Halvat lennot Ivalo

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Ivalo

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Ivalo olivat annetulla aikavälillä 121 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 242 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Ivalo vuodelle 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Ivalo?

✔️ Lennot kohteeseen Ivalo maksavat yleensä 242 €–297 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Ivalo, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 121 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Ivalo?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Ivalo yhdensuuntaiselle matkalle on tammikuussa ja menopaluulennolle marraskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Ivalo?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Ivalo helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Ivalo saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Ivalo?

✔️ Voit muuttaa kohteen Ivalo lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Ivalo?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Ivalo helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Ivalo lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Ivalo sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Finnair. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Ivalo (IVL) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Ivalo (IVL), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Halvat lennot Ivaloon

Lento Ivaloon on eteläsuomalaiselle kätevin tapa matkustaa nauttimaan Koillis-Lapin taiasta mihin vuodenaikaan tahansa. Ivalo on Inarin kunnan hallinnollinen keskus ja suurin taajama, jota Lapin vertaansa vailla oleva luonto, tunturit ja erämaat ympäröivät jokaisesta ilmansuunnasta. Inari on pinta-alaltaan Suomen suurin kunta, jossa on alle seitsemäntuhatta asukasta, mikä tarkoittaa sitä, että koskemattomasta luonnosta voi nauttia rauhassa. Lisäksi Inari on Suomen ainoa virallisesti nelikielinen kunta: siellä puhutaan suomea, inarinsaamea, pohjoissaamea ja koltansaamea. Ivaloon lennetään suoria lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta, jonne puolestaan on useita lentoyhteyksiä muualta Suomesta. Ivalo on Inarin kunnan palveluiden keskus ja erinomainen paikka aloittaa loma Lapissa.

Ivalon lentoasema

Ivalon lentoasema on Suomen pohjoisin lentoasema, ja pienestä koostaan huolimatta se on yksi maan vilkkaimmista, sillä se on Inarin–Saariselän matkailualueen lentokenttä. Talvella ja erityisesti joulusesongin aikaan Ivalon lentoasemalle saapuu useita kansainvälisiä lentoja, jotka tuovat paikalle lumiseen ihmemaahan tutustumaan tulevia turisteja. Ivalon lentoasema on remontoitu vuonna 2015, ja sen kattaviin palveluihin kuuluvat muiden muassa matkamuistomyymälä, ilmainen langaton verkkoyhteys ja kokoushuone. Ivalon lentoasema aukeaa aina kaksi tuntia ennen koneen lähtöä. Kun lento Ivaloon on laskeutunut, voit jatkaa matkaa lentoasemalta eteenpäin lähiympäristön matkakohteisiin lentokenttäbussilla. Ivalon lentoasemalla toimii lisäksi useita autovuokraamoja, joista voit vuokrata auton Lapin loman ajaksi. Lentoasemalla on valvottu pysäköintialue ja lataustolppapaikkoja sähköautoille.

Ivalon nähtävyydet

Ivalon lentoasemalta on hyvät kulkuyhteydet kaikkialle Inarin kuntaan ja sen tärkeimpiin matkailukohteisiin. Ivalon taajaman halki kulkee Inarinjärveen laskeva Ivalojoki, joka tunnetaan erityisesti kullanhuuhtojien keskuudessa. Ivalon kylän läheltä löytyy suomalaista muotoilua esittelevä Design House Idoli, ja Ivalon moderni luterilainen kirkko on myös tutustumisen arvoinen nähtävyys.

Ivalon lentoasemalta on noin 50 kilometrin matka Inarin kylään, joka on alueen saamelaiskulttuurin keskus. Inarissa sijaitsevat esimerkiksi saamelaismuseo ja luontokeskus Siida sekä saamelaiskulttuurikeskus Sajos, jossa järjestetään tammikuussa alkuperäiskansojen Skábmagovat-elokuvafestivaali ja elokuussa alkuperäiskansojen musiikkitapahtuma Ijahis Idja. Inarin kylällä sijaitsee lisäksi Inarin saamelaiskirkko.

Saariselkä on Suomen pohjoisin ulkoilukeskus, joka sijaitsee Urho Kekkosen kansallispuiston kainalossa. Saariselällä riittää tekemistä ympäri vuoden. Talvisin Saariselältä löytyy rinteitä kaikentasoisille laskettelijoille, ja alue on tunnettu murtomaahiihtäjien paratiisina, sillä huollettuja latukilometrejä kertyy yhteensä yli kolmesataa. Saariselällä on monipuolisia vaellus- ja maastopyöräilyreittejä, joiden varsilla on useita autiotupia. Kesäisin Urho Kekkosen kansallispuiston merkityillä reiteillä voi käydä nopeasti parin tunnin vaelluksella tai halutessaan patikoida useamman päivän. Lisäksi alueella on tarjolla monenlaisia ohjattuja aktiviteetteja huskysafareista ja ratsastusretkistä revontulien metsästämiseen ja porotilavierailuihin.

Lähellä Norjan rajaa ja Jäämerta sijaitsee Sevettijärvi, joka on kolttasaamelaisten asuttama kylä. Sevettijärvi on hyvä paikka tutustua kolttasaamelaisten kulttuuriin ja perinteisiin, jotka ovat vahvasti ortodoksisuuden värittämiä. Sevettijärveltä on lyhyt matka Näätämön kylään, jonka tuntumassa sijaitseva Näätämöjoki tunnetaan Jäämeren lohesta.

Ivalon ravintolat

Lapin lomalla tulee varmasti nälkä kaikesta ulkoilusta ja urheilusta. Inarin kunta elää turismista, ja siksi sen ravintolatarjonta päihittää monet eteläisemmät kaupungit. Kaunispää-tunturin laella sijaitsevan Star Arctic Hotelin Kaunis-ravintolasta avautuvat taianomaiset näkymät ympäröivään tunturiluontoon, ja ravintola käyttää annoksiin paikallisia ja kotimaisia aineksia. Kun haluat jotain aivan erityistä, Ivalon Design House tarjoaa matkailijoille ennakkovarauksesta yksityisen fine dining -elämyksen arktisilla mauilla. Jos taas nälkä yllättää tai kahvihammasta alkaa kolottaa kesken saamelaiskulttuuriin tutustumisen, suuntaa kulttuurikeskus Sajoksen kahvila Čaijuun, joka tunnetaan kanelipullistaan ja paikan päällä jauhetusta tuoreesta kahvista. Čaijun erikoisuutena ovat luomutuotteet, ja sieltä voi ostaa mukaan esimerkiksi kuusenkerkkäjauhetta, pakuria, raakasuklaata ja yrttiteetä.

Ivalo Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi
IVL
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
Finnair
Halvin lento
242 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento
Kohdelentokenttä
Ivalo
Menopaluumatkan hinta
226 €

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Ivalo?

Finnair

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.