Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
25.9. - 27.9.
Ensi viikonloppuna
2.10. - 4.10.

Varatuimmat hotellit Chianciano Terme

Hae hinnat
Hotel Del Buono Centro Benessere

Hotel Del Buono Centro Benessere

3.0 kautta 5.0 Via G.Baccelli 224, Chianciano Terme, SI
Hotel Del Buono Centro Benessere on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val di Chianan laakso. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ulkouima-allasta ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 1949 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 34 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
77 €
Agriturismo La Pietriccia

Agriturismo La Pietriccia

Via Madonna della Rosa, 121, Chianciano Terme, SI
Agriturismo La Pietriccia on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val di Chianan laakso. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 1850 rakennetussa maatilamajoituksessa on 15 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
48 €
Hotel Villa Ricci

Hotel Villa Ricci

3.0 kautta 5.0 Viale Giuseppe di Vittorio 51, Chianciano Terme, SI
Hotel Villa Ricci on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val di Chianan laakso. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 93 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
119 €
Grand Hotel Admiral Palace

Grand Hotel Admiral Palace

4.0 kautta 5.0 Via Umbria 2, Chianciano Terme, SI
Grand Hotel Admiral Palace on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val di Chianan laakso. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Tässä 4 tähden hotellissa on 111 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
81 €
Agriturismo Palazzo Bandino

Agriturismo Palazzo Bandino

Agriturismo Palazzo Bandino sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val di Chianan laakso. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä maatilamajoituksessa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Hotel Michelangelo

Hotel Michelangelo

4.0 kautta 5.0 Via Delle Piane 146, Chianciano Terme, SI
Hotel Michelangelo on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val di Chianan laakso. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 63 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
39 €
Hotel Perugina

Hotel Perugina

3.0 kautta 5.0 Via Adige, 34, Chianciano Terme, SI
Hotel Perugina on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val di Chianan laakso. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja baari. Tässä vuonna 1961 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 20 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
109 €
Grand Hotel Ambasciatori Wellness & Spa

Grand Hotel Ambasciatori Wellness & Spa

4.0 kautta 5.0 Viale della Libertà, 512, Chianciano Terme, SI
Grand Hotel Ambasciatori Wellness & Spa sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val di Chianan laakso. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 115 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
66 €
Hotel Montecarlo

Hotel Montecarlo

3.0 kautta 5.0 Viale della Libertà, 478, Chianciano Terme, SI
Hotel Montecarlo on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val di Chianan laakso. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 40 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
57 €
Lory

Lory

3.0 kautta 5.0 Via G Di Vittorio 286, Chianciano Terme, SI
Lory sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val di Chianan laakso. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1961 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 33 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
37 €
Hotel Saturno

Hotel Saturno

3.0 kautta 5.0 Via V. Alfieri n. 23, Chianciano Terme, Italy
Hotel Saturno on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Val di Chianan laakso on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1975 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 20 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
64 €
Hotel Miralaghi

Hotel Miralaghi

Viale Della Liberta 190, Chianciano Terme, SI
Hotel Miralaghi sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val di Chianan laakso. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ravintolan. Tässä hotellissa on 49 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi LCD-television ja minibaarin.
54 €
Grand Hotel Milano

Grand Hotel Milano

4.0 kautta 5.0 Viale Roma, 46, Chianciano Terme, SI
Grand Hotel Milano sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val di Chianan laakso. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 56 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
Hae hinnat
Grand Hotel Boston

Grand Hotel Boston

4.0 kautta 5.0 5, Piazza Italia, Chianciano Terme, SI
Grand Hotel Boston on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val di Chianan laakso. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 4 tähden hotellissa on 105 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
77 €
Grand Hotel Le Fonti

Grand Hotel Le Fonti

4.0 kautta 5.0 Viale della Libertà n. 523, Chianciano Terme, SI
Grand Hotel Le Fonti sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Val di Chianan laakso. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 74 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

Kohteen Chianciano Terme hotellit


Harkitsetko matkaa kohteeseen Chianciano Terme? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 105 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Chianciano Terme löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.


Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Chianciano Terme


Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Chianciano Terme, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.


Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Chianciano Terme niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hotel Del Buono Centro Benessere
 • Hotel Elena
 • Hotel Garden

Nämä kohteen Chianciano Terme hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Grand Hotel Admiral Palace
 • Agriturismo La Pietriccia
 • Casa Vacanze Poggio delle Rose

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä hotelleissa kohteessa Chianciano Terme pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Grand Hotel Ambasciatori Wellness & Spa
 • Hotel Columbia
 • Hotel Del Buono Centro Benessere

Kohteeseen Chianciano Terme tutustuminen


Chianciano Terme tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Chianciano Terme ja sen lähellä kuuluu:

 • Parco Acqua Santa
 • Piscine Termali Theia
 • Chiancianon taidemuseo
 • Terme Sant'Elena
 • Museo Civico Archeologico
 • La Foce
 • Val di Chiana

Kun järjestät lomaa kohteeseen Chianciano Terme, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Perugia (PEG-Sant Egidio). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.


Milloin on paras aika vierailla kohteessa Chianciano Terme?


Jos mietit parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Chianciano Terme, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Elokuu ja heinäkuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Chianciano Terme, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä helmikuu ja tammikuu. Lokakuu ja marraskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas heinäkuu ja maaliskuu ovat kuivimmat.


Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 16°C ja öisin 3°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 197 cm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 29°C päivisin ja 6°C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 193 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin heinäkuusta syyskuuhun on 32°C ja öisin 14°C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 162 cm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 24°C ja 4°C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 272 cm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Chianciano Terme on 824 cm.
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.