Äkkilähdöt Suomessa ja ulkomailla

Äkkilähdöt ovat hyvä vaihtoehto kun lomamatkaa ei jaksa suunnitella viikkoja ja kuukausia etukäteen. Suosittuja ovat äkkilähdöt kaupunkilomalle, mutta usein äkkilähtödiilejä löytää useisiin erilaisiin kohteisiin. Toisinaan matkakuume saattaa iskeä aivan yllättäen kuin salama kirkkaalta taivaalta, kun kesä- tai talvilomaan on vielä ihan liian pitkä aika. Äkkilähdöt Suomessa on edullinen ja helppo tapa ottaa irtiotto nopealla aikataululla. Äkkilähdöt kotimaassa tarjoavat siis hyviä ja halpoja vaihtoehtoja muutamankin päivän varoitusajalla. Moni saattaa myös virheellisesti luulla, että edullinen matka varataan hyvissä ajoin. Äkkilähdöt ulkomaille ovat kuitenkin usein edullisia kun löydät sinulle sopivan kohteen.

Äkkilähtö Kreikkaan vai jonnekkin muuhun suosittuun kohteeseen?

On haaveissasi äkkilähtö lämpimään tai vaikka äkkilähtö Lappiin voit hyödyntää ebookersin kattavaa valikoimaa. Yllätä itsesi ja läheisesi spontaanilla ja hinnaltaan huokealla matkalla vaikka Kreikkaan, Espanjaan tai Turkkiin. ebookersin sivustolta löydät helposti halvat äkkilähdöt joko samalle tai seuraavalle viikolle. Voit varata turvallisin mielin, sillä peruutus on maksutonta lähes kaikissa hotelleissa. Joissain hotelleissa peruutus on tehtävä yli 24 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja sivustolla.

Alta löydät joitain viime hetken tarjouksia ja sivun ala-laidassa on linkkejä suosituihin viimehetken kohteisiin!

Ehdot ja rajoitukset

  • Tarjouskampanjan alkamis- ja päättymisajat määräytyvät kunkin hotellin aikavyöhykkeen mukaan.
  • Tarjoukset ovat voimassa vähintään seuraaville 14 matkustuspäivälle tästä päivästä lähtien.
  • Näytetyt hinnat ovat per huone per yöpyminen kahden hengen huoneessa.
  • Hintoihin on jo sovellettu tarjousta.
  • Tarjouksiin saatetaan soveltaa päivämäärärajoituksia sekä minimiyöpymisvaatimusta. Yksittäisen hotellin tiedoista saat lisätietoja ehdoista.
  • Hintoja päivitetään säännöllisesti. Ne ovat ajan tasalla julkaisuhetkellä, mutta koska nämä tarjoukset myydään loppuun nopeasti, hinnat saattavat muuttua saatavuuden mukaan.
  • Tarjousten saatavuus on rajoitettua ja ne saatetaan keskeyttää ilman erillistä ilmoitusta.
  • Ebookersin yleisiä varausehtoja sovelletaan.
  • Mainostaja: Expedia, Inc, 1111 Expedia Group Way W., Seattle WA 98119, Yhdysvallat.