Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat lennot Tukholma – Uumaja

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Reitin Tukholma – Uumaja lentotiedot

Lähtölentokentän IATA-koodi ARN
Kohdelentokentän IATA-koodi UME
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 188 €
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 5 minuuttia

Parhaat päivät lentää reitillä STO – UME

Lentohintakalenteri Kaavio halvimman hinnan löytämiseksi kohteesta Tukholma kohteeseen Uumaja Napsauta tätä painiketta saadaksesi edellisten päivien tiedot Napsauta tätä painiketta saadaksesi seuraavien päivien tiedot 188 € 161 € 134 € 107 € 81 € 54 € 27 € 0 € 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 S M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M T Hinta on 188 € on SAS

Uumaja UME lentotiedot

LähtöpaikkaTukholma
Lähtölentokentän IATA-koodiSTO
Matkustaminen kohteeseenUumaja
Kohdelentokentän IATA-koodiUME
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä2
LentoyhtiötSAS
Etäisyys476 km
Suoran lennon kesto1 5
Lentohinta188 €

Lennot Tukholma (ja lähialueet) – Uumaja

Onko kohteiden Tukholma (ja lähialueet) ja Uumaja välillä suoria lentoja?

Valitettavasti kohteiden Tukholma (ja lähialueet) ja Uumaja välillä ei ole saatavana suoria lentoja tällä hetkellä. Välilaskullisia lentoja on kuitenkin saatavilla, mutta muista varata lippusi ajoissa, jos haluat lähteä matkaan pian.

Voinko peruuttaa lentovaraukseni kohteeseen Uumaja COVID-19:n takia?

Koska olet ebookersin asiakas, sinulla voi olla mahdollisuus peruuttaa matkasi kohteeseen Uumaja ilman lisämaksua ja saada hyvityskuponki, jonka voit käyttää toiseen lentoon. Näet tilisi tiedoista, sisältyykö varaukseesi tämä vaihtoehto. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, suuntaa asiakaspalveluportaaliimme.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Tukholma (ja lähialueet) ja Uumaja välillä kestää?

Tähän lentomatkaan menee noin 1 tunti ja 5 minuuttia riippuen lentokoneen tyypistä, säästä ja mahdollisista viiveistä. Kohteiden Tukholma (ja lähialueet) ja Uumaja välinen etäisyys on 480 km.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tukholma (ja lähialueet) ja Uumaja välisille lennoille?

Haluatko tietää lisää matkastasi kohteiden Tukholma (ja lähialueet) ja Uumaja välillä? Kuten lähtö- ja kohdekenttien nimet? Lähtölentokenttäsi on mitä todennäköisemmin Tukholma (ARN-Arlanda) ja saapumislentokenttäsi Uumaja (UME).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Tukholma (ja lähialueet) ja Uumaja välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Olet säästänyt kovalla työllä ansaitut rahasi tulevaa lomaasi varten, ja nyt on aika ostaa liput. Sinulla on pari vaihtoehtoa lennoille kohteiden Uumaja ja Tukholma (ja lähialueet) välillä. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista on Norwegian Air Shuttle, joka liikennöi 95 lentoa kuukaudessa. Toinen suosittu lentoyhtiö, joka lentää 34 lentoa kohteiden Tukholma (ja lähialueet) ja Uumaja välillä kuukaudessa, on SAS. Vertaile lippuhintoja, varaa itsellesi niistä sopivin ja pakkaa tavarasi!

Kuinka monta lentoa kohteiden Tukholma (ja lähialueet) ja Uumaja välillä on?

Koska kohteiden Tukholma (ja lähialueet) ja Uumaja välillä liikennöidään keskimäärin 9 lentoa joka viikko, voit lähteä lomalle silloin kun se sopii suunnitelmiisi.


Uumaja – vuokra-autotarjoukset


Varatuimmat hotellit Uumaja

Näytä kaikki 31 majoitusliikettä kohteessa Uumaja
Hotell Björken

Hotell Björken

Lasarettsbacken 10, Uumaja
  3.0 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (7 arvostelua)

  Norrlandin yliopistollinen sairaala ja Uumajan yliopisto sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Västerbottenin ...

  Hotell Björken82 €

  Hotell Björken82 €
  Elite Hotel Mimer

  Elite Hotel Mimer

  Kungsgatan 75, Uumaja
   4.0 kautta 5.0
    
    
   3,5/5 (4 arvostelua)

   Uumajan kaupunginkirkko ja Uumajan yliopisto sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Navat ja Utopian ostoskeskus ...

   Elite Hotel Mimer96 €

   Elite Hotel Mimer96 €
   U&Me, BW Signature Collection

   U&Me, BW Signature Collection

   Storgatan 46A, Uumaja
    3.5 kautta 5.0
     
     
    3,8/5 (6 arvostelua)

    Väven-kulttuurikeskus on 0,1 kilometrin ja Uumajan yliopisto on 2,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Utopian ostoskeskus ja Uumajan kaupunginkirkko ovat myös ...

    U&Me, BW Signature Collection78 €

    U&Me, BW Signature Collection78 €
    Comfort Hotel Umea City

    Comfort Hotel Umea City

    Storgatan 47 B, Uumaja
     2.5 kautta 5.0
      
      
     4,8/5 (4 arvostelua)

     Väven-kulttuurikeskus on 0,1 kilometrin ja Uumajan yliopisto on 2,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Utopian ostoskeskus ja Umea People's House (konserttitalo) ...

     Comfort Hotel Umea City68 €

     Comfort Hotel Umea City68 €
     Stora Hotellet, BW Premier Collection

     Stora Hotellet, BW Premier Collection

     Storgatan 46, Uumaja
      4.5 kautta 5.0
       
       
      4,8/5 (9 arvostelua)

      Väven-kulttuurikeskus, Umea People's House (konserttitalo) ja Uumajan kaupunginkirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. ...

      Stora Hotellet, BW Premier Collection97 €

      Stora Hotellet, BW Premier Collection97 €
      Norrland YMCA Hostel

      Norrland YMCA Hostel

      Järnvägsallén 22a, Uumaja, Västerbotten
       1.5 kautta 5.0
        
        

       Navat ja Guitars – the Museum (museo) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Västerbottenin museo ja Norrlandin yliopistollinen sairaala ...

       Norrland YMCA Hostel70 €

       Norrland YMCA Hostel70 €

       ^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

       Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

       Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

       Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.