Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Sarajevo

87 €
Courtyard by Marriott Sarajevo

Courtyard by Marriott Sarajevo

4.0 kautta 5.0 Skenderija 1, Sarajevo
Courtyard by Marriott Sarajevo on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ali Pashan moskeija. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 131 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
Hae hinnat
Belvedere Hotel Sarajevo

Belvedere Hotel Sarajevo

3.0 kautta 5.0
Belvedere Hotel Sarajevo sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Asim Ferhatovic Hase -stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ravintolan, kuntokeskuksen ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 40 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television.
Hae hinnat
Hotel Corner

Hotel Corner

3.0 kautta 5.0
Hotel Corner sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sarajevon kaupungintalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ravintolan, baarin ja Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa (lisämaksusta). Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 11 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi satelliittikanavat.
69 €
Residence Inn by Marriott Sarajevo

Residence Inn by Marriott Sarajevo

4.0 kautta 5.0 Skenderija 43, Sarajevo
Residence Inn by Marriott Sarajevo on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sarajevon synagoga. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 75 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
116 €
Swissotel Sarajevo

Swissotel Sarajevo

5.0 kautta 5.0 Vrbanja 1, Sarajevo
Swissotel Sarajevo on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Bosnian parlamenttirakennus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 218 huonetta 21 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
99 €
Hotel Hills Congress & Termal Spa Resort

Hotel Hills Congress & Termal Spa Resort

5.0 kautta 5.0 Butmirska cesta 18, Sarajevo
Hotel Hills Congress & Termal Spa Resort on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ilidža Thermal Rivieran vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 5 tähden hotellissa on 260 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
96 €
Europe Hotel

Europe Hotel

5.0 kautta 5.0 Vladislava Skarica 5, Sarajevo
Europe Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ferhadija-moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1882 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 160 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
18 €
Hotel Hayat

Hotel Hayat

3.0 kautta 5.0 ABDESTHANA 47, Sarajevo
Hotel Hayat on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sebiljin suihkulähde. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 35 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
82 €
Hotel President Sarajevo

Hotel President Sarajevo

4.0 kautta 5.0 Bazardžani 1, Sarajevo
Hotel President Sarajevo on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Brusa Bezistan. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 72 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
36 €
Harmony Sarajevo

Harmony Sarajevo

3.0 kautta 5.0 Vrbaska 26g, Sarajevo
Harmony Sarajevo on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bosnian ja Hertsegovinan kansallismuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 15 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
83 €
Malak Regency Hotel

Malak Regency Hotel

5.0 kautta 5.0 Hrasnicka Cesta bb, Sarajevo, Ilidza
Malak Regency Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ilidža Thermal Rivieran vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 174 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
60 €
Hotel Sana

Hotel Sana

4.0 kautta 5.0 Mula Mustafe Besekije 53, Sarajevo
Hotel Sana on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyhien arkkienkeleiden Mikaelin ja Gabrielin kirkko. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 18 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Radon Plaza

Radon Plaza

5.0 kautta 5.0 Džemala Bijedica 185, Sarajevo
Radon Plaza on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ilidža Thermal Rivieran vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 5 tähden hotellissa on 120 huonetta 15 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
43 €
Apartmani Pejton Ilidza Sarajevo

Apartmani Pejton Ilidza Sarajevo

4.0 kautta 5.0 102 Željeznicka, Sarajevo, Federacija Bosne i Hercegovine
Apartmani Pejton Ilidza Sarajevo sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ilidža Thermal Rivieran vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
42 €
Spa & Hotel Terme

Spa & Hotel Terme

4.0 kautta 5.0 Hrasnicka cesta broj 14, Sarajevo, Bosnia and Herzegowina
Spa & Hotel Terme on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ilidža Thermal Rivieran vesipuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 219 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Sarajevo

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Sarajevo

Näytä kaikki

Kohteen Sarajevo hotellit

Harkitsetko matkaa kohteeseen Sarajevo? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka sijaitsee lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 409 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Sarajevo löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Sarajevo, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Sarajevo tarjoaa useita erilaisia majoituspaikkoja, joista voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 46 lentokenttähotellia
 • 9 halpaa hotellia
 • 48 lapsiystävällistä hotellia
 • 5 luksushotellia
 • 10 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Sarajevo

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Sarajevo, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Sarajevo niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Novotel Sarajevo Bristol
 • Boutique Hotel Central
 • Hotel Hercegovina

Nämä kohteen Sarajevo hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Boutique Hotel Central
 • Radon Plaza
 • Europe Hotel

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Sarajevo hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Boutique Hotel Central
 • Residence Inn by Marriott Sarajevo
 • Europe Hotel

Kohteeseen Sarajevo tutustuminen

Kulttuurisesti rikas Sarajevo on tunnettu kiertoajeluista ja kahviloista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Sarajevo ja sen lähellä kuuluu:

 • Bosmalov gradski centar
 • Sarajevon tunnelimuseo
 • Sarajevon yliopisto
 • Vrelo Bosne -puisto
 • Gazi Husrev-Beg -moskeija
 • Latinalainen silta
 • Sebiljin suihkulähde

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Sarajevo, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Sarajevo (SJJ-Sarajevon kansainvälinen lentokenttä). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Sarajevo?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Sarajevo, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Sarajevo, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä helmikuu ja tammikuu. Toukokuu ja kesäkuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas tammikuu ja helmikuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 13 °C ja öisin -6 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 160 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 25 °C päivisin ja 2 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 259 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 29 °C ja öisin 7 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 221 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 20 °C ja -3 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 234 mm.
 • Vuosittainen keskimääräinen sademäärä kohteessa Sarajevo on 874 cm.

Viimeksi varatut hotellit Sarajevo

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.