COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Luxemburgin kaupunki matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Lomamatkat Luxemburgin kaupunki ebookersilta

  • Selaa vuoden 2021 lomapakettitarjouksia nyt! Niistä löydät hotellin ja lennot tai hotellin ja auton sisältäviä paketteja alennettuun hintaan. Varaa täydellinen kohteen Luxemburgin kaupunki matka yhdestä ja samasta paikasta!
  • Mahtavia tarjouksia upeista majoitusliikkeistä. Selaa majoitusvaihtoehtoja yllä olevalla hakutoiminnolla.
  • Tarjoamme ilmaisen peruutuksen useimmissa hotelleissa, jos suunnitelmasi muuttuvat*

Lue lisää COVID-19-tietosivulta.

Löydä tähän hetkeen juuri sinulle sopiva matka!

*Joissain hotelleissa peruutus on tehtävä viimeistään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja sivustolla.

Luxemburgin kaupunki – Lennot ja hotelli

Istahda hetkeksi alas ja anna ebookers-asiantuntijatiimin tarttua ohjaksiin. Lentoliput, majoituspaikka ja uskomattomia elämyksiä – meidän avullamme kaikki tämä on mahdollista. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin herätä ajoissa!

Tykkäät takuulla jopa 7.7%^:n säästöistä, jos hankit sekä lentoliput että hotellin palvelustamme.

Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoituskohteen joukosta eri puolilta maailmaa on helppoa löytää haluamansa.

Haluatko mielenrauhaa? Varaa ensin matkapaketti ebookers-palvelusta. Jos satut löytämään jostakin halvemman matkapaketin seuraavan 48 tunnin kuluessa, vastaamme siihen ja hyvitämme sinulle erotuksen.

On koittanut aika pakata matkalaukut ja lähteä liikkeelle. Tahdoitpa sitten nähdä suurkaupungin parhaat nähtävyydet tai päästä johonkin syrjäiseen paikkaan rentoutumaan, meidän avullamme löydät etsimäsi. Varausehtoja sovelletaan.

Luxemburgin kaupunki – Matkat

Pidätkö tavallisesti enemmän kiireettömistä lomapäivistä vai sukellatko päätä pahkaa uusiin seikkailuihin? Kumpikin käy: ebookers auttaa sinua suunnitelmien teossa ja varmistaa, että matka kohteeseen Luxemburgin kaupunki tulee olemaan ikimuistoinen.

Kaupungin asukasluku on 77 000 henkeä.

Se sijaitsee suunnilleen 5 km:n päässä lähimmästä kaupungista, joka on Walferdange. Seuraavaksi lähin kaupunki on Strassen, johon kertyy 5 km:n verran matkaa.

Utopolis Luxembourg on paikka niin lasten kuin aikuistenkin arvostamien ikuisten muistojen luomiseen.

Mikä olisi mukavampaa kuin leppoisa jalkapallopeli jossakin kaupungin vihreistä puistoista? Ilahdut varmasti tiedosta, että niitä on täällä monia! Kirchbergin tasanko, Parc-Ed-J-Klein ja Parc de Merl-Belair ovat paikkoja, joissa voit päästää irti modernin elämän paineista.

Valitse vierailukohteeksi Musée des Tramways et de Bus, kun haluat nähdä ainutlaatuisia näyttelyitä. Etsi hiljainen paikka, jossa voit pysähtyä hetkeksi tai kiertele saleissa omaan tahtiisi. Musée de la Banque ja Musée des Postes & Télécommunications ovat myös ovat kiinnostavia kohteita. Kysy paikan päällä järjestetäänkö opastettuja kierroksia.

Voi olla hämmästyttävää ja yllättävää tajuta, miten suuri määrä erilaisia luonnonihmeitä ja ihmisen luomia aarteita planeetaltamme löytyy. National Museum of Natural History (luonnonhistoriallinen museo) mahdollistaa tutustumisen moniin mukavasti saman katon alla.

Taiteen ystävät saapuvat kaikkialta maailmasta tarkastelemaan alueen valtavan upeita kokoelmia, ja Mudam Luxemburg (taidegalleria) ja Suurherttua Jeanin nykytaiteen museo ovatkin usemmiten ensimmäiset kohteet. Myös Casino Luxembourg ja Am Tunnel sekä niiden esillä olevat näyttelyt kannattaa käydä läpi.

Kohteissa Musée national d'histoire et d'art ja Luxemburgin kaupungin historiamuseo saat tilaisuuden tutustua tapahtumiin ja ihmisiin, jotka ovat muovanneet tämän alueen sellaiseksi kuin se on tänä päivänä. Musée-Mémorial de la Déportation ja Musée Draï Eechelen ovat myös vierailun arvoisia, silloin, kun haluat vielä syvemmän luotauksen menneisyyteen.

