Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Tukholma - Uumaja

Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 1 minuuttia

Lennot Tukholma–Uumaja

Oletko suuntaamassa kohteeseen Uumaja? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Tukholma–Uumaja löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Uumaja on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Tukholma–Uumaja – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Tukholma–Uumaja etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Tukholma kohteeseen Uumaja saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Tukholma–Uumaja ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Uumaja?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Uumaja, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Uumaja nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Tukholma–Uumaja

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Tukholma–Uumaja maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Tukholma - Uumaja Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Tukholma – Uumaja?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Tukholma -- Uumaja on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Uumaja. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Tukholma -- Uumaja on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Tukholma – Uumaja on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Tukholma -- Uumaja on tarjolla 83 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Tukholma – Uumaja?

  reitillä Tukholma -- Uumaja liikennöi 5 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Tukholma – Uumaja -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Tukholma ovat:\n\n* Arlanda (ARN)\n* Bromma (BMA)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Uumaja.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Tukholma – Uumaja?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Tukholma -- Uumaja hintaan ! Reitillä Tukholma -- Uumaja 5 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Tukholma liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Tukholma (ARN) -- Uumaja (UME)\n * Norwegian Air Shuttle\n * Scandinavian Airlines\n * Finnair\n\n\n\n* Lennot reitillä Tukholma (BMA) -- Uumaja (UME)\n * Malmö Aviation\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Tukholma – Uumaja useimmin?

  * Tukholma (ARN) -- Uumaja (UME)\n * Norwegian Air Shuttle -- 23 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- UME\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 18 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- UME\n \n\n * Finnair -- 6 viikoittaista lentoa reitillä ARN -- UME\n\n\n\n* Tukholma (BMA) -- Uumaja (UME)\n * Malmö Aviation -- 31 viikoittaista lentoa reitillä BMA -- UME\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Tukholma lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Uumaja joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Norwegian Air Shuttle, liikennöivät viikoittain 23 lentoa reitillä Tukholma -- Uumaja. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Tukholma (ARN) liikennöidään viikoittain 52 lentoa kohteeseen Uumaja (UME).\n* Lentoasemalta Tukholma (BMA) liikennöidään viikoittain 31 lentoa kohteeseen Uumaja (UME).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Tukholma – Uumaja?

  Suora lento reitillä Tukholma -- Uumaja kestää yleensä noin 1 tunti, ja lennetty etäisyys on 477,87 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 1 tunti, 25 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 1 tunti, 7 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Tukholma – Uumaja?

  * Lento reitillä Tukholma (ARN) -- Uumaja (UME)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.50\n * Aikaisin saapumisaika: 07.50\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 22.55\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.55\n\n\n\n* Lento reitillä Tukholma (BMA) -- Uumaja (UME)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 08.30\n * Aikaisin saapumisaika: 09.55\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 19.45\n * Myöhäisin saapumisaika: 20.55\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Tukholma – Uumaja?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Uumaja

Näytä kaikki 31 majoitusliikettä kohteessa Uumaja
Comfort Hotel Winn

Comfort Hotel Winn

Skolgatan 62, Vasaplan, Uumaja
  3.5 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (11 arvostelua)

  Umea People's House (konserttitalo) on 0,1 kilometrin ja Uumajan yliopisto on 2,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Guitars – the Museum (museo) ja Norrland's ...

  Comfort Hotel Winn84 €

  Comfort Hotel Winn84 €
  First Hotel Dragonen

  First Hotel Dragonen

  Västra Norrlandsgatan 5, Uumaja
   3.5 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (6 arvostelua)

   Umea People's House (konserttitalo), Utopian ostoskeskus ja Navat sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bildmuseet ja Norrlandin yliopistollinen ...

   First Hotel Dragonen60 €

   First Hotel Dragonen60 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.