Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
21.8. - 23.8.

Suosituimmat hotellit Greater Fort Lauderdale-Broward County Convention Center

60 €
B Ocean Resort

B Ocean Resort

4.0 kautta 5.0 1140 Seabreeze Blvd, Fort Lauderdale, FL
B Ocean Resort on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fort Lauderdale Beach Park. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 1956 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 487 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
100 €
Hilton Fort Lauderdale Marina

Hilton Fort Lauderdale Marina

4.0 kautta 5.0 1881 SE 17th St, Fort Lauderdale, FL
Hilton Fort Lauderdale Marina on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Greater Fort Lauderdale-Broward County Convention Center. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaiset rantakuljetukset sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 595 huonetta 13 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat LCD-televisiot ja jääkaapit.
80 €
Hyatt Place Fort Lauderdale Cruise Port

Hyatt Place Fort Lauderdale Cruise Port

3.0 kautta 5.0 1851 SE 10th Avenue, Fort Lauderdale, FL
Hyatt Place Fort Lauderdale Cruise Port on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Funderdome. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 126 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
116 €
Renaissance Fort Lauderdale Cruise Port Hotel

Renaissance Fort Lauderdale Cruise Port Hotel

4.0 kautta 5.0 1617 SE 17th Street, Fort Lauderdale, FL
Renaissance Fort Lauderdale Cruise Port Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Greater Fort Lauderdale-Broward County Convention Center. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 236 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa pillowtop-patjallisen sängyn ja älytelevision.
Hae hinnat
Extended Stay America-Fort Lauderdale-Conv Center-CruisePort

Extended Stay America-Fort Lauderdale-Conv Center-CruisePort

2.5 kautta 5.0 1450 Se 17th Street Cswy, Fort Lauderdale, FL
Extended Stay America-Fort Lauderdale-Conv Center-CruisePort on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Greater Fort Lauderdale-Broward County Convention Center. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 117 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
407 €
2/2 Luxe Modern Beach Oasis

2/2 Luxe Modern Beach Oasis

1721 SE 17th St, Fort Lauderdale, FL
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Greater Fort Lauderdale-Broward County Convention Center. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ulkouima-altaan. Huoneisto tarjoaa 2 kylpyhuonetta ja television.
68 €
Holiday Inn Express Ft. Lauderdale Cruise-Airport

Holiday Inn Express Ft. Lauderdale Cruise-Airport

2.5 kautta 5.0 1500 SE 17th Causeway, Fort Lauderdale, FL
Holiday Inn Express Ft. Lauderdale Cruise-Airport on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Greater Fort Lauderdale-Broward County Convention Center. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 147 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
186 €
Lago Mar Beach Resort & Club

Lago Mar Beach Resort & Club

4.0 kautta 5.0 1700 South Ocean Lane, Fort Lauderdale, FL
Lago Mar Beach Resort & Club on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fort Lauderdale Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1962 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 204 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa parvekkeen ja taulutelevision.
175 €
Fort Lauderdale Marriott Harbor Beach Resort & Spa

Fort Lauderdale Marriott Harbor Beach Resort & Spa

4.0 kautta 5.0 3030 Holiday Dr, Fort Lauderdale, FL
Fort Lauderdale Marriott Harbor Beach Resort & Spa on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fort Lauderdale Beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 1984 rakennetussa 4 tähden lomakylässä on 650 huonetta 15 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat älytelevisiot ja minibaarit.
113 €
Courtyard by Marriott Fort Lauderdale Beach

Courtyard by Marriott Fort Lauderdale Beach

3.5 kautta 5.0 440 Seabreeze Boulevard, Fort Lauderdale, FL
Courtyard by Marriott Fort Lauderdale Beach on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fort Lauderdale Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 261 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
105 €
Embassy Suites - Ft. Lauderdale/17th Street

Embassy Suites - Ft. Lauderdale/17th Street

3.5 kautta 5.0 1100 SE 17th Street, Fort Lauderdale, FL
Embassy Suites - Ft. Lauderdale/17th Street on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Harbor Shops. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 361 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittonurkkauksen ja parvekkeen.
Hae hinnat
Pier Sixty-six & Marina

Pier Sixty-six & Marina

3.5 kautta 5.0 S.E 17TH ST CAUSEWAY,2301, Fort Lauderdale, FL
Pier Sixty-six & Marina on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pier 66 Marina. Tässä vuonna 1957 rakennetussa 3,5 tähden lomakylässä on 384 huonetta 18 kerroksessa.
Hae hinnat
Waterfront W/dock - Sanitary

Waterfront W/dock - Sanitary

1411 SE 15th St, 315, Fort Lauderdale, FL
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Funderdome. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa pesukoneen.
886 €
Uusi Luettelo! Rantahotelli Paradise Pointin Avaintalo! Upea Sijainti! Lämmitetty Allas!

Uusi Luettelo! Rantahotelli Paradise Pointin Avaintalo! Upea Sijainti! Lämmitetty Allas!

1700 SE 25th Ave, Fort Lauderdale, FL
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pier 66 Marina. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa yksityisen uima-altaan ja keittiön.
84 €
Best Western Plus Oceanside Inn

Best Western Plus Oceanside Inn

2.5 kautta 5.0 1180 Seabreeze Boulevard, Fort Lauderdale, FL
Best Western Plus Oceanside Inn on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fort Lauderdale Beach. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1972 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 101 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja jääkaapit.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Greater Fort Lauderdale-Broward County Convention Center läheltä

Haluaisitko, että Greater Fort Lauderdale-Broward County Convention Center olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Greater Fort Lauderdale-Broward County Convention Center sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Greater Fort Lauderdale-Broward County Convention Center ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Fort Lauderdale hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.