Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Sarajevo

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Sarajevo

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi SJJ
Lennon hinta 229 €

Halvat lennot Helsingistä Sarajevoon

Itä-Eurooppa on vuosi vuodelta muuttunut houkuttelevammaksi matkailualueeksi, mutta varsinaisista turistimassoista ei vieläkään voi puhua kuin harvoissa kaupungeissa. Tästä syystä Bosnia ja Hertsegovinan pääkaupunki Sarajevo on täydellinen kaupunki omaleimaista ja rehentelemättömän rosoista kohdetta etsivälle matkailijalle. Etsi halvat lennot Helsingistä Sarajevoon ebookersin sivuilta ja lähde tutustumaan jokilaaksossa sijaitsevaan kaupunkiin. Sarajevo on ollut sotahistoriallisesti merkittävä kaupunki useaan otteeseen, mutta nykyinen Sarajevo on matkailijalle turvallinen ja houkutteleva paikka. Sarajevon maine matkailukaupunkina perustuu jo vuoden 1984 talviolympialaisiin, joten nykyvierailijakin pääsee kokemaan lumilajien huumaa kaupunkia ympäröivillä vuorilla. Varaa lennot Helsingistä Sarajevoon harrastaaksesi talviurheilua tai nauttiaksesi jälleenrakennetun kaupungin vieraanvaraisesta tunnelmasta.

Kaupunkiloma Sarajevossa

Nykyään Sarajevo on viehättävien jokivarsimaisemien ja eloisan kaupunkikulttuurin leimaama matkakohde, mutta lähihistoriassa asiat olivat toisin. Jugoslavian sodan aikana kaikki Balkanin maat olivat myllerryksessä, mutta Sarajevo sai kyseenalaisen kunnian olla piiritettynä 1 425 päivän ajan. Sodan jäljet on pääosin korjattu, mutta matkailija törmää edelleen tapahtumista muistuttaviin merkkeihin ja museoihin. Osa kaupunkilomailijoista pitää ajatustakin verisestä sodankäynnistä luotaantyöntävänä, mutta lennon Helsingistä Sarajevoon varanneet uskalikot hyväksyvät tapahtumat osana kaupungin monisärmäistä menneisyyttä. Monet Sarajevon kiinnostavimmista nähtävyyksistä, kuten lentokentän ali kaivettuun huoltoreittiin perustettu Tunnelimuseo, liittyvät tavalla tai toisella sotahistoriaan. Moderni Sarajevo tarjoaa paljon muutakin kuin menneiden muistelua, joten matkailijan kannattaa suunnata illalla paikallisiin oluttupiin tai yökerhoihin ja tutustua avoimen ystävällisiin paikallisiin.

Vertaile lentoja Helsingistä Sarajevoon

Tällä hetkellä yhdelläkään lentoyhtiöllä ei ole tarjolla suoria lentoja Sarajevosta Helsinkiin tai vastakkaiseen suuntaan, mutta yhden tai kaksi välilaskua sisältäviä reittivaihtoehtoja on useita. Suorien lentojen puuttuminen aiheuttaa sen, että parhaat lennot Sarajevoon riippuvat täysin valitusta matkapäivästä. Jos paras reitti kulkee maanantaina Kööpenhaminan ja Zagrebin kautta, voi Tukholman ja Wienin kautta kulkeva lento olla torstaina kätevin vaihtoehto. Sarajevon tapauksessa vertailu todellakin kannattaa! Jokseenkin poikkeuksellista on myös se, että kaksi välilaskua sisältävät lennot ovat yhteen välilaskuun verrattuna halvempia ja nopeampia. Kaksi koneenvaihtoa vain noin 2 000 kilometrin matkalla on toki paljon, mutta harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Yleisesti ottaen voi todeta, että yhden välilaskun sisältävistä lennoista nopeimpia ovat Lufthansan yhteydet Münchenin kautta tai Turkish Airlinesin lennot Istanbulin kautta. Näiden lentoyhtiöiden matkassa lennon yhteiskesto on 7–8 tunnin luokkaa. Samaa luokkaa tai jopa nopeampia ovat kaksi välilaskua sisältävät lennot Croatia Airlinesin tai Austrian Airlinesin matkassa.

