Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Tukholma Bryssel

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Tukholma - Bryssel

Lähtölentokentän IATA-koodi ARN
Kohdelentokentän IATA-koodi BRU
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 105 €
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 12 minuuttia

Lennot Tukholma–Bryssel

Oletko suuntaamassa kohteeseen Bryssel? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Tukholma–Bryssel löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Bryssel on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala. Tällä hetkellä reitin aikaisimmat lennot lähtevät paikallista aikaa kello ja myöhäisimmät .

Lennot Tukholma–Bryssel – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Tukholma–Bryssel etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Tukholma kohteeseen Bryssel saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Tukholma–Bryssel ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin! Jos taas haluat ottaa äkkilähdön, seuraava lento reitille lähtee

Miksi varata lento kohteeseen Bryssel?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Bryssel, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Suora lento taittuu noin tunnissa. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Bryssel nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Tukholma–Bryssel

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lentoja reitillä tehdään päivittäin . Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Tukholma–Bryssel maksaa tällä hetkellä vain 106 €, kallein puolestaan 174 €. Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan 54 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Voit jo nyt tehdä varauksen esimerkiksi lennolle, joka lähtee vasta Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Tukholma – Bryssel

Onko kohteiden Tukholma ja Bryssel välillä suoria lentoja?

Paras asia lennoissa välillä Tukholma – Bryssel on se, että tarjolla on useita eri reittejä. Jos valitset reitin Tukholma (ARN-Arlanda) – Bryssel (BRU-Brussels), voit valita useista eri lentoyhtiöistä, joihin kuuluu SAS. Mutta jos Tukholma (BMA-Bromma) ja Bryssel (BRU-Brussels) sopivat sinulle paremmin, Brussels Airlines saattaa olla parempi vaihtoehto.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Tukholma ja Bryssel välillä kestää?

Kohteiden Tukholma ja Bryssel väliseen matkaan menee mitä todennäköisemmin 2 tuntia ja 5 minuuttia – 2 tuntia ja 12 minuuttia. SAS ja Brussels Airlines ovat kaksi tunnettua yhtiötä, jotka tarjoavat suoria lentoja tällä 1 300 km pituisella reitillä.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tukholma ja Bryssel välisille lennoille?

Koska kohteiden Tukholma ja Bryssel välillä on useita eri reittejä, tässä ovat niistä suosituimmat:

  • Tukholma (ARN-Arlanda) – Bryssel (BRU-Brussels): 56 lentoa viikossa
  • Tukholma (BMA-Bromma) – Bryssel (BRU-Brussels): 15 lentoa viikossa
  • Tukholma (ARN-Arlanda) – Charleroi (CRL-Brussels South Charleroi): 14 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Tukholma ja Bryssel välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Jos aiot lentää kohteiden Tukholma ja Bryssel välillä, ja haluat lentosi aikana nauttia hyvästä asiakaspalvelusta ja mahtavasta viihdetarjonnasta, yksi näistä johtavista yhtiöistä on loistava valinta:

  • SAS, 137 lentoa kuussa
  • Brussels Airlines, 39 lentoa kuussa
  • Wizz Air, 30 lentoa kuussa
  • Ryanair, 15 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Tukholma ja Bryssel välillä on?

8 päivittäistä lentoa välillä Tukholma – Bryssel takaavat, että loman varaaminen kohteeseen Bryssel ei jää vain haaveeksi.

Varatuimmat hotellit Bryssel

Näytä kaikki 1 211 majoitusliikettä kohteessa Bryssel
72 €
NH Collection Brussels Centre

NH Collection Brussels Centre

4.0 kautta 5.0 Boulevard Adolphe Max 7, Bryssel
NH Collection Brussels Centre on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Grand Place. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen kiinteä internetyhteys, ravintola ja kuntoklubi. Tässä vuonna 1936 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 241 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa syvän kylpyammeen ja satelliittikanavat.
38 €
MEININGER Hotels Bruxelles City Center

MEININGER Hotels Bruxelles City Center

3.0 kautta 5.0 Quai du Hainaut 33, Bryssel
MEININGER Hotels Bruxelles City Center on saanut loistavaa palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta MIMA-taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja business centerin. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 170 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
71 €
NH Brussels Grand Place Arenberg

NH Brussels Grand Place Arenberg

4.0 kautta 5.0 15 Rue D Assaut, Bryssel
NH Brussels Grand Place Arenberg on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta La Grand Place. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuntokeskus ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 155 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.