Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
22.11. - 24.11.
Ensi viikonloppuna
29.11. - 1.12.

Suosituimmat Riika hotellit

Hotel Bergs - Small Luxury Hotels of the World 127 €
Hotel Bergs - Small Luxury Hotels of the World

Hotel Bergs - Small Luxury Hotels of the World

83/85 Elizabetes Street, Bergs Bazaar, Riika
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hotel Bergs - Small Luxury Hotels of the World on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vapauden muistomerkki. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 37 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.

  Aparthotel Wooden Villa 104 €
  Aparthotel Wooden Villa

  Aparthotel Wooden Villa

  Juras Street 53, Jurmala, Jurmala
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Aparthotel Wooden Villa on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jūrmalan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 5 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

   Bearsleys Downtown Apartments Hae hinnat
   Bearsleys Downtown Apartments

   Bearsleys Downtown Apartments

   13 Lacplesa street, Riika
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    tämä huoneistohotelli on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kristuksen syntymän katedraali. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 16 huoneistoa 5 kerroksessa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

    Gutenbergs Hotel 50 €
    Gutenbergs Hotel

    Gutenbergs Hotel

    1 Doma Square, Riika
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Gutenbergs Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Riian katedraali. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 38 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

     Old City Boutique Hotel 40 €
     Old City Boutique Hotel

     Old City Boutique Hotel

     10 Teatra Street, Riika
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Old City Boutique Hotel on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Johanneksen kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 65 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

      St. Peter's Boutique Hotel 48 €
      St. Peter's Boutique Hotel

      St. Peter's Boutique Hotel

      Peldu Street 23, Riika
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       St. Peter's Boutique Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhän Pietarin kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 22 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

       Radisson Blu Elizabete Hotel 83 €
       Radisson Blu Elizabete Hotel

       Radisson Blu Elizabete Hotel

       73 Elizabetes Street, Riika
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Radisson Blu Elizabete Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vapauden muistomerkki. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 228 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

        Gallery Park Hotel & SPA, a Châteaux & Hôtels Collection 125 €
        Gallery Park Hotel & SPA, a Châteaux & Hôtels Collection

        Gallery Park Hotel & SPA, a Châteaux & Hôtels Collection

        Kr. Valdemara Street 7, Riika
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Gallery Park Hotel & SPA, a Châteaux & Hôtels Collection on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pulveritorni. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1875 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 24 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 2 kylpyhuonetta.

         Boutique-hotellit – Riika

         Kohteen Riika boutique-hotelleissa on luonnetta. Tarjolla on kattavat mukavuudet sekä tyylikäs, usein tietyn teeman ympärille rakentuva sisustus. Tunnelma on kotoisa, mutta silti kaukana tavanomaisesta. Kiinnostuitko? Tarkista kohteen Riika boutique-hotellit sivustomme hakukoneella heti, ja varaa majoitus, jota et hetkeen unohda!

         Kohteen Riika boutique-hotellit sopivat etenkin niille, joille ei riitä ”se tavanomainen”. Yhteistä niille on verrattain pieni koko, loistava sijainti sekä mieleenpainuva ja omaleimainen sisustus. Viimeksi mainittu voi tarkoittaa melkeinpä mitä tahansa: huippumodernia, eksoottista, todella vanhaa tai sitten yhdistelmää, jossa aikakaudet ja tyylit sulautuvat toisiaan täydentäen. Vaikka kohteen Riika boutique-hotellit ovat melko pieniä, kovaa hintaa niissä ei silti aina veloiteta. Joukkoon mahtuu nimittäin myös reppumatkailijoille suunnattuja vaihtoehtoja, ja kysynnän ollessa vähäistä myös tasokkaimmat paikat pudottavat hintojaan – ainakin vähäsen.

         Mukavuuksia arvostavalle boutique-hotelli kohteessa Riika voi olla melkoinen elämys. Vaikka nämä hotellit ovat pieniä, niiden huoneissa on yleensä kaikki suurista ketjuhotelleista tutut varusteet, kuten suuri kylpyhuone, televisio ja jääkaappi. Myös sänkyyn ja muihin kalusteisiin on yleensä panostettu, ja värit ja materiaalit on valittu huolella. Jos huoneen sisustus on sellainen, johon eivät laitteet ja liitännät istu, ne on usein asennettu kaappien sisään tai muihin piilopaikkoihin. Hyvin usein huoneet on myös pyritty sisustamaan yksilöllisesti, aivan kuin kyseessä olisi hotellin sijaan koti. Tämä kannattaa muistaa etenkin, jos viivyt hotellissa useamman yön – huonetta vaihtamalla voit päästä täysin toisenlaiseen tunnelmaan.

         Myös huoneen ulkopuolella boutique-hotelleista voi löytyä melkeinpä mitä vain. Aivan suurten ketjuhotellien veroista palvelukattausta niistä löytyy kuitenkin vain harvoin. Yleensä palvelut on suunniteltu hotellin tunnelmaan ja teemaan sopiviksi ja pääosin aikuiseen makuun. Usein palveluita myös räätälöidään asiakaskohtaisesti. Usein edellinen pätee myös hotellin ravintolaan, jossa lista voi olla vain suuntaa-antava. Kysy rohkeasti etenkin paikallisia herkkuja!

         Sivustoltamme löydät kaikki kohteen Riika parhaat boutique-hotellit. Sinun tarvitsee vain antaa matkapäiväsi, niin hakukoneemme etsii sinulle hetkessä edullisimmat vaihtoehdot ja hinnat. Suurista ketjuhotelleista poiketen huoneiden määrä on kuitenkin melko rajallinen – tee siis varauksesi jo tänään!

         Viimeisimmät Riika hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.