Valmiina lähtöön Helsinki-Vantaan lentoasemalta

Hieman alle kahdenkymmenen kilometrin päässä Helsingin keskustasta sijaitseva Helsinki-Vantaan lentoasema on suomalaisille maailmanmatkaajille tuttu kohde. Pääkaupunkiseudulla asuvat reissaajat voivat suunnata kentälle esimerkiksi I- tai P-lähijunilla, jotka kiertävät Tikkurilan ja Myyrmäen kautta. Rautatieasemalta pääsee lentoasemalle kätevästi Finnair City Busilla tai HSL:n linjalla 615. Julkisen liikenteen valinneiden kannattaa varata matkaan Helsingin ydinkeskustasta lentoasemalle 30–45 minuuttia. Omalla autolla saapuvat matkailijat voivat jättää kulkupelinsä pitkäaikaispysäköintiin tarkoitetulle parkkipaikalle, joita on Helsinki-Vantaan lähistöllä useita. Pysäköintipaikalta pääsee lentoasemalle ilmaisella lentokenttäkuljetuksella, joka kulkee lähes vuorokauden ympäri.

Saapuminen Sarajevoon

Alle kymmenen kilometrin päässä Sarajevosta sijaitseva Sarajevon kansainvälinen lentoasema (IATA: SJJ) tunnetaan sijaintinsa vuoksi myös Butmirin lentoasemana. Rahaa kannattaa vaihtaa viimeistään lentoasemalla, sillä Bosnia ja Hertsegovinassa on käytössä Bosnian markka. Lyhyelle matkalle Sarajevoon on tarjolla melko vähän siirtymävaihtoehtoja, mutta esimerkiksi Eurolinesin Centrotrans-bussi vie matkailijat suoraan Sarajevon keskustaan. Taksi on nopea ja luotettava vaihtoehto Sarajevoon suuntaaville matkailijoille, sillä kaikki taksin noudattavat kiinteää kilometrihinnoittelua. Lisäksi lukuisilla kansainvälisillä autovuokraamoilla on palvelupiste Sarajevon lentoasemalla.

Helsinki - Sarajevo Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Sarajevo?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Sarajevo on 230 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Sarajevo. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Sarajevo on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Sarajevo on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Sarajevo on tarjolla 18 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Sarajevo?

  reitillä Helsinki -- Sarajevo liikennöi 3 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Sarajevo -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Sarajevo: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Sarajevo Intl. (SJJ), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Sarajevo.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Sarajevo?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Sarajevo hintaan 230 €! Reitillä Helsinki -- Sarajevo 3 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Sarajevo (SJJ)\n * Finnair\n * Lufthansa\n * Croatia Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Sarajevo useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Sarajevo (SJJ)\n * Finnair -- 12 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- SJJ\n \n\n * Lufthansa -- 3 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- SJJ\n \n\n * Croatia Airlines -- 3 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- SJJ\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Sarajevo joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 12 lentoa reitillä Helsinki -- Sarajevo. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 18 lentoa kohteeseen Sarajevo (SJJ).\n
 • Onko reitillä Helsinki – Sarajevo tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Helsinki -- Sarajevo ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 5 tuntia, 10 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 1 966,2 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 10 tuntia, 30 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 7 tuntia, 54 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Sarajevo?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Sarajevo (SJJ)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.00\n * Aikaisin saapumisaika: 12.10\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 17.10\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.30\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Sarajevo?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Sarajevo

Näytä kaikki 337 majoitusliikettä kohteessa Sarajevo
Residence Inn by Marriott Sarajevo

Residence Inn by Marriott Sarajevo

Skenderija 43, Sarajevo
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,5/5 (10 arvostelua)

  Sarajevon synagoga, Ikuinen liekki ja Serbialais-ortodoksinen katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Jeesuksen sydämen ...

  Residence Inn by Marriott Sarajevo71 €

  Residence Inn by Marriott Sarajevo71 €
  Europe Hotel

  Europe Hotel

  Vladislava Skarica 5, Sarajevo
   5.0 kautta 5.0
    
    
   2,0/5 (2 arvostelua)

   Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Ferhadija-moskeija, Bosnian historiamuseo ja Latinalainen silta. Jeesuksen sydämen katedraali ja Serbialais-ortodoksinen ...

   Europe Hotel81 €

   Europe Hotel81 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.