Ivalo matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Parhaat matkapaketit kohteeseen Ivalo:

Holiday Club Saariselkä Apartments
Kuukkeli Apartments Suite
Kuukkeli Apartments Urupaa and Saarisatu
Kuukkeli Apartments Teerenpesue F 46
Kuukkeli Apartments Tokka

Ivalo Lomapaketit 6-7:ksi Yöksi

Holiday Club Saariselkä Apartments
Kuukkeli Apartments Suite
Kuukkeli Apartments Urupaa and Saarisatu
Kuukkeli Apartments Teerenpesue F 46
Kuukkeli Apartments Tokka

Ivalo – Lennot ja hotelli

Lomailu on ennen kaikkea uusien kokemusten etsimistä. Jos Ivalo ja sen lukuisat nähtävyydet ovat haaveittesi täyttymys, ebookers on valmiina tarjoamaan asiantuntija-apua mahtavien tarjousten metsästämisessä. Ebookers auttaa tekemään lomastasi unohtumattoman.

Taskuusi jää enemmän käyttörahaa, jos hankit lentoliput ja majoituksen palvelustamme kerralla. Saat alennusta jopa 7.6%!

Jos varaat lomasi meiltä, edessäsi on rajattomasti seikkailuja. Kansainvälisessä verkostossamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500000 majoituspaikkaa. Jos haaveittesi lomakohde on olemassa, meidän avullamme pääset sinne varmasti.

Muistathan, että jos satut huomaamaan edullisemman tarjouksen jossakin muualla 48 tunnin kuluessa ebookers-pakettivarauksestasi, me palautamme hintojen välisen erotuksen tilillesi. Mitä siis vielä mietit?

Maailman joka kolkassa on paikkoja, jotka odottavat löytäjäänsä. Kaipaatko suurkaupungin sammumatonta sykettä vai suojaisia rantoja? Kaipasitpa mitä tahansa, viimeinkin on koittanut aika ottaa matkalaukku esiin ja lähteä liikenteeseen! Varausehtoja sovelletaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Ivalo

Miten löytää kohteen Ivalo matkat vuodelle 2023?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Ivalo. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Ivalo lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Ivalo pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Ivalo?

Juuri nyt kohteeseen Ivalo saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Ivalo itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Ivalo ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Ivalo?

Kohteen Ivalo suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Ivalo halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Ivalo

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Ivalo
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Ivalo

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 2019-04-01 - 2020-03-31 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.