Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suositut Farmimajoitukset Ecuador

118 €
Hacienda El Porvenir

Hacienda El Porvenir

3.5 kautta 5.0 Sector El Pedregal, Machachi, Pichincha
Hacienda El Porvenir on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Arkkienkeli Mikaelin patsas. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden karjatilassa on 22 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaiset hygieniatuotteet ja tallelokeron.
Hae hinnat
Bella Vista Pujili

Bella Vista Pujili

3.0 kautta 5.0 Via a Cusubamba km 3.8, Pujilí, Cotopaxi
Bella Vista Pujili sijaitsee lähellä kohdetta Plaza Sucren markkinat. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 3 tähden karjatilassa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa takan ja pation.

Kohteen Ecuador Farmimajoitukset – koe maaseudun rauha ympärilläsi

Jos haluat lomallasi viettää aikaa ulkoilmassa ja rentoutua luonnon rauhassa, kohteen Ecuador Farmimajoitukset voivat olla sinulle juuri oikea vaihtoehto. Lomailu maatilalla sopii erityisesti aktiivisemmasta menosta pitäville matkailijoille, jotka haluavat liikkua ympäröivässä luonnossa ja nauttia hiljaisuudesta. Turistilaumojen sijaan seuranasi on hevosia, lehmiä ja muita maatilan eläimiä. Ympärillä on ihanan hiljaista, ja liikenteen pauhun sijaan voit kuulostella luonnon omia ääniä ja rauhoittua.

Kohteen Ecuador Farmimajoitukset ovat suosittuja myös lapsiperheiden keskuudessa. Maatilalla pääsee tutustumaan maaseudun elämään ja näkemään, millaista elämä siellä on. Halutessasi voit osallistua tilan töihin tai seurata muiden puuhia ja nähdä näin paikallista elämänmenoa. Tällaisella lomalla arkipäivän kiireet unohtuvat äkkiä.

Kohteen Ecuador Farmimajoitukset – koe odottamatonta luksusta

Kohteen Ecuador Farmimajoitukset tarjoavat mukavuuksia, joita et ehkä osaisi odottaa. Älä anna ennakkokäsitystesi ottaa valtaa, vaan tutustu rohkeasti tarjolla oleviin vaihtoehtoihin. Maatilalla yöpyvät vieraat voivat päästä nauttimaan myös monista pienistä ylellisyyksistä, kuten kuntosaleista, uima-altaista ja jopa kylpyläpalveluista. Maatalot on sisustettu viihtyisästi, ja voit rentoutua huoneessasi takkatulen ääressä ja nauttia ikkunasta avautuvista upeista maisemista. Monien maatilamajoitusten yhteydessä olevat ravintolat tarjoavat herkullisia ruokia, jotka on valmistettu lähiseudun aineksista.

Kohteen Ecuador Farmimajoitukset – anna seikkailun viedä mukanaan

Kohteen Ecuador Farmimajoitukset ovat sinulle ykkösvalinta, jos haluat kokea lomallasi pientä seikkailua. Voit lähteä helposti ulos luontoon ja vaelluspoluille, sillä monet näistä majoituspaikoista sijaitsevat hienojen luontokohteiden välittömässä läheisyydessä. Pääset näkemään myös maatilan asukkaita, kuten hevosia, lehmiä ja muita eläimiä. Monilla maatiloilla on panostettu erityisesti vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, ja saatatkin löytää sieltä vaikkapa vaijeri- tai kiipeilyradan, joista riittää iloa etenkin lapsille.

Löydä ebookersilta kohteen Ecuador parhaat Farmimajoitukset

Farmimajoitukset sopivat monenlaisten lomanviettäjien tarpeisiin, ja löydät ebookersilta kattavan valikoiman eri vaihtoehtoja. Sopivan majoituksen etsiminen käy helposti. Riittää, että annat matkustuspäiväsi, jolloin näet kaikki kohteessa Ecuador saatavilla olevat vaihtoehdot. Voit rajata hakutuloksia haluamiesi ominaisuuksien mukaan tai käyttää apuna kätevää karttatoimintoa, joka näyttää kaikki kohteen maatilamajoitusta tarjoavat paikat.

Suosituimmat hotellit Ecuador

Näytä kaikki 2 103 majoitusliikettä kohteessa Ecuador
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.