Lomamatka tällä alueella tarjoaa paljon vaihtoehtoja mitä tulee historiallisesti tärkeisiin nähtävyyksiin. Seudun menneisyys taas avautuu todella paljon paremmin vieraillessasi kohteissa Luxemburgin kaupungintalo ja Amerikkalainen hautausmaa ja muistomerkki. Jos sinua kiinnostaa tietää enemmän, Muistomerkki ja Petrusse Casemates kannattaa myös lisätä käyntikohteisiin.

Ihastellessasi kaupunkia poikkeat luultavasti myös kohteeseen Adolphen silta. Tämä ajaton rakennelma rakennettiin monta vuosikymmentä sitten ja se tulee myös kestämään pystyssä vielä kauan aikaa.

Tee retki kohteeseen Fort Thüngen (linnoitus), joka ennen muinoin oli olennainen kaupungin turvallisuuden takaamisessa ja elä mielessäsi niitä kamppailuja, joita sen jykevillä muureilla käytiin ennen muinoin.

Jos ei ole lainkaan helppoa pysyä naapuriesi elintasossa, mietipä hetki naapuriparkoja kohteessa Suurherttuan palatsi. Tämän palatsin loisteliasta arkkitehtuuria ja upeaa kalustusta on lähes mahdotonta lyödä laudalta.

Notre-Damen katedraali ja Pyhän Mikaelin kirkko ovat hyviä kohteita alueen historiaan tutustumiseen. Myös Neumünsterin luostari ja Église St-Jean-du-Grund ovat tunnettuja uskonnollisia tutustumiskohteita.

Lähes jokaisessa kaupungissa on aukioita ja toreja, jotka ovat suosittuja paikkoja viettää aikaa. Place d’Armes (aukio) ja Place de la Constitution ovat paikkoja, joissa järjestetään myös monia suosittuja tapahtumia. Myös Place Guillaume II on paikka, jossa voit istahtaa vähäksi aikaa, katsella ympärillesi ja seurata paikallista elämänmenoa.

Bockin kasematit ja Sacre Coeur (kirkko) tarjoavat levollisen paikan kaikille niille, jotka haluavat istahtaa hetkeksi ja kuvitella, millaista elämä mahtoi täällä olla aikapäiviä sitten. Monument de la Solidarite Nationale on niin ikään monumentti, joka kannattaa käydä katsastamassa.

Rives de Clausen on hyvä paikka nauttia jotain suuhunpantavaa ja kierrellä alennusmyyntejä. Jos et satu löytämään täältä mitään mielenkiintoista, kannattaa katsoa myös, millaisia löytöjä Auchan Kirchberg -ostoskeskus tarjoaa.

Vaihda illaksi viihteelle ja suuntaa katsomaan unohtumaton esitys tai show: sekä Philharmonie Luxembourg (konserttisali) että Luxembourgin teatteri antavat mahdollisuuden nauttia huippuluokan viihteestä. Mikäli menojalkaa vipattaa useampana päivänä, Théâtre des Capucins ja den Atelier järjestävät myös hyvää viihdettä – niidenkin ohjelmaan kannattaa tutustua.

Luxemburgin kaupunki – Hotellit

Voit varata itsellesi majoituksen ilman huolen häivää, sillä ebookersin sivustolla on yli 53 majoitusliikettä. Oli miten oli, mitä nopeammin teet päätöksen, sitä nopeammin voit ryhtyä miettimään mielessäsi matkaohjelmaasi.

Kohteessa Luxemburgin kaupunki et joudu maksamaan itseäsi kipeäksi voidaksesi majoittua mukavasti. Hotel Bristol osoitteessa 11 rue de Strasbourg ja ibis budget Luxembourg Aéroport osoitteessa Route de Treves ovat kumpikin hyviä mutta huokeita majoitusliikkeitä. Vaihtoehtoisesti voit antaa kokeneen henkilökunnan majoitusliikkeessä Hotel Le Place d Armes tai The Queen Luxury Apartments - Villa Carlotta hemmotella sinua ja huolehtia kaikista tarpeistasi. Kun olet kerran lomalla, voit päästää irti arjesta!

Miten löytää kohteen Luxemburgin kaupunki matkat vuodelle 2021?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Luxemburgin kaupunki. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Luxemburgin kaupunki lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Luxemburgin kaupunki pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Luxemburgin kaupunki?

Juuri nyt kohteeseen Luxemburgin kaupunki saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Luxemburgin kaupunki itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Luxemburgin kaupunki ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Luxemburgin kaupunki?

Kohteen Luxemburgin kaupunki suosituimmat kuukaudet ovat elokuu, heinäkuu, toukokuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Luxemburgin kaupunki halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Luxemburgin kaupunki

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Luxemburgin kaupunki
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suosituimmat aktiviteetit – Luxemburgin kaupunki

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.