Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Bath hotellit

Apex City of Bath Hotel 119 €
Apex City of Bath Hotel

Apex City of Bath Hotel

1 James Street West, Bath
   
  4,8
  / 5 (5 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  The Egg Theatre ja Theatre Royal Bath sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Roomalainen kylpylä ja Bath Abbey ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hilton Bath City 119 €
  Hilton Bath City

  Hilton Bath City

  Walcot Street, Bath
    
   4,5
   / 5 (8 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Bathin postimuseo ja Bath Abbey sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Roomalainen kylpylä ja Theatre Royal Bath ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Parade Park Bath Hae hinnat
   Parade Park Bath

   Parade Park Bath

   8,9,10 North Parade, Bath
     
    3,5
    / 5 (2 arvostelua)
    2.0 kautta 5.0

    Parade Gardens, Bath Abbey ja Roomalainen kylpylä sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä aamiaismajoituksesta. Theatre Royal Bath ja The Holburne Museum ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Old Mill Hotel Hae hinnat
    The Old Mill Hotel

    The Old Mill Hotel

    Toll Bridge Road, Bath
      
     3,4
     / 5 (18 arvostelua)
     3.0 kautta 5.0

     Alice Park on 1,5 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Bath Abbey ja Roomalainen kylpylä sijaitsevat 5 kilometrin päässä. The Holburne Museum ja Museum of Bath at Work ovat myös 5 kilometrin päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Bath

     University of Bath Guest Accommodation
     University of Bath Guest Accommodation

     University of Bath Guest Accommodation

     Claverton Down, Bath
       
      3,0
      / 5 (1 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Bathin yliopisto, American Museum in Britain ja The Holburne Museum sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä kansallispuistossa sijaitsevasta majatalosta. Bath Abbey ja Roomalainen kylpylä ovat myös 5 kilometrin päässä.

      Redcar Hotel 72 €
      Redcar Hotel

      Redcar Hotel

      27-29 Henrietta Street, Bath
        
       2,0
       / 5 (1 arvostelua)
       2.5 kautta 5.0

       Pulteney Bridge, Bath Abbey ja Roomalainen kylpylä sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta hotellista. The Holburne Museum ja Theatre Royal Bath ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Parade Park Bath 61 €
       Parade Park Bath

       Parade Park Bath

       8,9,10 North Parade, Bath
         
        3,5
        / 5 (2 arvostelua)
        2.0 kautta 5.0

        Parade Gardens, Bath Abbey ja Roomalainen kylpylä sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä aamiaismajoituksesta. Theatre Royal Bath ja The Holburne Museum ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Wentworth House - Guest House 126 €
        Wentworth House - Guest House

        Wentworth House - Guest House

        106 Bloomfield Road, Bath
          
         3,0
         / 5 (1 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Alexandra Park, Roomalainen kylpylä ja Bath Abbey sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä keskustassa sijaitsevasta majatalosta. Theatre Royal Bath ja Jane Austen -keskus ovat myös 3 kilometrin päässä.

         Parhaat luksushotellit – Bath

         The Gainsborough Bath Spa 210 €
         The Gainsborough Bath Spa

         The Gainsborough Bath Spa

         Beau Street, Bath
           
          4,7
          / 5 (3 arvostelua)
          5.0 kautta 5.0

          Thermae Bath Spa, The Little Theatre Cinema ja Roomalainen kylpylä sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Pulteney Bridge ja Jane Austen -keskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

          Macdonald Bath Spa 118 €
          Macdonald Bath Spa

          Macdonald Bath Spa

          Sydney Road, Bath
            
           4,0
           / 5 (23 arvostelua)
           5.0 kautta 5.0

           Sydney Gardens ja The Holburne Museum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Bath Abbey ja Roomalainen kylpylä ovat myös 2 kilometrin päässä.

           Apsley House Hotel 157 €
           Apsley House Hotel

           Apsley House Hotel

           141 Newbridge Hill, Bath
             
            5,0
            / 5 (1 arvostelua)
            5.0 kautta 5.0

            Bath Botanical Gardens, Roomalainen kylpylä ja Bath Abbey sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan aamiaismajoituksesta. Royal Crescent ja No. 1 Royal Crescent ovat myös 3 kilometrin päässä.

            Grays Boutique B&B 109 €
            Grays Boutique B&B

            Grays Boutique B&B

            9 Upper Oldfield Park, Bath
              
             3,0
             / 5 (2 arvostelua)
             4.5 kautta 5.0

             Alexandra Park, Roomalainen kylpylä ja Bath Abbey sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan aamiaismajoituksesta. Theatre Royal Bath ja Jane Austen -keskus ovat myös 2 kilometrin päässä.

             Kartta

             Viimeksi varatut Bath Hotellit

             Que faire à Bath

             Tant d'activités au même endroit, voilà qui fait de Bath la grande destination de vacances qu'elle est. Quand on dispose d'un choix aussi fou, on gagne à tous les coups.

             Profitez d'une sympathique soirée placée sous le signe de la convivialité à The Lanes ! Il n'y a pas de meilleurs endroits à Bath pour sortir entre amis, en famille ou même en couple.

             Allez admirer les performances de vos acteurs préférés dans leurs derniers films. Consultez le programme de Watershed, Showcase ja Odeon Cinema Bristol de Bath et offrez-vous une soirée ciné parfaite avec un supplément pop-corn !


