Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Seuraava matkasi kohteeseen Innsbruck ebookersilta

  • Vuoden 2020 pakettitarjoukset eivät ole tällä hetkellä saatavilla, mutta voit selata vuoden 2021 lomapakettitarjouksia. Niistä löydät hotellin ja lennot tai hotellin ja auton sisältäviä paketteja alennettuun hintaan. Varaa täydellinen matkasi yhdestä ja samasta paikasta!
  • Olet onnenpekka! Mahtavia tarjouksia upeista majoitusliikkeistä. Selaa majoitusvaihtoehtoja yllä olevalla hakutoiminnolla.
  • Tarjoamme ilmaisen peruutuksen useimmissa hotelleissa, jos suunnitelmasi muuttuvat*

Lue lisää COVID-19-tietosivulta.

Löydä tähän hetkeen juuri sinulle sopiva matka!

*Joissain hotelleissa peruutus on tehtävä viimeistään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja sivustolla.

Innsbruckin lomamatkat: Matkaopas Innsbruckiin

Länsi-Itävallassa sijaitseva Innsbruckin kaupunki lukeutuu Alppien tärkeimpiin talviurheilukeskuksiin. Pienistä alppikylistä poiketen se on kuitenkin myös paljon, paljon muuta. Lähiympäristöineen kaupungissa on lähes 250 000 asukasta, ja turisteille se tarjoaa muun muassa kymmenittäin nähtävyyksiä ja museoita sekä kattavan tapahtumatarjonnan. Käytännössä tämä tarkoittaa, että loma Innsbruckissa sujuu taatusti vaikka sukset jäisivät kotiin. Kannattaa myös huomioida kaupungin loistavat junayhteydet: täältä pääset verrattain nopeasti esimerkiksi Müncheniin, Salzburgiin, Wieniin ja Venetsiaan.

Innsbruckin nähtävyydet ja aktiviteetit

Ympäröivän vuoriston lisäksi Innsbruck tarjoaa lomalaiselle nähtävyyksiä ja palveluita joka makuun. Innsbruckin-matkan pakollisiin vierailukohteisiin lukeutuvat ainakin lumoavan kaunis vanhakaupunki, taideaarteita tarjoava Ambrasin linna, Begiselin mäkihyppytorni sekä vuorten taustoittama Maria-Theresien-Straße-buleverdi. Historiasta ja taiteesta kiinnostuneiden matkailijoiden kannattaa tutustua myös kaupungin lukuisiin museoihin. Yhteensä niitä on hieman vajaa tusina; vieraile ainakin huikeassa Hofburgissa.

Innsbruckia kutsutaan joskus ”Alppien pääkaupungiksi”. Määritelmä on osuva, sillä kaupungin ympäristössä on yli 20 laskettelukeskusta ja sadoittain eritasoisia rinteitä. Muutamia niistä voi päästä laskemaan myös kesällä, joskin varmaa se ei ole. Kesäkauden ykköslajeja paikkallisille ja matkustajille ovat vaeltaminen ja maastopyöräily. Ensin mainittua voi suositella etenkin upeita näkymiä ja luontoa arvostaville; maastopyöräily on puolestaan vauhtilaji vailla vertaa. Lisätietoja kaikista Innsbruckin harrastevaihtoehdoista löydät Aktiviteetit-hakukoneellamme.

Kulkuyhteydet Innsbruckiin

Suomesta matka Innsbruckiin taittuu helpoiten suorilla lennoilla. Niitä lennetään joulukuun lopusta maaliskuulle sekä kesä–elokuussa; muina aikoina pääset perille yhdellä välilaskulla esimerkiksi Münchenin kautta. Lentoaika Innsbruckiin on kaksi ja puoli tuntia, välilaskulla pari tuntia enemmän. Innsbruckin matkaa suunnitellessa kannattaa huomioida myös kaupungin monipuoliset junayhteydet. Sekä Saksa että Italia ovat verrattain lähellä, ja molempiin kulkee nopeita junia melkeinpä tunnin välein. Erityismaininnan ansaitsee Innsbruck-Venetsia-junareitti – maisemien puolesta se voi hyvin olla Euroopan upein!

