Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Salzburg alkaen 117 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Salzburg

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Salzburg olivat annetulla aikavälillä 117 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 209 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

la 29.1.
HEL
Helsinki
SZG
Salzburg
117 €
Air Baltic
ti 20.7.
HEL
Helsinki
SZG
Salzburg
137 €
Turkish Airlines
pe 23.7.
HEL
Helsinki
SZG
Salzburg
142 €
Turkish Airlines
pe 3.12.
HEL
Helsinki
SZG
Salzburg
178 €
Lufthansa
la 24.7.
HEL
Helsinki
SZG
Salzburg
180 €
Lufthansa
pe 27.8.
HEL
Helsinki
SZG
Salzburg
194 €
Lufthansa
pe 3.12.
HEL
Helsinki
SZG
Salzburg
196 €
Lufthansa
la 25.12. - la 8.1.
HEL
Helsinki
SZG
Salzburg
209 €
Air Baltic
ke 1.9. - ke 8.9.
HEL
Helsinki
SZG
Salzburg
219 €
Lufthansa
pe 3.12. - ma 6.12.
HEL
Helsinki
SZG
Salzburg
229 €
Lufthansa
la 29.1. - la 5.2.
HEL
Helsinki
SZG
Salzburg
232 €
Lufthansa
la 18.12. - la 1.1.
HEL
Helsinki
SZG
Salzburg
234 €
Air Baltic
pe 3.12. - ma 6.12.
HEL
Helsinki
SZG
Salzburg
237 €
Lufthansa
ke 1.9. - ke 8.9.
HEL
Helsinki
SZG
Salzburg
239 €
Lufthansa

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Salzburg?

✔️ Lennot kohteeseen Salzburg maksavat yleensä 209 €–239 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Salzburg, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 117 €. Halpaa lentoa kohteeseen Salzburg etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että joulukuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Salzburg?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Salzburg on tammikuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Salzburg?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Salzburg helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Salzburg saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Salzburg?

✔️ Voit muuttaa kohteen Salzburg lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Salzburg?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Salzburg helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Salzburg lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Salzburg, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Air Baltic, Turkish Airlines, Lufthansa. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Salzburg (SZG) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Salzburg (SZG), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Salzburg Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi SZG
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Air Baltic, Turkish Airlines, Lufthansa
Halvin lento 209 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Salzburg?

Air Baltic, Turkish Airlines, Lufthansa

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy Chevrolet Spark

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
Chevrolet Spark
Compact Ford Focus

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
Ford Focus
Midsize Toyota Corolla

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
Toyota Corolla
SUV Jeep Compass

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.