Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Ivalo alkaen 37 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Ivalo

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Ivalo olivat annetulla aikavälillä 37 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 74 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

su 26.12.
HEL
Helsinki
IVL
Ivalo
37 €
Norwegian Air Shuttle
su 26.12. - pe 31.12.
HEL
Helsinki
IVL
Ivalo
74 €
Norwegian Air Shuttle
ti 5.10.
HEL
Helsinki
IVL
Ivalo
77 €
Finnair
su 25.7.
HEL
Helsinki
IVL
Ivalo
88 €
Finnair
su 26.12. - to 30.12.
HEL
Helsinki
IVL
Ivalo
94 €
Norwegian Air Shuttle
ke 21.7.
HEL
Helsinki
IVL
Ivalo
99 €
Finnair
su 26.12. - su 2.1.
HEL
Helsinki
IVL
Ivalo
104 €
Norwegian Air Shuttle
su 25.7.
HEL
Helsinki
IVL
Ivalo
105 €
Finnair
pe 24.12. - pe 31.12.
HEL
Helsinki
IVL
Ivalo
114 €
Norwegian Air Shuttle
to 22.7.
HEL
Helsinki
IVL
Ivalo
116 €
Finnair
pe 30.7.
HEL
Helsinki
IVL
Ivalo
127 €
Finnair
pe 24.12. - to 30.12.
HEL
Helsinki
IVL
Ivalo
133 €
Norwegian Air Shuttle
pe 24.12. - su 2.1.
HEL
Helsinki
IVL
Ivalo
143 €
Norwegian Air Shuttle
su 5.9. - pe 10.9.
HEL
Helsinki
IVL
Ivalo
153 €
Finnair

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Ivalo?

✔️ Lennot kohteeseen Ivalo maksavat yleensä 74 €–153 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Ivalo, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 37 €. Halpaa lentoa kohteeseen Ivalo etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että joulukuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Ivalo?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Ivalo on joulukuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Ivalo?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Ivalo helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Ivalo saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Ivalo?

✔️ Voit muuttaa kohteen Ivalo lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Ivalo?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Ivalo helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Ivalo lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Ivalo, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Norwegian Air Shuttle, Finnair. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Ivalo (IVL) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Ivalo (IVL), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Ivalo Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi IVL
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Norwegian Air Shuttle, Finnair
Halvin lento 74 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Ivalo?

Norwegian Air Shuttle, Finnair

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy Chevrolet Spark

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
Chevrolet Spark
Compact Ford Focus

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
Ford Focus
Midsize Toyota Corolla

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
Toyota Corolla
SUV Jeep Compass

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.