Liikkuminen Innsbruckissa

Innsbruckin vanhaankaupunkiin kannattaa matkan aikana tutustua jalan. Hieman etäämmällä sijaitseville nähtävyyksille pääset puolestaan bussilla tai raitiovaunulla. Jälkimmäisen linjoista erityismaininnan ansaitsee keskustasta Iglsin vuoristokylään liikennöivä raitiovaunu 6 – sen kyydissä pääset suoraan Ambrasin linnalle ja reitin maisemat ovat kerrassaan upeita. Jos haluat tutustua Innsbruckin ympäristöön huolella tai tehdä päiväretken esimerkiksi Italiaan, helpoiten se onnistuu, kun vuokraat käyttöösi auton. Innsbruckin ympäristössä sijaitseville laskettelurinteille kulkemiseen sitä ei kuitenkaan kannata vuokrata. Osalle niistä pääset suoraan kaupungista kulkevalla gondolihissillä; etäisemmille liikennöi esimerkiksi rinnebusseja.

Saa enemmän vähemmällä - matkapaketit Innsbruckiin

Innsbruckin matkojen hintoja päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään kaupunkiloman edullisesti ja helposti. Syötä ebookersin hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan Innsbruckin hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 9.6% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit Innsbruckiin samalla kertaa. Jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

 

Löydä halvat matkat kohteeseen Innsbruck

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Innsbruck. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Innsbruck lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen! 

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Innsbruck?

Juuri nyt kohteeseen Innsbruck saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Innsbruck itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Innsbruck ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Innsbruck matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Innsbruck löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen. Tutustu matkatarjouksiin ja varaa matkasi jo tänään! 

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Innsbruck?

Kohteen Innsbruck suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Innsbruck halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Innsbruck

139 €
ADLERS Hotel

ADLERS Hotel

4.0 kautta 5.0 Bruneckerstraße 1, Innsbruck, Tiroli
ADLERS Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Ostoskeskus Sillpark on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 80 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
84 €
NALA individuellhotel

NALA individuellhotel

4.0 kautta 5.0 Müllerstrasse 15, Innsbruck, Tiroli
NALA individuellhotel on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Maria-Theresien-Strasse. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 57 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
87 €
Austria Trend Hotel Congress Innsbruck

Austria Trend Hotel Congress Innsbruck

4.0 kautta 5.0 Rennweg 12a, Innsbruck, Tiroli
Austria Trend Hotel Congress Innsbruck on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hovipuutarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hiihtokuljetukset ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 106 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
93 €
AC Hotel by Marriott Innsbruck

AC Hotel by Marriott Innsbruck

4.0 kautta 5.0 Salurner Strasse 15, Innsbruck, Tiroli
AC Hotel by Marriott Innsbruck on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kultainen katto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hiihtokuljetukset ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 187 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja jääkaapit.
100 €
Hotel Maximilian Stadthaus Penz

Hotel Maximilian Stadthaus Penz

4.0 kautta 5.0 Marktgraben 7 - 9, Innsbruck, Tiroli
Hotel Maximilian Stadthaus Penz on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kultainen katto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hiihtokuljetukset ja baarin. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 47 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
184 €
Krumers Alpin - Your Mountain Oasis

Krumers Alpin - Your Mountain Oasis

4.5 kautta 5.0 Krinz 32, Seefeld in Tirol, Tiroli
Krumers Alpin - Your Mountain Oasis on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Seefeldin hiihtoalue. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hiihtokuljetukset. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 126 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
101 €
Das Innsbruck

Das Innsbruck

4.0 kautta 5.0 Innrain 3, Innsbruck, Tiroli
Das Innsbruck on saanut loistavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Kultainen katto on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 1975 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 116 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Aparthotel Alpenlodge

Aparthotel Alpenlodge

4.0 kautta 5.0 Weidach 375 a, Leutasch
Aparthotel Alpenlodge on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Erlebnis Alpenbad -vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja kattoterassin. Tässä 4 tähden hotellissa on 22 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
141 €
Alpenlove - Adult SPA Hotel

Alpenlove - Adult SPA Hotel

4.0 kautta 5.0 Dorfplatz 28, Seefeld in Tirol, Tiroli
Alpenlove - Adult SPA Hotel on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Seefeldin hiihtoalue. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä 4 tähden hotellissa on 77 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takat.
378 €
Astoria Resort - Superior

Astoria Resort - Superior

5.0 kautta 5.0 Geigenbühel 185, Seefeld in Tirol, Tiroli
Astoria Resort - Superior on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Seefeldin hiihtoalue. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1950 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 82 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarin.

Halvat meno-paluu lennot Innsbruck

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Innsbruck

Katso kaikki kohteen Innsbruck vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Innsbruck

Katso kaikki 3 aktiviteettia kohteessa Innsbruck

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.