Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
31.1. - 2.2.
Ensi viikonloppuna
7.2. - 9.2.

Varatuimmat hotellit Ahvenanmaan saaristo

Park Alandia Hotel 91 €
Park Alandia Hotel

Park Alandia Hotel

Norra Esplanadgatan 3, Maarianhamina
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ahvenanmaan museo, Ahvenanmaan merimuseo ja Maarianhaminan merikortteli sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Mariehaminan satama sijaitsee 1,2 kilometrin päässä.

  Hotel Pommern 95 €
  Hotel Pommern

  Hotel Pommern

  Norragatan 8-10, Maarianhamina
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ahvenanmaan museo ja Ahvenanmaan merimuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Maarianhaminan merikortteli ja Mariehaminan satama ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotell Arkipelag 98 €
   Hotell Arkipelag

   Hotell Arkipelag

   Strandgatan 35, Maarianhamina
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ahvenanmaan museo ja Maarianhaminan merikortteli sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ahvenanmaan merimuseo ja Mariehaminan satama ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Hotel Savoy 69 €
    Hotel Savoy

    Hotel Savoy

    Nygatan 10-12, Maarianhamina
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ahvenanmaan museo ja Maarianhaminan merikortteli sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ahvenanmaan merimuseo ja Mariehaminan satama ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Strandnäs Hotell 90 €
     Strandnäs Hotell

     Strandnäs Hotell

     Godbyvägen 21 B, Maarianhamina
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Maarianhaminan merikortteli on 1,9 kilometrin ja päässä tästä hotellista. Ahvenanmaan museo ja Ahvenanmaan merimuseo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Mariehaminan satama ja Kastelholman linna ovat myös 20 kilometrin päässä.

      Hotel Esplanad Hae hinnat
      Hotel Esplanad

      Hotel Esplanad

      Storagatan 5, Maarianhamina
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Ahvenanmaan museo, Ahvenanmaan merimuseo ja Maarianhaminan merikortteli sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Mariehaminan satama sijaitsee 1,2 kilometrin päässä.

       Hotel Adlon Hae hinnat
       Hotel Adlon

       Hotel Adlon

       Hamngatan 7, Maarianhamina
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Ahvenanmaan merimuseo ja Mariehaminan satama sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ahvenanmaan museo ja Maarianhaminan merikortteli ovat myös 2 kilometrin päässä.

        Övernäsgården Hae hinnat
        Övernäsgården

        Övernäsgården

        Östernäsvägen 3, Östernäsvägen 1b, Maarianhamina, Mariehamn
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Ahvenanmaan museo ja Mariehaminan satama ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Maarianhaminan merikortteli ja Ahvenanmaan merimuseo ovat myös 3 kilometrin päässä.

         Parhaat luksushotellit Ahvenanmaan saaristo

         Näytä kaikki 47 majoitusliikettä kohteessa Ahvenanmaan saaristo

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Ahvenanmaan saaristo

         Jos matkakohteesi on Ahvenanmaan saaristo, voit alkaa seuraavaksi etsiä budjettiisi sopivaa hotellia. ebookersin hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä matkasi päivämäärät saat kohteen Ahvenanmaan saaristo hotellitarjoukset nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa.

         Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusvaihtoehdon tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä - sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa!

          

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Ahvenanmaan saaristo hotellille nopeasti

         Majoituksen lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi hotelli kohteesta Ahvenanmaan saaristo löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Lentoja kohteeseen Ahvenanmaan saaristo on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä.

          

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Ahvenanmaan saaristo hotellia

         Kohteesta Ahvenanmaan saaristo löytyy niin paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, että voi olla vaikeaa päättää, minne hotellilta ensimmäiseksi suuntaisi. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varaamasi yöpymispaikan läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Ahvenanmaan saaristo olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Ahvenanmaan saaristo

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.