Lennot Kittilä - Helsinki alkaen 181 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat lennot Kittilä – Helsinki

Halvimmat 7 päivän aikana löydetyt hinnat määritetylle ajanjaksolle kohteeseen Helsinki ovat meno-paluulennoille 181 € ja yhdensuuntaisille lennoille 104 €. Sivustomme avulla löydät lisäksi kohteen Helsinki lentotarjoukset vuodelle 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Reitin Kittilä – Helsinki lentotiedot
Lähtölentokentän IATA-koodi
KTT
Kohdelentokentän IATA-koodi
HEL
Lentovaihtoehtoja
1
Menopaluumatkan hinta
180 €
Lennon keskimääräinen kesto
1 tunti 20 minuuttia

Parhaat päivät lentää reitillä ENF – HEL

Helsinki lentotiedot

Lähtöpaikka
Kittilä
Lähtölenuitktän IATA-koodi
ENF
Matkustaminen kohteeseen
Helsinki
Kohdelenuitktän IATA-koodi
HEL
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
Finnair
Etäisyys
Suoran lennon kesto
Lentohinta
181 €

Usein kysytyt kysymykset

Voinko lentää tällä hetkellä kohteesta Kittilä kohteeseen Helsinki?
Saat lisätietoja tämänhetkisistä matkustusrajoituksista ja terveysneuvoista tutustumalla COVID-19-matkustusneuvontasivuumme. Kaikki viimeisimmät kohteiden Kittilä ja Helsinki välisiin lentoihin liittyvät tiedot lisätään tälle sivulle.
Onko kohteiden Kittilä ja Helsinki välillä suoria lentoja?
Kaipaatko lomalle? Vai haluatko lähteä romanttiselle viikonloppulomalle? Mistä tahansa syystä Helsinki onkin matkakohteesi, Finnair operoi suoria lentoja kohteiden Kittilä (KTT) ja Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) välillä.
Voinko peruuttaa lentovaraukseni kohteeseen Helsinki COVID-19:n takia?
Koska olet ebookersin asiakas, sinulla voi olla mahdollisuus peruuttaa matkasi kohteeseen Helsinki ilman lisämaksua ja saada hyvityskuponki, jonka voit käyttää toiseen lentoon. Näet tilisi tiedoista, sisältyykö varaukseesi tämä vaihtoehto. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, suuntaa asiakaspalveluportaaliimme.
Kuinka kauan suora lento kohteiden Kittilä ja Helsinki välillä kestää?
Kohteiden Kittilä ja Helsinki välillä on saatavilla suoria lentoja, ja niiden keskimääräinen lentoaika on 1 tunti ja 22 minuuttia. Tähän 820 km pituiseen matkaan voi kuitenkin mennä myös korkeintaan 1 tunti ja 20 minuuttia erilaisista seikoista, kuten tuulen suunnasta ja säästä, johtuen.
Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Kittilä ja Helsinki välisille lennoille?
Oletko matkalla kohteiden Kittilä ja Helsinki välillä etkä tiedä miltä kentältä lentosi lähtee tai mille se saapuu? Lähtökenttäsi tulee mitä todennäköisemmin olemaan Kittilä (KTT) ja saapumiskenttäsi Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa).
Kuinka monta lentoa kohteiden Kittilä ja Helsinki välillä on?
Oletko jo valinnut päivät tulevalle lomallesi kohteeseen Helsinki? Oletko jo löytänyt yöpymispaikan? Nyt sinun tarvitsee enää vain varata lentoliput. Vuosittain kohteiden Kittilä ja Helsinki välillä lennetään suurin piirtein 104 lentoa.

