Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
29.5. - 31.5.
Ensi viikonloppuna
5.6. - 7.6.

Suosituimmat Huoneistohotellit Teneriffa

Hae hinnat
Sunset Harbour Club by Diamond Resorts

Sunset Harbour Club by Diamond Resorts

3.0 kautta 5.0 Calle Valencia, 1, Urbanizacion Pueblo Torviscas, Adeje, Tenerife
Sunset Harbour Club by Diamond Resorts on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fanaben ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja ravintolan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 124 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
128 €
Ona Las Rosas

Ona Las Rosas

3.0 kautta 5.0 Las Rosas s/n, Puerto de Santiago, Santiago del Teide, Tenerife
Ona Las Rosas on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Los Gigantesin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ulkouima-altaan, ravintolan ja allasbaarin. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 101 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Sunset Bay Club by Diamond Resorts

Sunset Bay Club by Diamond Resorts

3.0 kautta 5.0 Calle Antonio Navarro, 1, Urbanizacion Atamanes, Adeje, Tenerife
Sunset Bay Club by Diamond Resorts on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fanaben ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja ravintolan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 206 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Royal Sunset Beach Club by Diamond Resorts

Royal Sunset Beach Club by Diamond Resorts

3.0 kautta 5.0 Calle Londres 6, Playa de Fanabe, Adeje, Tenerife
Royal Sunset Beach Club by Diamond Resorts on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fanaben ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 126 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Santa Barbara Golf and Ocean Club by Diamond Resorts

Santa Barbara Golf and Ocean Club by Diamond Resorts

4.0 kautta 5.0 Avenida del Atlantico, s/n, Golf del Sur, San Miguel de Abona, Tenerife
Santa Barbara Golf and Ocean Club by Diamond Resorts on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa Amarilla. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 279 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Royal Tenerife Country Club by Diamond Resorts

Royal Tenerife Country Club by Diamond Resorts

4.0 kautta 5.0 Calle San Andreas, Golf del Sur, San Miguel de Abona, Tenerife
Royal Tenerife Country Club by Diamond Resorts on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Golf del Sur. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 77 huoneistoa 1 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Sunset View Club by Diamond Resorts

Sunset View Club by Diamond Resorts

3.0 kautta 5.0 Calle San Blas s/n, San Miguel de Abona, Tenerife
Sunset View Club by Diamond Resorts on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa San Blas. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 52 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
212 €
Hotel Baobab Suites

Hotel Baobab Suites

5.0 kautta 5.0 Roques del Salmor 5, Costa Adeje, Adeje, Tenerife
Hotel Baobab Suites on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Fanaben ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden huoneistohotellissa on 125 huoneistoa 4 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Club Tenerife

Club Tenerife

3.0 kautta 5.0 Los Diamantes II Urb. Oasis del Sur, Los Cristianos, Arona, Tenerife
Club Tenerife on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Los Cristianosin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 64 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Suosituimmat hotellit Teneriffa

Näytä kaikki 6 704 majoitusliikettä kohteessa Teneriffa
Bahia Principe Sunlight Costa Adeje - All Inclusive Hae hinnat
Bahia Principe Sunlight Costa Adeje - All Inclusive

Bahia Principe Sunlight Costa Adeje - All Inclusive

Urbanización Playa Paraíso, c/ Idafe, s/n. entrada por ctra El Puertito, Adeje, Tenerife
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  El Puertito on 0,9 kilometrin ja Golf Costa Adeje on 3,5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Las Galgas ja El Pinque ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Royal Sunset Beach Club by Diamond Resorts Hae hinnat
  Royal Sunset Beach Club by Diamond Resorts

  Royal Sunset Beach Club by Diamond Resorts

  Calle Londres 6, Playa de Fanabe, Adeje, Tenerife
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Fanaben ranta ja Playa El Duquen ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Aqualand Costa Adeje -vesipuisto ja Puerto Deportivo de Puerto Colón ovat myös 2 kilometrin päässä.

   Sunset Harbour Club by Diamond Resorts Hae hinnat
   Sunset Harbour Club by Diamond Resorts

   Sunset Harbour Club by Diamond Resorts

   Calle Valencia, 1, Urbanizacion Pueblo Torviscas, Adeje, Tenerife
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Playa Puerto Colón, Fanaben ranta ja Puerto Deportivo de Puerto Colón ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista, josta on suora yhteys rannalle. Aqualand Costa Adeje -vesipuisto ja Siam Parkin vesipuisto ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Hard Rock Hotel Tenerife Hae hinnat
    Hard Rock Hotel Tenerife

    Hard Rock Hotel Tenerife

    Avenida Adeje, 300, Adeje
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     El Pinque ja Las Galgas ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Playa de Ajabo ja El Puertito ovat myös 3 kilometrin päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.