedelijk Museum (museo). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden hotellissa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

        The Muse Amsterdam Boutique Hotel 85 €
        The Muse Amsterdam Boutique Hotel

        The Muse Amsterdam Boutique Hotel

        Bronckhorststraat 14, Amsterdam
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         The Muse Amsterdam Boutique Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Concertgebouw (konserttitila). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2011 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 36 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

         Viimeksi varatut Museokortteli Hotellit

         Viimeisimmät Museokortteli hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.