Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
17.7. - 19.7.

Suosituimmat Fort Lauderdale hotellit

71 €
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Ft. Lauderdale Airport

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Ft. Lauderdale Airport

2.5 kautta 5.0 2620 N 26th Ave, Hollywood, FL
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Ft. Lauderdale Airport on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Topeekeegee Yugnee Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 131 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
105 €
Sea Steps Suites

Sea Steps Suites

2.5 kautta 5.0 717 South Ocean Boulevard, Pompano Beach, FL
Sea Steps Suites on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pompano Municipal Pier. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1953 rakennetussa 2,5 tähden hotellissa on 30 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
63 €
Days Inn by Wyndham Fort Lauderdale Hollywood/Airport South

Days Inn by Wyndham Fort Lauderdale Hollywood/Airport South

2.5 kautta 5.0 2601 North 29th Avenue, Hollywood, FL
Days Inn by Wyndham Fort Lauderdale Hollywood/Airport South on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Topeekeegee Yugnee Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja business centerin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 114 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
67 €
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Coral Springs South

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Coral Springs South

2.5 kautta 5.0 3100 N University Dr, Coral Springs, FL
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Coral Springs South on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Plaster Carousel. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 101 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Ft. Lauderdale Plantation

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Ft. Lauderdale Plantation

2.5 kautta 5.0 8101 Peters Rd, Plantation, FL
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Ft. Lauderdale Plantation on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Westfield Broward Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 131 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
Hae hinnat
La Quinta Inn by Wyndham Ft. Lauderdale Northeast

La Quinta Inn by Wyndham Ft. Lauderdale Northeast

2.5 kautta 5.0 5727 N Federal Hwy, Fort Lauderdale, FL
La Quinta Inn by Wyndham Ft. Lauderdale Northeast on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Fort Lauderdale -stadium. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 162 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Plantation at SW 6th St

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Plantation at SW 6th St

2.5 kautta 5.0 7901 SW 6th St, Plantation, FL
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Plantation at SW 6th St on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Westfield Broward Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 104 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
66 €
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Coral Springs Univ Dr

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Coral Springs Univ Dr

2.5 kautta 5.0 3701 University Drive, Coral Springs, FL
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Coral Springs Univ Dr on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Plaster Carousel. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 121 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
66 €
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Sunrise

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Sunrise

2.5 kautta 5.0 13600 Nw 2nd St, Sunrise, FL
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Sunrise on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sawgrass International Corporate Park. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 103 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

Lemmikkiystävällinen hotelli – Fort Lauderdale

Moni haluaa lemmikkinsä mukaan myös lomalle. Näin myös kohteessa Fort Lauderdale, jossa vieraileekin nykyään suuri määrä nelijalkaisia yöpyjiä. Heidän ja omistajiensa loman pelastavat kohteen Fort Lauderdale lemmikkiystävälliset hotellit. Niissä ketään ei katsota pahalla, vaan sisään ovat tervetulleita myös perheiden eläinjäsenet pienistä jyrsijöistä ja matelijoista kissoihin ja koiriin. Käytännössä mukana on tosin miltei aina koira, sillä se on ainoa lemmikki, joka seuraa omistajaansa vaikka maailman ääriin.

Päällisin puolin kohteen Fort Lauderdale koiraystävälliset hotellit eivät eroa tavallisista hotelleista lainkaan. Hyvin usein ne tarjoavat kuitenkin monenlaisia palveluita ja mukavuuksia, joita et muista majapaikoista löydä. Yleensä tarjolla on esimerkiksi lemmikkien tarpeisiin mukautettuja huoneita, joissa on tavallista enemmän tilaa sekä tehokas äänieristys. Monissa taloon saapuva lemmikki saa myös erityisen tervetulopaketin, johon voi sisältyä esimerkiksi herkkuja, jokin hoitoväline sekä lähimpien koirapuistojen ja eläinlääkärien yhteys- ja muut tiedot. Lisäksi lemmikkiystävällisen hotellin henkilökunta ymmärtää lemmikkien tarpeet ja suhtautuu heihin myönteisesti. Usein osa henkilökunnasta on lisäksi saanut eläinten hoitoon liittyvää koulutusta, joka varmistaa, että hotellissa selvitään myös hieman haastavammista tilanteista.

Viime kädessä lemmikistä on aina vastuussa sen omistaja. Jos esimerkiksi jätät koiran yksin huoneeseen, sinun tulee aina varmistaa, että hänellä on riittävä määrä vettä ja ettei yksinolo aiheuta liiallista stressiä. Yleensä jälkimmäisen voi välttää esimerkiksi tutustuttamalla koiran hotellin tiloihin ja ottamalla mukaan jonkin koiralle tutun lelun. Myös vesikuppi kannattaa ottaa mukaan. Harvoja poikkeustapauksia lukuun ottamatta koiran ulkoiluttaminen on aina sinun vastuullasi, ja siihen sopivia paikkoja kannattaa aina etsiä jo etukäteen kartalta tai verkosta. Lisäksi sinun on ehdottomasti varmistettava, ettei lemmikkisi pääse karkaamaan huoneesta hotellin käytäville tai toisiin huoneisiin. Koska toisten hotellivieraiden suhtautuminen eläimiin voi vaihdella, yllättävät kohtaamiset voivat päätyä myös ikävästi.

Kaikki kohteen Fort Lauderdale koiraystävälliset hotellit löydät helpoimmin sivustomme hakukoneella. Sinun tarvitsee ainoastaan valita hakukoneen kenttiin matkasi kohde, eli Fort Lauderdale ja haluamasi ajankohta. Tämän jälkeen voit suodattaa saaduista hakutuloksista lemmikkiystävälliset hotellit valitsemalla Lemmikit sallittu -merkintäruudun. Saatat yllättyä, miten moneen hotelliin lemmikit ovat nykyisin tervetulleita!

Viimeisimmät Fort Lauderdale hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.