Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Amsterdam Berliini

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Amsterdam - Berliini

Lähtölentokentän IATA-koodi AMS
Kohdelentokentän IATA-koodi TXL
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 273 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 16 minuuttia

Lennot Amsterdam–Berliini

Oletko suuntaamassa kohteeseen Berliini? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Amsterdam–Berliini löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Berliini on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala. Tällä hetkellä reitin aikaisimmat lennot lähtevät paikallista aikaa kello 08.05 CET ja myöhäisimmät 20.40 CET.

Lennot Amsterdam–Berliini – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Amsterdam–Berliini etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Amsterdam kohteeseen Berliini saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Amsterdam–Berliini ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin! Jos taas haluat ottaa äkkilähdön, seuraava lento reitille lähtee 29.10.

Miksi varata lento kohteeseen Berliini?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Berliini, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Suora lento taittuu noin1 tunnissa. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Berliini nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Amsterdam–Berliini

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lentoja reitillä tehdään päivittäin 32. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Amsterdam–Berliini maksaa tällä hetkellä vain 274 €, kallein puolestaan 432 €. Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan 97 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Voit jo nyt tehdä varauksen esimerkiksi lennolle, joka lähtee vasta 29.10. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Amsterdam – Berliini

Onko kohteiden Amsterdam ja Berliini välillä suoria lentoja?

Sinulla on pari vaihtoehtoa reitille Amsterdam (AMS-Schiphol) – Berliini (TXL-Tegel). Ensimmäinen vaihtoehto on Amsterdam (AMS-Schiphol) – Berliini (TXL-Tegel). Tätä reittiä operoi noin 2 lentoyhtiötä, joihin kuuluu KLM. Toinen saatavilla oleva vaihtoehto on Amsterdam (AMS-Schiphol) – Berliini (SXF-Schönefeld), jota operoi muun muassa easyJet.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Amsterdam ja Berliini välillä kestää?

Kohteiden Amsterdam ja Berliini välinen matka on 580 km ja lentoaika on noin 1 tunti ja 18 minuuttia. Mutta sään salliessa lentoon voi mennä niinkin vähän aikaa kuin 1 tunti ja 10 minuuttia. Jos haluat varata suorat lennot, Lufthansa ja United Airlines tarjoavat usein loistavia vaihtoehtoja.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Amsterdam ja Berliini välisille lennoille?

Jos haluat löytää itsellesi sopivimmat lennot reitille Amsterdam – Berliini, tässä ovat suosituimmat reitit:

  • Amsterdam (AMS-Schiphol) – Berliini (TXL-Tegel): 100 lentoa viikossa
  • Amsterdam (AMS-Schiphol) – Berliini (SXF-Schönefeld): 44 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Amsterdam ja Berliini välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Reitti kohteiden Amsterdam ja Berliini välillä on tiuhaan liikennöity, joten löydät taatusti monia lentoja, joista voit tehdä valintasi. Jos et ole varma, minkä yhtiön lento sinun kannattaisi varata, nämä ovat kuusi yleisintä lentoyhtiötä:

  • Lufthansa, 307 lentoa kuussa
  • United Airlines, 199 lentoa kuussa
  • Air Canada, 182 lentoa kuussa
  • KLM, 152 lentoa kuussa
  • ANA, 121 lentoa kuussa
  • EasyJet, 102 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Amsterdam ja Berliini välillä on?

Viime hetken lomat voivat piristää arkea. 14 jokapäiväistä lentoa välillä Amsterdam – Berliini takaavat, että voit valita suunnitelmiisi täydellisesti sopivan lentoajan.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: AMS Saapuu: BER pe
23.10
la
24.10
su
25.10
ma
26.10
ti
27.10
ke
28.10
to
29.10
Välilaskut
U2 4568 04:50 pm 06:15 pm - - Tarkista hinta Tarkista hinta - - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
U2 4562 09:10 am 10:35 am - - - Tarkista hinta - - - 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Berliini

Näytä kaikki 1 826 majoitusliikettä kohteessa Berliini
42 €
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

4.0 kautta 5.0 Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Friedrichstraße. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 134 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
43 €
Select Hotel Berlin The Wall

Select Hotel Berlin The Wall

4.0 kautta 5.0 Zimmerstrasse 88, Berliini, BE
Select Hotel Berlin The Wall on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Friedrichstraße. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 170 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
43 €
MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

3.5 kautta 5.0 Turmstrasse 25-26, Berliini
MEININGER Hotel Berlin Tiergarten on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Valtiopäivätalo (Reichstag) on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja baarin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 238 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.