Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Tukholma - Uumaja

Lähtölentokentän IATA-koodi STO
Kohdelentokentän IATA-koodi UME
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 0 minuuttia

Lennot Tukholma–Uumaja

Oletko suuntaamassa kohteeseen Uumaja? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Tukholma–Uumaja löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Uumaja on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Tukholma–Uumaja – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Tukholma–Uumaja etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Tukholma kohteeseen Uumaja saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Tukholma–Uumaja ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Uumaja?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Uumaja, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Uumaja nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Tukholma–Uumaja

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Tukholma–Uumaja maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Tukholma – Uumaja

Onko kohteiden Tukholma ja Uumaja välillä suoria lentoja?

Kuinka ajattelit matkustaa kohteesta Tukholma (ARN-Arlanda) kohteeseen Uumaja (UME)? Valikoimiin kuuluu SAS ja 2 muuta yhtiötä, jotka lentävät väliä Tukholma (ARN-Arlanda) – Uumaja (UME). Vaihtoehtoisesti Braathens Regional Airlines lentää välillä Tukholma (BMA-Bromma) – Uumaja (UME).

Kuinka kauan suora lento kohteiden Tukholma ja Uumaja välillä kestää?

Jos aiot lentää kohteiden Tukholma ja Uumaja välillä, siihen menee keskimäärin 1 tunti. Kohteiden välinen matka on 480 km. Suoria lentoja tällä välillä operoivat SAS ja Braathens Regional Airlines. Mikään ei voita täysin uuteen kohteeseen matkustamista, varsinkin, jos matkalla ei ole välilaskua.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tukholma ja Uumaja välisille lennoille?

Reitille Tukholma – Uumaja on pari vaihtoehtoa. Nämä ovat joitain yleisimpiä reittejä:

  • Tukholma (ARN-Arlanda) - Uumaja (UME) – 63 lentoa viikossa
  • Tukholma (BMA-Bromma) - Uumaja (UME) – 33 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Tukholma ja Uumaja välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Koska kohteiden Tukholma ja Uumaja välillä liikennöi niin lukuisia lentoyhtiöitä, suunnitelmiisi parhaiten sopivan yhtiön löytäminen on helppoa. Nämä yhtiöt ovat matkustajien suosikkeja:

  • SAS, 132 lentoa kuussa
  • Braathens Regional Airlines, 120 lentoa kuussa
  • Norwegian Air Shuttle, 116 lentoa kuussa
  • Finnair, 74 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Tukholma ja Uumaja välillä on?

Uumaja kutsuu tutustumaan. Aloita seikkailu nyt varaamalla liput yhdelle 9 jokapäiväisestä lennosta reitillä Tukholma – Uumaja.

Varatuimmat hotellit Uumaja

Näytä kaikki 33 majoitusliikettä kohteessa Uumaja
59 €
Hotell Pilen

Hotell Pilen

2.5 kautta 5.0 Pilgatan 5, Uumaja
Hotell Pilen on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bildmuseet. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä porealtaan ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden hotellissa on 22 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Comfort Hotel Winn

Comfort Hotel Winn

3.5 kautta 5.0 Skolgatan 62, Vasaplan, Uumaja
Comfort Hotel Winn on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Umea People's House (konserttitalo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 185 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneiden tarjoavat taulutelevisiot.
97 €
Clarion Collection Hotel Uman

Clarion Collection Hotel Uman

3.5 kautta 5.0 Storgatan 52, Uumaja
Clarion Collection Hotel Uman on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Uumajan kaupunginkirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 89 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.