Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.10. - 27.10.
Ensi viikonloppuna
1.11. - 3.11.

Suosituimmat Museokortteli hotellit

Conservatorium Hotel - The Leading Hotels of the World 421 €
Conservatorium Hotel - The Leading Hotels of the World

Conservatorium Hotel - The Leading Hotels of the World

Van Baerlestraat 27, Amsterdam
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Conservatorium Hotel - The Leading Hotels of the World on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Van Goghin museo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1901 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 129 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

  Bilderberg Hotel Jan Luyken 125 €
  Bilderberg Hotel Jan Luyken

  Bilderberg Hotel Jan Luyken

  Jan Luijkenstraat 58, Amsterdam
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Bilderberg Hotel Jan Luyken on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Van Goghin museo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 62 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.

   Amsterdam Marriott Hotel 146 €
   Amsterdam Marriott Hotel

   Amsterdam Marriott Hotel

   Stadhouderskade 12, Amsterdam
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Amsterdam Marriott Hotel on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Leidseplein. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 1975 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 396 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi pillowtop-patjallisen sängyn ja LCD-television.

    American Hotel Amsterdam 149 €
    American Hotel Amsterdam

    American Hotel Amsterdam

    Leidsekade 97, Amsterdam
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     American Hotel Amsterdam on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Leidseplein. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1902 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 175 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

     Catalonia Vondel Amsterdam 92 €
     Catalonia Vondel Amsterdam

     Catalonia Vondel Amsterdam

     Vondelstraat 26, Amsterdam
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Catalonia Vondel Amsterdam on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vondelpark (puisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 86 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.

      NH Amsterdam Centre 112 €
      NH Amsterdam Centre

      NH Amsterdam Centre

      Stadhouderskade 7, Amsterdam
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       NH Amsterdam Centre on saanut hyvää palautetta baaristaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Leidseplein. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 232 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

       Hotel JL No76 109 €
       Hotel JL No76

       Hotel JL No76

       Jan Luijkenstraat 76, Amsterdam
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hotel JL No76 on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Van Goghin museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 39 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

        Hotel Roemer 89 €
        Hotel Roemer

        Hotel Roemer

        Roemer Visscherstraat 10, Amsterdam
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hotel Roemer on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vondelpark (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 37 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

         Viimeksi varatut Museokortteli Hotellit

         Viimeisimmät Museokortteli hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.