Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Matkapaketit kohteeseen Szczecin

Parhaat lomapaketit kohteeseen Szczecin

Lomapaketit kohteeseen Szczecin Viideksi Yöksi

Eri majoitusmuodot kohteessa Szczecin

Viiden ja neljän tähden hotellit + lennot kohteessa Szczecin

Loma-asunnot + lennot kohteessa Szczecin

Huoneistot + lennot kohteessa Szczecin

B&B + lennot kohteessa Szczecin

Szczecin – Matkat

Eikö kannattaisi jo pitää niitä lomia ja alkaa laatia reissusta kertovaa poissaoloilmoitusta? Valitse lomakohteeksi Szczecin – matka tarjoaa tilaisuuden kerätä ikimuistoisia kokemuksia ja tutustua uusiin maisemiin ja mahtavaan kaupunkiin.

Szczecin – Matkat

Olitko tietoinen, että kaupungin alueella asuu 410 000 ihmistä? Tulet varmasti tutustumaan muutamaan lomasi aikana!

Pääkaupunki Varsova sijaitsee kohteesta Szczecin 450 km itään ja naapurikaupunki Przeclaw 8 km lounaaseen päin.

Pommerin herttuoiden linna ja Pyhän apostoli Jaakobin katedraalibasilika ovat ikonisia maamerkkejä, jotka tiedetään kaikkialla maailmassa.

Jos haluat tietää alueen kasvillisuudesta ja tutkia samalla tyylikästä puutarhaa, Rozanka (puisto) on oikea osoite.

Jos etsit paikkaa, jossa viettää iltapäivän hyvän ruoan ja perheen seurassa, pakkaa eväskori ja ota suunnaksi Jan Kasprowiczin puisto.

Jos kaipaat rauhaa ja hiljaisuutta, valitse vierailukohteeksi Youth Palace-England Education Centre (koulutuskeskus). Tutustu kiinnostaviin näyttelyihin tai pelkästään istu ja nauti rauhasta.

Paikassa Szczecinin merimuseo voit tutustua alueen merenkulun menneisyyteen ja tutkia näytteillä olevia esineitä.

Tarkastele kohteen Szczecinin kansallismuseo tietoa ja esineitä täynnä olevia osastoja, jotka kertovat lumoavasti tästä alueesta.

Tutkimusretki merkittävissä historiallisissa matkakohteissa on ihanteellinen tapa ymmärtää paremmin historiaa. Elä omakohtaisesti seudun menneisyys vierailemalla kohteissa Bismarckin torni ja Szczecinin maanalainen. Punainen kaupungintalo ja Satamanportti ovat nekin mielenkiintoisia.

Neidon torni ja Church of the Immaculate Conception (kirkko) vievät sinut hetkeksi menneisyyteen, kun pysähdyt hetkeksi niiden äärelle. Kotkan patsaan suihkulähde on niin ikään tärkeä symbolinen monumentti, joka saa mielikuvituksesi liikkeelle.

Kun sinusta tuntuu siltä, että olet valmis viettämään jonkin aikaa shoppaillen, ota mukaan ostosten painon kestävät laukkusi ja ota suunnaksi Galaxy Centrum (ostoskeskus).

Unohda arkihuolet ja lähde nauttimaan hyvästä viihteesta: Kesäteatteri ja Teatr Polski (teatteri) ovat monien suosiossa, joten liput kannattaa varata etukäteen! Jos ne eivät herätä sinussa kiinnostusta, kannattaa ottaa huomioon Teatr Kana (teatteri), joka tunnetaan myös laajalti.

Vaikka kaikki matkailijat eivät ehkä tiedä siitä, Ksiaznica Pomorska (kirjasto) on myös kiinnostava nähtävyys.

Szczecin – Hotellit

Mitä nopeammin varmistat majoituksesi, sitä nopeammin voit alkaa kirjaamaan ylös matkaohjelmaasi! Valittavanasi on yli 27 majoitusliikettä, joten sinulla ei pitäisi olla suurempia ongelmia varmistaa sopivaa yöpymispaikkaa.

Sekä reppureissaajat että muut säästäväiset lomailijat löytävät helposti kukkarolleen sopivat hinnat majoitusliikkeistä Hotel Campanile Szczecin ja Marina Hotele Przestrzenna. Ne ovat esimerkki siitä, että hienosti järjestetty palvelu ei aina maksa maltaita. Ehkä haluaisit kuitenkin viettää vapaa-aikasi keskellä luksusta? Ihanan ylelliset lomapäivät odottavat kulman takana, jos varaat huoneen majoitusliikkeestä Radisson Blu Hotel, Szczecin tai Park Hotel.

Kun lomakohteena on Szczecin, jokaisen matkaan lähtevän on nähtävä ainakin Pommerin herttuoiden linna. Jos hotellisi sijaitsee kävelymatkan päässä tästä kuuluisasta nähtävyydestä, saat siitä varmasti kaiken irti. Etäisyys majoitusliikkeeseen Hotel Focus Szczecin on todella lyhyt (0,3 km), mutta yhtä lähellä sijaitsee myös Luksus Apartamenty Mariacka.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Szczecin

Näytä kaikki 144 majoitusliikettä kohteessa Szczecin
Radisson Blu Hotel, Szczecin

Radisson Blu Hotel, Szczecin

Pl. Rodla 10, Szczecin, Western Pomerania
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,2/5 (5 arvostelua)

  Radisson Blu Hotel, Szczecin on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Szczecinin kansallismuseo ...

  Radisson Blu Hotel, Szczecin80 €

  Radisson Blu Hotel, Szczecin80 €
  Hotel Dana Business & Conference

  Hotel Dana Business & Conference

  ul. Wyzwolenia 50, Szczecin, Western Pomerania
   4.0 kautta 5.0
    
    

   Hotel Dana Business & Conference on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Galaxy ...

   Hotel Dana Business & Conference80 €

   Hotel Dana Business & Conference80 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.