Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Algarve

50 €
Hotel Da Rocha

Hotel Da Rocha

4.0 kautta 5.0 Ave Tomas Cabreira, Praia da Rocha, Portimão
Hotel Da Rocha on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rochan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 158 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
118 €
Tivoli Marina Vilamoura

Tivoli Marina Vilamoura

5.0 kautta 5.0 Apartado 65, Marina Vilamoura, Vilamoura
Tivoli Marina Vilamoura on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Vilamouran ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 383 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
50 €
Carvi Beach Hotel

Carvi Beach Hotel

3.0 kautta 5.0 Alameda Dr. Armando Soares Ribeiro, Praia Dona Ana, Apartado 33, Lagos
Carvi Beach Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dona Anan uimaranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 103 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
202 €
Vila Vita Parc Resort & Spa

Vila Vita Parc Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 Rua Anneliese Pohl, Alporchinhos, Porches, Lagoa, Algarve
Vila Vita Parc Resort & Spa on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Praia da Cova Redonda. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 170 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
100 €
Hotel Riu Guaraná

Hotel Riu Guaraná

4.0 kautta 5.0 Quinta do Milharó, Olhos D'Agua, Albufeira
Hotel Riu Guaraná on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Praia dos Olhos de Águan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ulkouima-allasta ja 3 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 500 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
86 €
Jupiter Albufeira Hotel - Family & Fun

Jupiter Albufeira Hotel - Family & Fun

5.0 kautta 5.0 Rua Alexandre ONeill, 1, Albufeira
Jupiter Albufeira Hotel - Family & Fun on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Albufeiran ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 5 tähden hotellissa on 408 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
94 €
Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spa

Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 Rua da Torre d'Agua, Lote 4.11.1b, Vilamoura
Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spa on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dom Pedro Pinhalin golfkenttä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 176 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat parvekkeet ja memory foam -patjalliset sängyt.
208 €
Pine Cliffs Ocean Suites, a Luxury Collection Resort & Spa

Pine Cliffs Ocean Suites, a Luxury Collection Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 Praia da Falesia, PO Box 644, Albufeira
Pine Cliffs Ocean Suites, a Luxury Collection Resort & Spa on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Falésian ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 7 ulkouima-allasta ja 8 ravintolaa. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden lomakylässä on 148 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.
85 €
Real Marina Hotel & Spa

Real Marina Hotel & Spa

5.0 kautta 5.0 Av. 5 de Outubro, 1, Olhao
Real Marina Hotel & Spa on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ria Formosan luonnonpuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 144 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
67 €
Eurotel Altura

Eurotel Altura

4.0 kautta 5.0 Av. 24 de Junho, Altura, Castro Marim, Algarve
Eurotel Altura on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Altura (ranta). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja 2 baaria. Tässä vuonna 1978 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 135 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
45 €
Pestana Dom João II Hotel Beach & Golf Resort

Pestana Dom João II Hotel Beach & Golf Resort

4.0 kautta 5.0 Praia De Alvor, Portimão
Pestana Dom João II Hotel Beach & Golf Resort on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tres Irmaos (ranta). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 257 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa LCD-television ja minibaarin.
49 €
Jupiter Algarve Hotel

Jupiter Algarve Hotel

4.0 kautta 5.0 Avenida Tomas Cabreira, Praia da Rocha, Portimão, Faro
Jupiter Algarve Hotel on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rochan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1968 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 183 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
59 €
Monica Isabel Beach Club

Monica Isabel Beach Club

3.0 kautta 5.0 Praia do Forte de Sao Joao, Albufeira
Monica Isabel Beach Club on saanut loistavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Albufeiran ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 260 huoneistoa 8 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille parvekkeen ja kaapelikanavat.
85 €
Grande Real Santa Eulalia Resort

Grande Real Santa Eulalia Resort

5.0 kautta 5.0 Praia De St Eulalia, Albufeira
Grande Real Santa Eulalia Resort on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Eulalian uimaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 344 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
86 €
TUI BLUE Falesia - Adults Only

TUI BLUE Falesia - Adults Only

4.0 kautta 5.0 Quinta do Milharó, s/n, Olhos d´Água, Albufeira, Algarve
TUI BLUE Falesia - Adults Only on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Praia dos Olhos de Águan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja sisäuima-allas. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 349 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Algarve

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Algarve

Näytä kaikki

Halvat hotellit kohteessa Algarve

Etsitkö edullista majoitusta kohteessa Algarve? Onnistuu. Syötä matkasi ajankohta tämän sivun hakukoneeseen, niin saat hetkessä eteesi kaikki hotellit kohteessa Algarve. Varaus kannattaa tehdä heti – juuri nyt halvin huone maksaa vaivaiset 45 €! Jos taas mielit hieman ylellisemmälle lomalle, arvokkain hotelli valikoimassamme on tällä hetkellä 208 €.

 

Miten löytää paras hotellitarjous kohteessa Algarve?

Kun matkasi ajankohta on selvillä, tekemällä hotellihaun kohteeseen Algarve löydät kaikki juuri silloin vapaana olevat huoneet. Jos osa niistä on liian kalliita, hakutulossivun vasemmassa laidassa olevilla suodattimilla saat näkyviin omaan budjettiisi sopivat vaihtoehdot. Kannattaa huomioida myös sivun vasemmasta yläkulmasta aukeava karttatoiminto. Se näyttää kohteen Algarve halvat hotellit kartalla, mikä helpottaa sekä valintaa että matkan suunnittelua. Hakutulosten listalla näkyy usein myös vihreällä ja oranssilla merkityt ebookers-tarjoukset. Niitä et löydä mistään muualta!

 

Miksi varata hotelli ebookersin kautta?

Tarjoamme kaiken, mitä tarvitset: lyömättömän valikoiman, halvat hinnat sekä kattavat lisäpalvelut. ebookersin kautta löydät peräti 18546 majoitusliikettä kohteessa Algarve, ja hotellivaraukseen on helppo lisätä myös lennot, vuokra-auto tai vaikka aktiviteetteja. Kun tiedät mitä haluat, koko paketin saa varattua vain minuuteissa. Varauksen tehtyäsi voit jo keskittyä matkasi suunnitteluun. Lähetämme sinulle automaattisesti kaikki varauksesi tiedot, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

 

Miten viettää edullinen hotelliloma kohteessa Algarve?

Rahoistaan tarkka voi lomailla ja yöpyä kohteessa Algarve verrattain halvalla. Pientä suunnittelua se tosin vaatii. Aluksi sinun kannattaa laatia matkallesi budjetti. Kun se on valmis, kannattaa tutkia, mistä ja miten euroille saa parhaan vastineen käyttämällä ebookersin hakukonetta.

Halvimmat hotellit kohteessa Algarve löydät yleensä hieman kauempana keskusalueista. Vaikka syrjäisempi sijainti voi ensin arveluttaa, kannattaa huomata, että halvan huonehinnan lisäksi se tarjoaa myös muita säästöjä. Hieman syrjässä esimerkiksi ravintolat ovat yleensä huomattavasti ydinaluetta edullisempia, samoin kaupat ja muut palvelut. Lisäksi tunnelma on ydinkeskustaa rauhallisempi, ja vastaan tulee taatusti myös paikallisia. Matkat ydinkeskustaan ja nähtävyyksille taittuvat helposti julkisilla. Usein niillä pääsee myös kauemmas, missä maisemat ja luonto saattavat yllättää.

Varaa edullinen hotelli kohteessa Algarve nyt – elämyksiä saa myös halvalla!

Viimeksi varatut hotellit Algarve

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.