Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Ivalo

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Ivalo

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi IVL
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 130 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 36 minuuttia

Helsinki - Ivalo -lennot

Oletko suuntaamassa Etelä-Suomen sykkeestä Lapin rauhaan? Kauttamme löydät suorat lennot Helsingistä Ivaloon, Suomen pohjoisimmalle reittilentokentälle. Puolessatoista tunnissa pääset siirtymään hektisestä Helsingistä keskelle erämään hiljaisuutta.

Lähtö Helsingistä

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee noin 18 kilometriä Helsingin keskustasta pohjoiseen. Lentoasema on saanut paljon kiitosta viihtyisyydestään ja monipuolisista palveluistaan, joihin kannattaakin tutustua, kun odotat Ivalon lentosi lähtöä.

Paikalle pääset helposti lentokenttäbussilla tai paikallisliikenteen linjalla 615. Matka-aika on noin 40 minuuttia, ja matkalla näet kauniita Helsingin ja Vantaan kaupunginosia. Kiireisemmät voivat ottaa taksin, jolloin matka kestää noin 30 minuuttia. Hinta tosin pomppaa tällöin moninkertaiseksi. Jos haluat saapua paikalle omalla autolla, sinulla on paljon vaihtoehtoja parkkipaikankin suhteen. Ulkoparkissa saat viikon parkkiaikaa 39€:lla ja parkkihalleissa sama aika kustantaa 57€-65€.

Perillä Ivalossa

Ivalon lentokenttä sijaitsee 11 kilometrin päässä Ivalon taajamakeskuksesta ja 25 kilometriä Saariselän matkailukeskuksesta. Linja-autolla pääsee kentältä suoraan Saariselälle alle 10€:n hintaan. Takseja on odottamassa kentällä lentojen saapumisaikaan, mutta jos haluat olla varma, että saat taksin, kannattaa se tilata etukäteen. Lapin välimatkojen takia vuokra-auto on kuitenkin paras kulkuneuvo, ja lentokentällä toimii neljä autonvuokrausyritystä. Voit vuokrata auton kentältä tai jo etukäteen kauttamme lentojen varauksen yhteydessä.

Ivalo kuuluu Inarin kuntaan, ja Inarijärven rannalla sijaitsevaan kuntakeskukseen on kentältä reilun puolen tunnin ajomatka. Suomen pohjoisin kunta Utsjoki on myös vain parin tunnin ajomatkan päässä, joten mikset tekisi samalla kierrosta Suomen pohjoisimmissa sopukoissa. Lapin tunturierämaat, luonnonpuistot ja kansallispuistot jättävät varmasti jälkensä sydämeesi mihin vuodenaikaan tahansa, mutta syksyn ruska on näky, mikä jokaisen suomalaisen täytyisi kokea ainakin kerran elämässään.

Älä siis enää mieti, vaan varaa lentosi Helsingin hulinasta Ivalon ja Lapin ihmeisiin heti! Tulet kokemaan unohtumattoman matkan!

Lennot Helsinki – Ivalo

Onko kohteiden Helsinki ja Ivalo välillä suoria lentoja?

Kohteiden Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja Ivalo (IVL) välillä on helppoa lentää suoraan. Voit valita lentosi 1 yhtiöltä, joihin kuuluu Finnair. Varaa lippusi niin ymmärrät, miksi se on yksi suosituimmista.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki ja Ivalo välillä kestää?

Lentoaika on noin 1 tunti ja 30 minuuttia – 1 tunti ja 32 minuuttia. Kohteiden Helsinki ja Ivalo välinen etäisyys on 930 km. Finnair liikennöi suoria lentoja tällä reitillä, joten liput kannattaa varata tältä tunnetulta lentoyhtiöltä.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Ivalo välisille lennoille?

Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) on todennäköisesti lähtölentokenttäsi, jos olet matkalla kohteiden Helsinki ja Ivalo välillä. Oletko kiinnostunut tietämään mille kentälle olet lentämässä? Kenttä on mitä todennäköisemmin Ivalo (IVL).

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Ivalo välillä on?

Vuosittain kohteiden Helsinki ja Ivalo välillä lennetään 173 lentoa. Varaa liput ajoissa saadaksesi haluamasi päivät, ja käytä loput ajasta täydellisen loman suunnitteluun.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: IVL su
29.11
ma
30.11
ti
1.12
ke
2.12
to
3.12
pe
4.12
la
5.12
Välilaskut
AY 603 11:10 am 12:50 pm Tarkista hinta - - - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 605 04:40 pm 06:20 pm Tarkista hinta - - - - - - 0 välilasku(a)
AY 639 04:35 pm 06:10 pm - Tarkista hinta - Tarkista hinta - - - 0 välilasku(a)
AY 637 09:55 am 11:25 am - - Tarkista hinta - - - - 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Ivalo

Näytä kaikki 136 majoitusliikettä kohteessa Ivalo
251 €
Aurora Village Ivalo

Aurora Village Ivalo

4.0 kautta 5.0 Posovuopaja, Inari
Aurora Village Ivalo on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ivalojoen ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille sadesuihkupäät ja espressokoneet.
98 €
Hotel Kultahippu

Hotel Kultahippu

3.0 kautta 5.0 Petsamontie 1, Ivalo, Inari
Hotel Kultahippu on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Taidenäyttelytila Kuulas. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
99 €
Hotelli Ivalo

Hotelli Ivalo

3.5 kautta 5.0 Ivalontie 34, Inari
Hotelli Ivalo on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Taidenäyttelytila Kuulas. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja sisäuima-allas. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.