Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Tukholma - Uumaja

Lähtölentokentän IATA-koodi STO
Kohdelentokentän IATA-koodi UME
Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 1 tuntia 5 minuuttia

Lennot Tukholma–Uumaja

Oletko suuntaamassa kohteeseen Uumaja? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Tukholma–Uumaja löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Uumaja on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala. Tällä hetkellä reitin aikaisimmat lennot lähtevät paikallista aikaa kello 08.25 CET ja myöhäisimmät 17.45 CET.

Lennot Tukholma–Uumaja – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Tukholma–Uumaja etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Tukholma kohteeseen Uumaja saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Tukholma–Uumaja ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin! Jos taas haluat ottaa äkkilähdön, seuraava lento reitille lähtee 10.12.

Miksi varata lento kohteeseen Uumaja?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Uumaja, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Suora lento taittuu noin1 tunnissa. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Uumaja nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Tukholma–Uumaja

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lentoja reitillä tehdään päivittäin 4. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Tukholma–Uumaja maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan . Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Voit jo nyt tehdä varauksen esimerkiksi lennolle, joka lähtee vasta 10.12. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Tukholma – Uumaja

Onko kohteiden Tukholma ja Uumaja välillä suoria lentoja?

Paras asia lennoissa välillä Tukholma – Uumaja on se, että voit valita monesta eri reitistä. Jos lennät reitillä Tukholma (ARN-Arlanda) – Uumaja (UME), voit valita useista eri lentoyhtiöistä, joihin kuuluu SAS. Jos taas Tukholma (BMA-Bromma) ja Uumaja (UME) sopivat suunnitelmiisi paremmin, Braathens Regional saattaa olla parempi vaihtoehto.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Tukholma ja Uumaja välillä kestää?

Tähän matkaan menee keskimäärin 1 tunti, ja kohteiden Uumaja ja Tukholma välinen etäisyys on noin 480 km.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Tukholma ja Uumaja välisille lennoille?

Jos haluat löytää sopivimmat lennot välille Tukholma – Uumaja, nämä ovat suosituimmat lentoreitit:

  • Tukholma (ARN-Arlanda) – Uumaja (UME): 51 lentoa viikossa
  • Tukholma (BMA-Bromma) – Uumaja (UME): 12 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Tukholma ja Uumaja välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Kohteiden Uumaja ja Tukholma välillä liikennöi lukuisia yhtiöitä, mutta jos haluat varata lentosi yhdeltä parhaimmista, tarkista näiden neljän yhtiön tarjonta:

  • SAS, 149 lentoa kuussa
  • Norwegian Air Shuttle, 95 lentoa kuussa
  • Braathens Regional, 43 lentoa kuussa
  • Lufthansa, 11 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Tukholma ja Uumaja välillä on?

Matka kohteiden Tukholma ja Uumaja välillä ei voisi olla helpompi. 7 päivittäistä lentoa varmistavat, että voit valita itsellesi parhaiten sopivan ajan.

Varatuimmat hotellit Uumaja

Näytä kaikki 37 majoitusliikettä kohteessa Uumaja
87 €
Elite Hotel Mimer

Elite Hotel Mimer

4.0 kautta 5.0 Kungsgatan 75, Uumaja
Elite Hotel Mimer on saanut hyvää palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Uumajan kaupunginkirkko on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
63 €
Comfort Hotel Winn

Comfort Hotel Winn

3.5 kautta 5.0 Skolgatan 62, Vasaplan, Uumaja
Comfort Hotel Winn on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Umea People's House (konserttitalo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja välipalabaarin/delin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
80 €
Hotell Björken

Hotell Björken

3.0 kautta 5.0 Lasarettsbacken 10, Uumaja
Hotell Björken on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Uumajan yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.