             Arts & Culture à Bath

             Découvrez la fascinante histoire de la ville en admirant les objets présentés au The Roman Baths. Ses expositions vous emmèneront autour du monde !

             Venez découvrir toute l'histoire de la ville et les événements qui ont marqué les habitants en visitant The Roman Baths, Brunel's SS Great Britain, Fashion Museum, At-Bristol Science Centre ja The Clifton Observatory. Vous ne vous y tromperez pas !

             Au cours de votre séjour à Bath, planifiez une visite des universités comme University of Bath, Bath School of Art and Design, University of Bath School of Management, Wessex House ja Wellbeing & Poverty Pathways pour y découvrir la vie étudiante locale.


             Ruokailu kohteessa England

             Varaa ebookersilta kohteen England hotelli ja yllätä rakkaasi! Lähtekää romanttiselle lomalle kahdestaan, tutustukaa kaupungin kulttuuri- ja ravintolatarjontaan ja rentoutukaa toistenne seurassa.

             On aina hienoa löytää ravintola, joka tarjoaa juuri sellaista ruokaa, jota sinä haluat syödä. Jim's Razorback Pizza, Waffle House, Smoke Shack Bar-B-Q, Kum & Go ja Sims Bar-B-Que tarjoavat jokaiselle jotain, olitpa sitten vegaani, kasvissyöjä tai pescovegetaristi.


             Tekemistä ja nähtävää kohteessa England

             Verizon Arena: Box Office, Barton Coliseum, Arkansas Travelers ja Quigley Stadium ovat kotipaikkoja niin ammattijoukkueille kuin -peleillekin, joten älä unohda näiden paikkojen ohjelmoituja tapahtumia ja otteluita, kun olet suunnittelemassa lomamatkaa.


             Comment se rendre à Bath

             Voyagez sans stress grâce aux nombreux aéroports de la ville. Vous rejoindrez Bristol Airport, Old Sarum Airfield, Cotswold Airport, Aston Down ja Hullavington Airfield facilement depuis votre hôtel et poursuivrez votre séjour dans la joie et la bonne humeur.


             Ulkoilma-aktiviteetit kohteessa England

             Miltä kuulostaisi kohteen England hotelli lähellä parhaita paikallisia harrastusmahdollisuuksia? Lähde matkaan avoimin mielin ja ota ilolla vastaan jokainen vastaan tuleva kokemus ja mahdollisuus!

             Kaipaatko hetken lomaa kaupungin England sykkeestä? Lähde päiväretkelle ympäröiville maaseuduille ja käy katsastamassa suositut luonnonnähtävyydet Arkansas Water Products LLC, Audubon Arkansas ja Cypress Bayou WMA! Jaa lomasi sekä kaupunki- että maaseutukokemuksiin!

             Haluatko nauttia raikkaasta ilmasta, auringonvalosta, puista ja kukkasista, mutta et halua lähteä turhan kauas kaupungin England keskustasta? Vie perheesi puistoon Lake Willastein Park, voitte nauttia näköaloista, ulkoilmasta ja jopa saada uusia ystäviä.

             Kohteen England Lake Willastein Park, The Country Club of Arkansas, Hindman Golf Course, Cheatham Park ja Morehart Park ovat niin upeita paikkoja, että yhden kerran niissä vierailtuasi haluat joka päivä palata takaisin! Monet paikalliset tekevätkin niin, viettävät aikaa pelejä pelaten ja ystäviä tavaten.


             Les activités en plein air à Bath

             Détendez-vous dans ce magnifique espace vert. A Royal Victoria Park, la ville vous semble très loin et vous pouvez passer la journée à jouer, pique-niquer et découvrir la faune et la flore locales !


             Choisissez la période idéale pour réserver votre hôtel pas cher à Bath

             Alors que certaines destinations sont plutôt adaptées aux couples et d'autres aux familles, ebookers vous aide à trouver la prestation la mieux adaptée à vos attentes. Hôtel à Bath, lieu, dates : faites confiance à l'expertise du site !

             Choisissez le bon moment pour réserver un hôtel à Bath pas cher ! ebookers vous présente toutes les offres d'hébergement à tarifs réduits à certaines périodes. En tammikuu, joulukuu ja maaliskuu, vous obtiendrez des prix promotionnels avec des réductions allant jusqu'à 28, 24 ja 19%.


             Sortir à Bath

             Chaque ville a ses spécialités, Bath y compris. Venez à The Old Duke, Hatchet Inn, King William Ale House, Seven Stars Public House ja Komedia Bath pour écouter les musiques typiques du coin ou choisissez un soir où on joue de la musique folk ou rock, consultez le programme !


             Bath, les restaurants à ne pas rater

             Les hôtels pas chers à Bath sont souvent au fait des restaurants pour petits budgets, mais vous dirigent parfois vers des « attrape-touristes ». Trouvez sur ebookers un établissement qui vous proposera les meilleures tables. Bon appétit !

             Profitez de vos vacances pour découvrir ce qui a fait la renommée de la cuisine de cette ville. The Pump Room, Hall & Woodhouse Bath, Martini Restaurant, Sally Lunn's Historic Eating House ja The Raven vous proposent de goûter des plats typiques dans une excellente ambiance.


             Viimeisimmät hotelliarvostelut – Bath

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.