Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Ivalo

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Ivalo

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi IVL
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 95 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 40 minuuttia

Kohteen Ivalo Parhaimmat Pakettimatkat

Ivalo lento + hotelli economyluokan lennoilla

Helsinki - Ivalo -lennot

Oletko suuntaamassa Etelä-Suomen sykkeestä Lapin rauhaan? Kauttamme löydät suorat lennot Helsingistä Ivaloon, Suomen pohjoisimmalle reittilentokentälle. Puolessatoista tunnissa pääset siirtymään hektisestä Helsingistä keskelle erämään hiljaisuutta.

Lähtö Helsingistä

Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee noin 18 kilometriä Helsingin keskustasta pohjoiseen. Lentoasema on saanut paljon kiitosta viihtyisyydestään ja monipuolisista palveluistaan, joihin kannattaakin tutustua, kun odotat Ivalon lentosi lähtöä.

Paikalle pääset helposti lentokenttäbussilla tai paikallisliikenteen linjalla 615. Matka-aika on noin 40 minuuttia, ja matkalla näet kauniita Helsingin ja Vantaan kaupunginosia. Kiireisemmät voivat ottaa taksin, jolloin matka kestää noin 30 minuuttia. Hinta tosin pomppaa tällöin moninkertaiseksi. Jos haluat saapua paikalle omalla autolla, sinulla on paljon vaihtoehtoja parkkipaikankin suhteen. Ulkoparkissa saat viikon parkkiaikaa 39€:lla ja parkkihalleissa sama aika kustantaa 57€-65€.

Perillä Ivalossa

Ivalon lentokenttä sijaitsee 11 kilometrin päässä Ivalon taajamakeskuksesta ja 25 kilometriä Saariselän matkailukeskuksesta. Linja-autolla pääsee kentältä suoraan Saariselälle alle 10€:n hintaan. Takseja on odottamassa kentällä lentojen saapumisaikaan, mutta jos haluat olla varma, että saat taksin, kannattaa se tilata etukäteen. Lapin välimatkojen takia vuokra-auto on kuitenkin paras kulkuneuvo, ja lentokentällä toimii neljä autonvuokrausyritystä. Voit vuokrata auton kentältä tai jo etukäteen kauttamme lentojen varauksen yhteydessä.

Ivalo kuuluu Inarin kuntaan, ja Inarijärven rannalla sijaitsevaan kuntakeskukseen on kentältä reilun puolen tunnin ajomatka. Suomen pohjoisin kunta Utsjoki on myös vain parin tunnin ajomatkan päässä, joten mikset tekisi samalla kierrosta Suomen pohjoisimmissa sopukoissa. Lapin tunturierämaat, luonnonpuistot ja kansallispuistot jättävät varmasti jälkensä sydämeesi mihin vuodenaikaan tahansa, mutta syksyn ruska on näky, mikä jokaisen suomalaisen täytyisi kokea ainakin kerran elämässään.

Älä siis enää mieti, vaan varaa lentosi Helsingin hulinasta Ivalon ja Lapin ihmeisiin heti! Tulet kokemaan unohtumattoman matkan!

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HEL Saapuu: IVL su
23.2
ma
24.2
ti
25.2
ke
26.2
to
27.2
pe
28.2
la
29.2
Välilaskut
AY 601 06:50 am 08:30 am Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 603 11:35 am 01:15 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 605 04:40 pm 06:20 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
D8 150 06:00 pm 07:40 pm Tarkista hinta - - - - - - 0 välilasku(a)
AY 609 08:20 pm 10:00 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
D8 152 05:40 pm 07:20 pm - - - - Tarkista hinta - - 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Ivalo

Näytä kaikki 56 majoitusliikettä kohteessa Ivalo
106 €
Hotel Kultahippu

Hotel Kultahippu

3.0 kautta 5.0 Petsamontie 1, Ivalo, Inari
Hotel Kultahippu on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Taidenäyttelytila Kuulas. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 72 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
292 €
Aurora Village Ivalo

Aurora Village Ivalo

3.0 kautta 5.0 Posovuopaja, Inari
Aurora Village Ivalo on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ivalojoen ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 26 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja espressokoneet.
112 €
Hotelli Ivalo

Hotelli Ivalo

3.5 kautta 5.0 Ivalontie 34, Inari
Hotelli Ivalo on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Taidenäyttelytila Kuulas. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 1982 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 94 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjalliset sängyt.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.