Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Ateena - Rooma

Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 7 minuuttia

Lennot Ateena–Rooma

Oletko suuntaamassa kohteeseen Rooma? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Ateena–Rooma löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Rooma on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Ateena–Rooma – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Ateena–Rooma etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Ateena kohteeseen Rooma saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Ateena–Rooma ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Rooma?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Rooma, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Rooma nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Ateena–Rooma

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Ateena–Rooma maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Ateena - Rooma Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Ateena – Rooma?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Ateena -- Rooma on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Rooma. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Ateena -- Rooma on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Ateena – Rooma on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Ateena -- Rooma on tarjolla 74 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Ateena – Rooma?

  reitillä Ateena -- Rooma liikennöi 7 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Ateena – Rooma -lennoille?

  Löysimme alueelta Ateena vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Rooma: Eleftherios Venizelos (ATH). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Fiumicino Leonardo da Vinci Intl. (FCO), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Rooma voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Fiumicino Leonardo da Vinci Intl. (FCO)\n* Ciampino (CIA)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Rooma.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Ateena – Rooma?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Ateena -- Rooma hintaan ! Reitillä Ateena -- Rooma 7 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Ateena liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Ateena (ATH) -- Rooma (FCO)\n * Aegean Airlines\n * Alitalia\n * Hainan Airlines\n\n\n\n* Lennot reitillä Ateena (ATH) -- Rooma (CIA)\n * Ryanair\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Ateena – Rooma useimmin?

  * Ateena (ATH) -- Rooma (FCO)\n * Aegean Airlines -- 28 viikoittaista lentoa reitillä ATH -- FCO\n \n\n * Alitalia -- 20 viikoittaista lentoa reitillä ATH -- FCO\n \n\n * Hainan Airlines -- 10 viikoittaista lentoa reitillä ATH -- FCO\n\n\n\n* Ateena (ATH) -- Rooma (CIA)\n * Ryanair -- 7 viikoittaista lentoa reitillä ATH -- CIA\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Ateena lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Rooma joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Aegean Airlines, liikennöivät viikoittain 28 lentoa reitillä Ateena -- Rooma. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Ateena (ATH) liikennöidään viikoittain 67 lentoa kohteeseen Rooma (FCO).\n* Lentoasemalta Ateena (ATH) liikennöidään viikoittain 7 lentoa kohteeseen Rooma (CIA).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Ateena – Rooma?

  Suora lento reitillä Ateena -- Rooma kestää yleensä noin 1 tunti, 55 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 1 063,55 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 2 tuntia, 10 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 2 tuntia, 5 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Ateena – Rooma?

  * Lento reitillä Ateena (ATH) -- Rooma (FCO)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 05.55\n * Aikaisin saapumisaika: 07.00\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 19.10\n * Myöhäisin saapumisaika: 20.15\n\n\n\n* Lento reitillä Ateena (ATH) -- Rooma (CIA)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 08.10\n * Aikaisin saapumisaika: 09.05\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 20.05\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.05\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Ateena – Rooma liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Ateena -- Rooma liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-------------------------|-----------------|\n| Aegean Airlines | Airbus A319-321 |\n| Alitalia | Airbus A319-321 |\n| Hainan Airlines | Airbus A319-321 |\n| Jat Airways | Airbus A319-321 |\n| China Southern Airlines | Airbus A319-321 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Ateena – Rooma?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Rooma

Näytä kaikki 11 721 majoitusliikettä kohteessa Rooma
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rooma, RM
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (68 arvostelua)

  Rooman oopperatalo, Nazionale-katu ja Via XX Settembre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Via Veneto ja Basilica di Santa ...

  Hotel Quirinale90 €

  Hotel Quirinale90 €
  iQ Hotel Roma

  iQ Hotel Roma

  Via Firenze, 8, Rooma, RM
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,6/5 (142 arvostelua)

   Rooman oopperatalo ja Nazionale-katu sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Via XX Settembre ja Piazza della Repubblica ovat myös 5 minuutin ...

   iQ Hotel Roma86 €

   iQ Hotel Roma86 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.