Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Valencia

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat lennot Valenciaan

Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki Valencia sijaitsee maan itäosassa Valencianlahden rannalla. Kun matkustaa tähän upeaan rannikkometropoliin, saa yhdessä paketissa sekä kaupunkiloman että rantakohteen. Kulttuurikohteita, mielenkiintoisia ravintoloita, vilkasta yöelämää ja uimarantoja – Valenciasta löytyy kaikkia näitä. Kaupunki on kiehtova yhdistelmä uutta ja vanhaa, perinteistä ja innovatiivista. Vaikka Valencia on yksi Espanjan vanhimmista kaupungeista ja perustettiin jo roomalaisajalla, se tunnetaan nykyisin myös modernista arkkitehtuuristaan. Yksi kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä on vuonna 2004 valmistunut Valencian taide- ja tiedekeskus, jonka huikean veistoksellinen rakennuskompleksi on itsessään hyvä syy vierailla Valenciassa. Keskuksessa sijaitsee muun muassa Euroopan suurin meriakvaario L'Oceanogràfic. Vanhoja nähtävyyksiä edustaa esimerkiksi Lonja de la Sela, 1400- ja 1500-luvuilla silkkikauppaa varten rakennettu rakennusryhmä, joka kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin. Kaupunkinähtävyyksien lisäksi Valenciassa on uskomaton valikoima hiekkarantoja, joilla voi uida, lekotella ja vaikkapa nauttia rantabaarissa kaupungin lempicocktailin Agua de Valencian. Suositut uimarannat sijaitsevat vain viidentoista minuutin matkan päässä Valencian keskustasta, kun taas kymmenen kilometrin etäisyydellä kaupungista voi löytää luonnontilaisia rantoja hiekkadyyneineen. Kun haluat lomaltasi kaiken, kannattaa siis suunnata Valenciaan! Varaa matkasi jo tänään, sillä ebookersin kautta löydät helposti halvat lennot Valenciaan.

Valenciaan halvalla ebookersin avulla

Espanja on aina suosittu matkakohde, ja runsaan lentotarjonnan myötä suomalaisetkin pääsevät helposti nauttimaan sen auringosta. Parhaita ajankohtia matkustaa Valenciaan ovat kevät, alkukesä ja syksy, jolloin lämpötila ei ole tukahduttavan kuuma ja suosituin lomasesonki ei ole juuri käsillä. Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Valenciaan, mutta lentoja Valenciaan erilaisilla vaihtoyhteyksillä tarjoavat esimerkiksi Lufthansa, Air France, Finnair ja KLM. Välilaskujen määrästä ja kestosta riippuen lentomatkat voivat olla pitkiäkin, joten vertailua kannattaa tehdä eri lentoyhtiöiden tarjoamien reittien ja hintojen välillä. Lyhyimpiä lentoaikoja ja edullisimpia hintoja löytyy usein esimerkiksi Lufthansalta. Lufthansa liikennöi Helsinki-Vantaan lentoasemalta Valenciaan joko Frankfurtin tai Münchenin kautta, ja lyhyimmillään lennon kokonaiskesto on noin 6 tuntia 30 minuuttia. KLM lentää Helsingistä Valenciaan Amsterdamin Schipholin lentoaseman kautta, ja perille Espanjaan ehtii hieman yli kuudessa tunnissa. Air Francen reitti Valenciaan taas tekee välilaskun Pariisin Charles de Gaullen lentoasemalla, ja lennon kesto on parhaimmillaan hieman alle seitsemän tuntia. Halutessaan lentoja voi etsiä lisäksi esimerkiksi 170 kilometrin etäisyydellä Valenciasta sijaitsevaan Alicanteen, mutta kaupungista toiseen siirtyminen vie tietenkin myös oman aikansa. Kaikkein edullisimmat lennot Valenciaan maksavat tavallisesti noin 230–250 euroa, ja hyviä hintalöytöjä voi tehdä erityisesti varaamalla lennot muutamaa kuukautta ennen matkaa. Lentojen hyvän valikoiman ansiosta halvat lennot Valenciaan on mahdollista saada kuitenkin myös lyhyellä varoitusajalla. Voit vertailla ebookersin hakukoneen avulla hintoja helposti eri päivien välillä ja valita omaan aikatauluusi sopivimmat lennot. Tarkka matkustaja pääsee varmimmin halvalla Valenciaan.

Saapuminen Valencian lentoasemalle

Valencian lentoasema (VLC) sijaitsee kahdeksan kilometriä länteen Valencian kaupungista. Lentoasemalta on hyvät liikenneyhteydet Valencian keskustaan. Edullisesti ja nopeasti kaupunkiin pääsee metrolinjoilla 3 ja 5, jotka liikennöivät Valencian keskustaan, päärautatieasemalle sekä satamaan. Matka metrolla keskustaan kestää kohteesta riippuen 15–25 minuuttia ja yhdensuuntainen lippu maksaa noin viisi euroa. Aero Bus -lentokenttäbussi kulkee keskustaan noin 20 minuutin välein, ja lippu on muutaman euron hintainen. Paikallinen bussilinja 150 liikennöi myös lentoaseman ja kaupungin välillä, ja lähtöjä keskustan suuntaan on päiväsaikaan noin puolen tunnin välein. Hyvin edullisen paikallisbussilipun voi ostaa kuljettajalta. Matkailijoille on tarjolla myös erilaisia julkisen liikenteen yhdistelmäkortteja ja turistipasseja. Takseja on tarjolla saapuvien lentojen aulaa vastapäätä, ja taksimatka keskustaan maksaa keskimäärin alle 20 euroa.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Valencia?

Norwegian Air International Ltd, SAS, KLM, Norwegian Air Shuttle, Lufthansa, Air France

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.