Helsinki – vuokra-autotarjoukset

Varatuimmat hotellit Helsinki

Marski by Scandic

Marski by Scandic

4 out of 5
Mannerheimintie 10, Helsinki, 00100
Yövy tässä 4 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Helsinki. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, aamiaisesta ja huonepalvelusta. Asiakkaamme ...
8,8/10 Excellent! (1 007 arvostelua)
"Majoitus paikka oli erittäin viihtyisä ja aamupala hyvä ja kattava. Henkilökunta oli erittäin mukavia"

Arvosteltu 29.5.2023

Marski by Scandic
VALO Hotel & Work Helsinki

VALO Hotel & Work Helsinki

4 out of 5
Mannerheimintie 109, Helsinki, 01510
Yövy tässä 4 tähden ekologisessa / kestävän kehityksen mukaisessa hotellissa kohteessa Helsinki. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja ...
8,8/10 Excellent! (992 arvostelua)
"Asiakaspalvelun tavoittaminen oli hankalaa. Yritin soittaa ennen saapumistamme arkipäivänä klo 17-18 useaan otteeseen, eikä kukaan vastannut. S-postiin vastattiin seuraavana vuorokautena. Siisteydessä olisi ollut parantamisen varaa. Silmiin pisti ainakin ovenpielessä olevat rasvajäljet, pöydässä ..."

Arvosteltu 29.5.2023

VALO Hotel & Work Helsinki
Scandic Grand Central Helsinki

Scandic Grand Central Helsinki

4 out of 5
Vilhonkatu 13, Helsinki, 100
Yövy tässä 4 tähden ekologisessa / kestävän kehityksen mukaisessa hotellissa kohteessa Helsinki. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja ...
9,2/10 Wonderful! (643 arvostelua)
Pariskuntayö
"Oli loistava majoituspaikka. Palvelu pelasi, aamupala täydellinen, mukavat huoneet, ihana sisäpiha."

Arvosteltu 28.5.2023

Scandic Grand Central Helsinki

Kirjaudu sisään ja säästä keskimäärin 15 % tuhansista hotelleista

Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel Helsinki

4 out of 5
Tyynenmerenkatu 2, Helsinki, Uusimaa, 220
Yövy tässä 4 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Helsinki. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja 3 baarista/loungesta. ...
8,6/10 Excellent! (1 044 arvostelua)
Parannettavaa
"Alassa oli pettymys, kylmä vesi ja tuulinen ja kylmä paikka muutenkin. Pukuhuoneessa eivät vaatekaapien lukot toimineet, joten kalliimmat tavarat oli pakko viedä uudestaan huoneeseen. Aamusauna alkoi liian myöhään laivojen lähtöaika huomioden."

Arvosteltu 27.5.2023

Clarion Hotel Helsinki
Hilton Helsinki Airport

Hilton Helsinki Airport

4 out of 5
Lentaejaenkuja 1, Vantaa, 01530
Yövy tässä 4 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Vantaa. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, aamiaisesta ja ympärivuorokautisesta huonepalvelusta. ...
9/10 Wonderful! (1 042 arvostelua)
"Hyvä sijainti Siisti, hiljainen huone Hyvä sängyt"

Arvosteltu 2.5.2023

Hilton Helsinki Airport
Scandic Helsinki Hub

Scandic Helsinki Hub

4 out of 5
Annankatu 18, Helsinki, 120
Yövy tässä 4 tähden hotellissa kohteessa Helsinki. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja saunasta. Lähellä sijaitsee Helsingin vanha kirkko ...
9,2/10 Wonderful! (199 arvostelua)
Great stay!
"We were very happy with our choice of hotel. The location is great, close to everything and next to a lovely little park. Our standard room was nice and spacious. The hotel is calm and quiet and we slept great. Breakfast had good options for vegetarians and vegans. We also had dinner at the hotel ..."

Arvosteltu 25.5.2023

Scandic Helsinki Hub
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Helsinki
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Kampanjaehdot

Hinnat ovat alkaen hintoja ja voimassa toistaiseksi. Matkustusajoissa ja saatavuudessa voi olla poikkeuksia. Alkaen hinnat saatavuuden mukaan. Hinnat sisältävät verot, matkustajamaksun sekä online varausmaksun.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.