Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Salzburg

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Salzburg

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi SZG
Lennon hinta 188 €

Halvat lennot Helsingistä Salzburgiin

Alppien keskellä lähellä Saksan rajaa sijaitseva Salzburg on muutakin kuin Mozartin synnyinkaupunki. Kauniit vuoristomaisemat, idyllinen vanhakaupunki, tasokkaat ravintolat – siinä vasta alkua pitkästä listasta syitä, joiden vuoksi kannattaa varata lennot Helsingistä Salzburgiin.

Helsinki–Salzburg-lennot

Suorat lennot Helsingistä Salzburgiin on tarjolla Norwegianilla. Lentoaika on vain noin 2,5 tuntia, ja lippujen hinnat edulliset. Lentoja ei kuitenkaan ole kaikkina vuodenaikoina myynnissä. Silloin voit varata välilaskulliset lennot esimerkiksi Lufthansalla, Air Berlinillä tai Finnairilla. Välilaskupaikkana voi olla vaikkapa München, Berliini tai Düsseldorf. Matka-aika on silloin noin 4–7 tuntia. Salzburgiin kannattaa matkustaa etenkin keväällä, joka tulee aikaisemmin kuin Suomessa. Leudomman ilmaston ansiosta myös syksy ja kesä ovat erinomaista matkustusaikaa Salzburgiin. Ja toki Salzburg on myös erinomainen talvikohde. Matkailun kannalta suosittua aikaa ovat toisaalta talven hiihtolomaviikot, toisaalta kesällä järjestettävät Salzburgin musiikkijuhlat. Jos kaipaat rauhallisempaa menoa, varaa matkasi muuhun ajankohtaan.

Salzburgiin Helsinki-Vantaalta

Matkalle Salzburgiin lähdet kätevästi Helsinki-Vantaan lentoasemalta, jossa on erinomaiset palvelut matkailijoille. Pitkiä jonoja tai kävelymatkoja portilta toiselle ei yleensä ole. Helsingin keskustasta pääset kentälle nopeasti joko bussilla, uudella paikallisjunalla tai Finnair City Busilla. Omalla autolla saapuva voi jättää autonsa jollekin lentoaseman pysäköintialueista. Muualta Suomesta voit myös lentää kotimaanlennolla Helsinkiin ja tarvittaessa yöpyä jossakin lähellä sijaitsevista lentokenttähotelleista.

Perillä Salzburgissa

Salzburgin W.A. Mozart -lentoasema (SZG) sijaitsee noin neljän kilometrin päässä Salzburgin keskustasta. Kentältä on tiheä, 10–20 minuutin välein liikennöivä bussiyhteys Salzburgin keskustaan ja päärautatieasemalle. Paras yhteys on linja 2, jolla matka kestää 20 minuuttia. Linja 27 ajaa kentältä Wals/Viehhausenin kautta Salzburgin keskustaan; matka-aika on 40 minuuttia. Linja 10 liikennöi arkipäivisin ja lauantaisin 10 minuutin välein kentältä Salzburgin keskustan kautta Salzburg-Samiin. Matka-aika keskustaan on 15 minuuttia. Bussilippuja voi ostaa lentoaseman Newscorner-lehtikioskista, pysäkin lippuautomaatista tai kuljettajalta. Taksin saa terminaalin edustalta, ja matka Salzburgin keskustaan kestää noin 15–20 minuuttia. Autonvuokraustiskit sijaitsevat lentoaseman parkkihallin pohjakerroksessa, jonne vie terminaalista katettu käytävä. Perillä Salzburgissa liikkuminen hoituu paikasta toiseen kävellen tai bussilla. Kaupungissa on paljon pyörävuokraamoita ja erinomaiset pyörätiet, joten pyöräilyä paikasta toiseen kannattaa harkita. Vanhakaupunki on kokonaan suljettu liikenteeltä. Tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat lähellä toisiaan. Aikaero Suomen ja Salzburgin välillä on -1 tunti.

Majoitus Salzburgissa

Salzburgin hotellitarjonta on kaupungin kokoon nähden laaja. Tarjolla on kaikkea luksustasoisesta majoituksesta edullisempiin majataloihin. Eniten on tarjolla keskitasoisia, pienehköjä hotelleja. Lyhyiden välimatkojen ansiosta majoitus voi olla muuallakin kuin aivan ydinkeskustassa. Etenkin kesällä majoitus on syytä varata hyvissä ajoin etukäteen.

Salzburgin kohokohtia

Salzburgiin tutustuminen kannattaa aloittaa vanhastakaupungista, joka on Unescon maailmanperintökohde. Kiertele rauhassa vanhankaupungin kujia ja tutustu upeisiin kirkkoihin, aukioihin, suihkulähteisiin ja niiden barokkiarkkitehtuuriin. Yksittäinen kohokohta on 1600-luvulla rakennettu Salzburgin katedraali, jossa Mozart on kastettu. Salzburg on idylliä etsivän kulttuurimatkailijan unelmakohde, jossa riittää ihailtavaksi upeaa arkkitehtuuria, taidetta – ja tietenkin musiikkia. Mozartin lisäksi Salzburg on tuttu Sound of Music -musikaalin elokuvaversion kuvauspaikkana, ja elokuvan tapahtumapaikkoja on hauska yrittää tunnistaa kaupungilla kierrellessä. Mozartin synnyinkotimuseo löytyy Getreidegasselta, joka on myös vilkas ostoskatu. Salzburgin musiikkifestivaalit ovat täynnä tarjontaa, mutta konsertteja järjestetään muinakin aikoina konserttitaloissa ja kirkoissa. Vanhassakaupungissa on lisäksi ravintoloita, kahviloita ja kauppoja. Keskiaikainen, valkeana hohtava Hohensalzburgin linna sijaitsee Festungbergin kukkulalla ja toimii nykyisin museona. Ylhäältä on vaikuttavat näkymät alas kaupunkiin. Linnalle pääsee myös hissillä, jos kunto loppuu kesken. Erinomainen päiväretkikohde Salzburgista ovat ympäröivät vuoret, jonne voi tehdä patikka- tai pyöräretken. Etsi nyt halvat lennot Helsingistä Salzburgiin ja lähde viikonlopuksi tai pidemmäksi aikaa kauniisiin vuoristomaisemiin.

Varatuimmat hotellit Salzburg

Näytä kaikki 519 majoitusliikettä kohteessa Salzburg
89 €
NH Salzburg City

NH Salzburg City

4.0 kautta 5.0 Franz-Josef-Str. 26, Salzburg, Salzburg
NH Salzburg City on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Schloss Mirabell. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuntokeskus ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 140 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
56 €
MEININGER Hotel Salzburg City Center

MEININGER Hotel Salzburg City Center

2.0 kautta 5.0 Fuerbergstrasse 18-20, Salzburg, Salzburg
MEININGER Hotel Salzburg City Center on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Schloss Mirabell on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kattoterassin. Tässä 2 tähden hostellissa on 101 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
72 €
H+ Hotel Salzburg

H+ Hotel Salzburg

4.0 kautta 5.0 Südtiroler Platz 13, Salzburg, Salzburg
H+ Hotel Salzburg on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Salzburg Congress -kokouskeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuntoklubi ja kahvila. Tässä 4 tähden hotellissa on 120 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.