Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Suosituimmat hotellit Porvoon Nukke- ja Lelumuseo

124 €
Hotel Seurahovi

Hotel Seurahovi

3.0 kautta 5.0 Rauhankatu 27, Porvoo
Hotel Seurahovi on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Porvoon tuomiokirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 37 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Studio Apartment in Porvoo City Center - Laivurinkatu 5

Studio Apartment in Porvoo City Center - Laivurinkatu 5

3.0 kautta 5.0 Laivurinkatu 5 B 28, Porvoo, Uusimaa
Studio Apartment in Porvoo City Center - Laivurinkatu 5 sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Porvoon tuomiokirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja keittonurkkauksen.
110 €
Hotel Sparre

Hotel Sparre

3.0 kautta 5.0 Piispankatu 34, Porvoo
Hotel Sparre on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Porvoon tuomiokirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 40 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
One Bedroom Apartment in Porvoo, Aleksanterinkatu 15

One Bedroom Apartment in Porvoo, Aleksanterinkatu 15

3.5 kautta 5.0 Aleksanterinkatu 15, Porvoo, Uusimaa
One Bedroom Apartment in Porvoo, Aleksanterinkatu 15 sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Porvoon tuomiokirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Beautiful Penthouse in Porvoo Downtown

Beautiful Penthouse in Porvoo Downtown

3.0 kautta 5.0 Piispankatu 13, Porvoo, Uusimaa
Beautiful Penthouse in Porvoo Downtown sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Porvoon tuomiokirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Three-bedroom Apartment With a Balcony in Porvoo City Center - Aleksanterinkatu 22

Three-bedroom Apartment With a Balcony in Porvoo City Center - Aleksanterinkatu 22

3.5 kautta 5.0 Aleksanterinkatu 22, Porvoo, Uusimaa
Three-bedroom Apartment With a Balcony in Porvoo City Center - Aleksanterinkatu 22 sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Porvoon tuomiokirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa keittonurkkauksen ja pesukoneen/kuivausrummun.
Hae hinnat
Two-bedroom Apartment With a Balcony in Porvoo City Center - Lundinkatu 7

Two-bedroom Apartment With a Balcony in Porvoo City Center - Lundinkatu 7

3.5 kautta 5.0 Lundinkatu 7, Porvoo, Uusimaa
Two-bedroom Apartment With a Balcony in Porvoo City Center - Lundinkatu 7 sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Porvoon tuomiokirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Two-bedroom Apartment With a Balcony and Sauna in Porvoo City Center - Kaivokatu 29

Two-bedroom Apartment With a Balcony and Sauna in Porvoo City Center - Kaivokatu 29

2.5 kautta 5.0 Kaivokatu 29 A 2, Porvoo, Uusimaa
Two-bedroom Apartment With a Balcony and Sauna in Porvoo City Center - Kaivokatu 29 sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Porvoon tuomiokirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
One-bedroom Apartment in Porvoo - Pormestarinkatu 5

One-bedroom Apartment in Porvoo - Pormestarinkatu 5

3.0 kautta 5.0 Pormestarinkatu 5, Porvoo, Uusimaa
One-bedroom Apartment in Porvoo - Pormestarinkatu 5 sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Porvoon museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Large and Stylish Apartment Near Porvoo Center

Large and Stylish Apartment Near Porvoo Center

3.5 kautta 5.0 Raatimiehenkatu 12, Porvoo, Uusimaa
Large and Stylish Apartment Near Porvoo Center sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Porvoon museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Two-bedroom Apartment With a Balcony in Porvoo - Hansatie 2

Two-bedroom Apartment With a Balcony in Porvoo - Hansatie 2

3.5 kautta 5.0 Hansatie 2, Porvoo, Uusimaa
Two-bedroom Apartment With a Balcony in Porvoo - Hansatie 2 sijaitsee lähellä kohdetta Porvoon tuomiokirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
A Spacious Two-bedroom Apartment Near the City Center of Porvoo

A Spacious Two-bedroom Apartment Near the City Center of Porvoo

2.0 kautta 5.0 Viikinkitie 5 H, Porvoo, Uusimaa
A Spacious Two-bedroom Apartment Near the City Center of Porvoo sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Porvoon tuomiokirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Three-bedroom Apartment With a Balcony in Porvoo - Viikinkitie 5

Three-bedroom Apartment With a Balcony in Porvoo - Viikinkitie 5

3.5 kautta 5.0 Viikinkitie 5 B 8, Porvoo, Uusimaa
Three-bedroom Apartment With a Balcony in Porvoo - Viikinkitie 5 sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Porvoon tuomiokirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja pesukoneen/kuivausrummun.
Hae hinnat
Two-bedroom Apartment With a Balcony in Porvoo - Lohentie 9

Two-bedroom Apartment With a Balcony in Porvoo - Lohentie 9

3.5 kautta 5.0 Lohentie 9, Porvoo, Uusimaa
Two-bedroom Apartment With a Balcony in Porvoo - Lohentie 9 sijaitsee lähellä kohdetta Porvoon tuomiokirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittonurkkauksen ja pesukoneen/kuivausrummun.
Hae hinnat
Two Bedroom Apartment in Porvoo, Lohentie 13

Two Bedroom Apartment in Porvoo, Lohentie 13

3.0 kautta 5.0 Lohentie 13, Porvoo, Uusimaa
Two Bedroom Apartment in Porvoo, Lohentie 13 sijaitsee lähellä kohdetta Porvoon tuomiokirkko. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käytettäväksi keittonurkkauksen.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Porvoon Nukke- ja Lelumuseo läheltä

Haluaisitko, että Porvoon Nukke- ja Lelumuseo olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Porvoon Nukke- ja Lelumuseo sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Porvoon Nukke- ja Lelumuseo ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Porvoo hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.