Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
17.7. - 19.7.

Suosituimmat Salamanca hotellit

Hae hinnat
Wellington Hotel

Wellington Hotel

5.0 kautta 5.0 Velazquez 8, Madrid, Madrid
Wellington Hotel on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Buen Retiron puisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 4 ravintolaa ja 2 allasbaaria. Tässä vuonna 1952 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 250 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
126 €
Barceló Emperatriz

Barceló Emperatriz

5.0 kautta 5.0 Calle de Lopez de Hoyos, 4, Madrid, Madrid
Barceló Emperatriz on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo de la Castellana. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 1952 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 146 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarit.
Hae hinnat
NH Madrid Ventas

NH Madrid Ventas

4.0 kautta 5.0 Calle de Biarritz, 2, Madrid, Madrid
NH Madrid Ventas on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Las Ventas (härkätaisteluareena) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä 4 tähden hotellissa on 199 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
85 €
H10 Puerta de Alcalá

H10 Puerta de Alcalá

4.0 kautta 5.0 Alcala, 66, Madrid, Madrid
H10 Puerta de Alcalá on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Buen Retiron puisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 138 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
128 €
NH Collection Madrid Colón

NH Collection Madrid Colón

4.0 kautta 5.0 Calle Marqués de Zurgena, 4, Madrid
NH Collection Madrid Colón on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Paseo de la Castellana. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1953 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 146 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.
Hae hinnat
Hotel Hospes Puerta de Alcalá

Hotel Hospes Puerta de Alcalá

5.0 kautta 5.0 Plaza de la Independencia 3, Madrid, Madrid
Hotel Hospes Puerta de Alcalá on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Buen Retiron puisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 1883 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 42 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

Viimeisimmät Salamanca hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.